• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

hayırlı olsun canım bebısın ne guzel ınsallah banaa kısme olur dua et

ıyı yapıyorsun bız saldık gıttık bıdde tedavıe ıyıce göbeklendımm

burdayımm esrannda ınternet paketı bıtmıstı gelır oa bugun yarın..yıllardır haftasonu girmem ben kızlarr..yoksa burdayım yanıı
ahh yvrummm yazık doruk pestılını cıkarmıs desene yazında ıkız gıbı gezerler artık:-)
Canım ben de saldim da nerden toparlarsam ordan kar

Herkes ayni seyi soyluyor. Ne guzel beraber oynarlar sen de rahatedersin bak gor diyor. Valla hiiiiic inanmiyorum onlari boyle gorunce. Sanki butun zamanlarini kavga ederek gecirecekler gibi geliyor. Buyuk oyuncak birakmiyor kucuge. Benzorla bir tanesini sec ver diyorum gidipen dandikoyuncagi veriyor. Simdilik kucuk sadece agzina goturerek oynuyor oyuncaklarla oyuzden anlamiyor ama elinden alindiginda basiyor cigligi.

Herkes farlki dusunuyor tabiiki ama bir kardesi olsun diye hic dusunmedim buyuk icin. Ben kardesimi 6 ay aramasam aramaz beni. Ama bir arkadasim var bir gun konusmasak eksik hissederim. Bu yuzden planli degildi bu ikinci. Hem de hic. Bu yuzden onun ezik hissetmesinden korkuyorum. Kendim bilmeden farkli davrandim mi cevredekiler nasil davraniyor cok dikkat eddiyorum.

Buyk oglan daha yeni yeni uc kelimelik cumleler konusuyor. Emir kipi agirlikli bir iki fiile zaman eki koyuyor. o yuzden kardes ile ilgili konusmalar cok basit kaliyor. Oysa soyle oturdu mu sohbet edecek yasta falan olsa magra adami modundan ciksa cok daha kolay olurdu evde kardesin varligini kabul etmesi. 2 yas sendromu uzerine bir de anneye baglanmanin tavan yaptigi yaslarda kardesin gelmesi beni cok yordu. Eminim o da nefirtinalar yasiyor. Hani birbenzetme var ya ; kocaniz birgun eve tatli mi tatli genc bir bayanla gelse ve artik beraber yasayacaginizi soylese bir de gunun buyuk bolumunu onunla gecirse ne yapardiniz? Hele bir de herkes o kadina ilgi gosterse sevse.

Su "kardesin" diye hitap etme seklini denemeye basladim. Sanirim ise yariyCak. Kardesin icin bez getirir misin falan dedigimde ikilemeden yapiyor. Diger seylerde de deneyecegim. Umarim cozum olur bana da biraz merhamet duygusu sahiplenme gudusu falan gelir. Yiksagercekten hergunum cok zor geciyor. Cunku ona hep ayni cumleyi kurnaktan bana gina geldi ona nasil gelmesin. "Kardesini acitma! Hayir yapma, vurma. Aglatma! "
Kardeşin değil sadece atıyorum Mehmed in kardeşi diye bahsetmen daha yararlı olurmuş bebekten bahsederken filan.unut bebeğin adını bir süre o mehmedin kardeşi(bbuyugun adı ne bilmediğim için boyle ornekledim)

Aslinda icinde bulundugum ortam da cok etkili. Cocuk olunca aile buyuklerinin yaninda olmak cok onemli. Hele iki cocuk olunca olmazsa olmaz. Esimle tek basimizayiz, yurtdisindayiz. Calismiyorum. Hic arkadasim da yok. Esimin is seyahatleri oluyor sik sik. O zamanlar tek basimayim. Kisacasi ne ararsan var beni bunaltacak. Bu yuzden kucuk yarim gun buyuk tam gun bakiciya gidiyor. Ben de biraz nefes aliyorum. Onda da vicdan azabi. Cunku bakici bunu is olarak goruyor ve ozellikle kucuk icin cok uzuluyorum. Ama baska carem yoktu. Yoksa ben elden gidiyordum.

Bu arada sormak istedigim bir konu daha var. geceleri uyurken uzerini aciyorlar mi? Hala bebek yataginda yatiyor benimki parmakliklar takili. Gece ne zaman baksam yorganin uzerinde yatagin her tarafini geziyor. Ben bile kolum disarda kalsa usuyorum. Sicakligi 20-21 derecede tutuyoruz.
Üzerini bebekliginden bu yana aci yo r .Kolsuz tulumlar ise yarıyordu şimdi o tür şeyleri giymeyi reddediyor. Valla kalkarsak örtüyoruz üzerini.yyoksa öyle yatar sabaha kadar

kızlar bu ara acayip grip salgını var nolur bebişlerimize dikkat edelim parkta çocuklardan bile kapıyorlar benim meleğim 2- 3 gündür keyifsiz doğduğundan beri hastalık bilmeyen kızım öksürmeyi sümkürmeyi bile bilmez iki gündür öksürüyo ateşlendi dua edin iyileşssiz kıyamam ben onlara yangın ayşe çorap sevmez ev ayakkabısı sevmez böyle hastalanıyor calpol dolven dönüşümlü veriyorum gece göğüsüne viks sürüyorum terliyo gece üstünü değiştiriyrum zor işimiz bakalım ikinci gelince nasıl baş edicem Alah hepimize sağlık kuvvet versin öpüldünüz
Biz de Hastayız oglusla kaptık o salgindan galiba bir haftayı geçti iyilesemedik. Ondan bana bulaştı ama.

napçaz bu kiloları :KK48: toparlamaya başladım ben neyseki

77 ile hamile kalmıştım ege'ye 93 :KK57:le doğum yaptım şükür 68,5um şuan :KK55:
Bende ecede 87 ile hamile kaldım.78 îlr 5.ayımı bitirmişim.doğuma gitmeden tartıldım 81 dim eve geldim tartıldım.76 idim.çok hızlı kilo alırım ve veririm yeterki istiyim yanı.biz ailecek gebelikte kilo veriyoruz.annem ben kardeşim.:-) her doktora sorduk stoktan yiyorsunuz o yüzden veriyorsunuz diyor.iştah kesildiği içîn:-).şuam kaç kg sun diye hiç sorma ama

Tulincimm napican kiloyu canim ya gerci boyun uzunsa az gelebilir kilon o da var, metabolizmana hayran kaldim :KK19:

Tulincimm napican kiloyu canim ya gerci boyun uzunsa az gelebilir kilon o da var, metabolizmana hayran kaldim :KK19:
Yok canım uzun boylu değilim 1.65 im ama zayıf duruyorum :( 53 gibi de durmuyorum aslında garip yani. Yediğim öyle yaramıyor bana ancak tıkabasa yicem aylarca öyle 1-2 kilo alıyorum. Hamilelikte az almadım aslında 18 kilo aldım ama hepsi gitti.

Back