2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Esranin telefonu bozuk gireniyor dün konustum îyimiş.ugrasıp duruyor.înşallah perşembe günğ test yapıcam normalde cuma ama dayanamam ben

Tatlım hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin. Bi benmi cesaretsiz çıktım hala düşünemiyorum ikinciyi, Ahmet ekimin sonunda 3 yaşına girecek ama hala erken gibi gelio kardeş için.

Bu arada bizim mayısta tuvalet eğitimmiz bitti.kilo 17.3 boy 106 cm iyi gidioruz şimdilik. Allah sağlık wersin de hayirlisiyla hersey oluo

Tatlım hayırlısı olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin. Bi benmi cesaretsiz çıktım hala düşünemiyorum ikinciyi, Ahmet ekimin sonunda 3 yaşına girecek ama hala erken gibi gelio kardeş için.

ikisi birlikte büyüyor tatlım ama kolay da büyümüyor vallahi. kendini hazır hissetmiyorsan hiç niyetine girme bence de.

şu da var tam herşey düzene oturmuş tek çocuğu büyütmüşken 2.ye niyetlenip tekrardan aynı şeyleri yaşamak da bana zor geliyor. 1 seneye küçük de düzene girerse uyku ve yemek konusunda, dhaa rahat ederim diye umuyorum işte

Bu arada bizim mayısta tuvalet eğitimmiz bitti.kilo 17.3 boy 106 cm iyi gidioruz şimdilik. Allah sağlık wersin de hayirlisiyla hersey oluo

maşallah boyuna kilosuna doruk daha 93 cm - 14,4 kg

tuvalet eğitimini çok şükür ki 2 yaşına girer girmez halletmiştik inşallah ufaklık da zorlamaz beni

Canım senin araları ne kadar 2 sinin

İyiymiş canım araları. Şimdi oynuyolardir ne güzel. Önceleri zorlanmissindir ama nasip boyleymis bence çok iyi olmuş ben neden bu zamana kadar düşünmedim kızıma kardes diye üzülüyorum simdi

İyiymiş canım araları. Şimdi oynuyolardir ne güzel. Önceleri zorlanmissindir ama nasip boyleymis bence çok iyi olmuş ben neden bu zamana kadar düşünmedim kızıma kardes diye üzülüyorum simdi

Şimdi niyetlensen 4 yaşına girmeden olur aslında 4 YAŞ fark ideal diyorlar. Bizim de niyetimiz öyleydi şu dönemde hamile kalıp doruk 4 yaşına girmeden doğum yapmak şeklinde ama son dakika kararıyla böyle oldu bir yandan iyi de oldu beraber Büyüyüp gidiyorlar ikiz gibi

selam kızlaar nasılsınız , uzun zaman oldu buraya bakmayalı .. umarım kuzular ve sizler iyisinizdir. biliyosunuz biz 2 lendik .. hem iş hem 2 çocuk ev inanın çok zor. ama keyifli hale gelmeye başladı. nehirim Ekimde 3 yaş olacak biliosunuz. oğluş ta eylülde 1 yaş hayırlısıyla :) zaman nasıl geçiyor değil mii..

maşallah canım ne güzel ikilediniz.bi ben ve esra kaldık tek cocukla.3tüp bebek denemem olmadı.malesef artık gücümde kalmadı uğrasıyorum.daha sık ugra kız

maşallah canım ne güzel ikilediniz.bi ben ve esra kaldık tek cocukla.3tüp bebek denemem olmadı.malesef artık gücümde kalmadı uğrasıyorum.daha sık ugra kız

canım herşeyde vardır bir hayır.. canını hiç sıkma prensesin var çok şükür ya o da olmasaydı. Allahım emin ol sizin için en iyi zamanda nasip edecektir gönlüne göre.
kuzularınız nasıl durumlar nasıll anlatın.. ben miniğe 1 yaş doğum günü hazırlığı içerisindeyim

Öyle canım ecede artık bebek odasını istemiyordu ben bebek değilim diyordu oda aldık hanımefendiye şimdide ne zaman gelicek krizi bugun gittik boya kalemi defterler fln aldık calısma masası için.okula gitmek istiyor bu sene vermiyorumda seneye vericem tam gün olmasada yarım gün düşünüyorum pedagokla görüşüp karar vericez.bene bu sene istiyordum d.günü ama tatildeyiz eylülün 13 e kadar.belkı döndüğümüzde bayramdan sonra kücük bir oartı yapıcaz.bizde hep aynü canım ya.

Kızlar arık eskısı gibi buraya gelemiyoruz o yüzden biz telefondn gurup kurduk yine burayı terketmemek şartıyla buyrun gelin bekleriz en azından arada bi haber alırız birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…