- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #7.201
Kız madem cabucak kılo veriyon barı al bi 10 kiloyuda bizi kurtarAhaha 10 kilo çok tuğçeeecim 3 ver yeter bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız madem cabucak kılo veriyon barı al bi 10 kiloyuda bizi kurtarAhaha 10 kilo çok tuğçeeecim 3 ver yeter bana
Eliiiif nasil basardin
Bende dunden bu yana zayiflama topiginde takiliyorum kararliyim vericem insallah cok kotu durumdayim seni tebrik ederim canim
Ah kızlar bende kilo almak istiyorum, 53 kiloyum 55-56 olsam yeter. Doğumdan sonra 18 kilo verdim bir iki kilo yapışsaydı iyiydi :)
Selam canim kizimi bugun tarttim 12.300 gr boyundan haberim yok
2yasinda 10,300gr,89 cm.mis
Kilosu iyi canim ya persentilin altinda degil boyunu bilemedim ne diyor saglik ocagindakiler? Yemesi nasil yiyorsa gerekli vitaminleri aliyorsa takma kafana
Tabiiki saglikli gelismesi zayif olsun saglikli olsun canim gozluklu yaslica bir adam vardi ibrahim saracti galiba palamutun sirt eti siyah kismi boy uzatiyor diyordu ne kadar dogru bilemem ozellikle uygulamadimda zaten. Birde ayakta bol olcumuyle yatar konumda boy olcumu farkediyor ayakta daha az cikiyor. Su an kizimi olctum 94cm cikti ama yatar konumda uyanikken izin vermiyor.doktora gittiğimizde sormuştum boyu uzaması için napmam lazım diye? hiç kafana takma erkek çocukları sonradan birden boy atıyorlar dedi. yeme içmenin boy üzerinde etkisi yok şunu yesin bunu yesin diyemem dedi. bir de şimdiki çocuklar çok uzun hormonlu katkılı beslenmenin sonucunda diyor, sağlıksız gelişmesi mi daha iyi yoksa sağlıklı büyümesi mi diye sordu
Benim ecede 15,5 kg 92 cm olmus canım.bizimkide birden büyüdü bi ara birkaç ay boyu uzamadı üzülmüştüm ama geçti.ayrıca zayıf ve kısa boyluda değil.normal bence..selam güzeller
bugün 2,5 yaş için kontrole çağırdılar sağlık ocağından 13 kg-87 cm doriş (2 yaş kont.de 12,2 kg-86 cmdi)
üzülüyorum ne kilo alıyor ne boyu uzuyor doğru düzgün
sizinkiler nasıl?
selam güzeller
bugün 2,5 yaş için kontrole çağırdılar sağlık ocağından 13 kg-87 cm doriş (2 yaş kont.de 12,2 kg-86 cmdi)
üzülüyorum ne kilo alıyor ne boyu uzuyor doğru düzgün
sizinkiler nasıl?
Merhaba cnm ahmet 28 aylık, dört gün önce kontroldeydik, 14.500 kilosu, 97 cm boyu. Boy irsi oluyor genelde sen ve eşin uzunmusunuz? Ben orta boyluyum ama eşim uzun, oğlum babasına çekmiş. Dorişin kilosu gayet güzel ama boyu birden atabilir dert etme cnm.
Benim ecede 15,5 kg 92 cm olmus canım.bizimkide birden büyüdü bi ara birkaç ay boyu uzamadı üzülmüştüm ama geçti.ayrıca zayıf ve kısa boyluda değil.normal bence..
Tabiiki saglikli gelismesi zayif olsun saglikli olsun canim gozluklu yaslica bir adam vardi ibrahim saracti galiba palamutun sirt eti siyah kismi boy uzatiyor diyordu ne kadar dogru bilemem ozellikle uygulamadimda zaten. Birde ayakta bol olcumuyle yatar konumda boy olcumu farkediyor ayakta daha az cikiyor. Su an kizimi olctum 94cm cikti ama yatar konumda uyanikken izin vermiyor.
Hiç sorma büyüdü valla.önümüzdeki ay inşallah kardeşide olucak.abla olmak istemiyor ama biraz daha ertelersek çok yas farkı olucak o yüzden alısıcak artıkmaşallah ecoşuma, 2012 ekim annelerinin küçük kuşuydu kocaman oldu maşallah
İmşallah canım 10-15 güne transferîm var bi aksılık cıkmazsa.sen nasılsin?Selam anneler ve melekleri nasılsınız?yine ıssızlaşmış buralar.Tugce yeni bebek mi geliyor ne kadar güzel bir haber
Oooooo bacikom naber?yoldamısın?Selam canim iyiyiz sukur,sen nasilsin oglusun nasil?
Yokbacim pazartesi donecegim akslik olmazsa. Hava yine serinOooooo bacikom naber?yoldamısın?