• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Canım bişzmki çizgifilm fln açtiğim zaman yapmıyor.ilk günlerde ben oturtuyordum çişini buraya yapman gerek bak bizde yapıyoruz fln diyordum yapıyordu.s1-2 hafta aonra ben büyük dedi lazimliğa değil wc ye yapmaya basladı arada kaçirmalar oluyor ama genelde kendi gidip yapıyor artık.basamağı var oraya cıkıyor yapıyor.bende her wc ye kendimiz girdipimizde çanaşir sulu bir fıs fıs hazırladım klozete ondan sıkıyorum oturdugumuz yere içinede çamaşir suyu sıkıyorum mikrop bulasmasın bizden.konu uzadı gitti ama bence çizgiflm ke fln kandırma oraya yapması gerektıgını anlat
Biz klozet kullanmıyoruz sadece ogluş kullanıyor ama çamaşır sulu fısfıs çok mantıklı.diger turlu cok agır kokuyor camasır suyu.hangi oranda katıstırdın?

Biz klozet kullanmıyoruz sadece ogluş kullanıyor ama çamaşır sulu fısfıs çok mantıklı.diger turlu cok agır kokuyor camasır suyu.hangi oranda katıstırdın?
Valla hiç ölçüm yok canım ya.benim evde tek tuvalet var mecbur aynı yere giriyoruz.
Canım inşallah güzel haberini paylaşmanı bekliyoruz:KK36:
esra yı kandıramadın mı?:-)
kandıramadım o uyuzu o anca gezsin.yemiyor onun canım pimpirik ne olcak..inşallah paylasırım canım tahmınen anneler gününde olucak testim:-

Valla hiç ölçüm yok canım ya.benim evde tek tuvalet var mecbur aynı yere giriyoruz.
kandıramadım o uyuzu o anca gezsin.yemiyor onun canım pimpirik ne olcak..inşallah paylasırım canım tahmınen anneler gününde olucak testim:-
Esraaa gel bizde gözümüzü karartalımEn Büyük KK:KK45:
Anneler günü Hediyesi olacak desene

Esraaa gel bizde gözümüzü karartalımEn Büyük KK:KK45:
Anneler günü Hediyesi olacak desene
karartmaz oooo.gel canım sen gell

Oğluşum hasta teyzeleri ishal halsizlik iştahsızlık çok keyifsiz paşam:cry:ateş yok o ilginç gerçekten. Sürekli uyumak istiyor.erkenden yattı :KK42:
gidip bakayım bir ogluşuma :KK42:
ayyy geçmiş olsum canım benımkıde yartı erkenden

Cennetcim gecmis olsun caniim hastalik deme bana ya ne zoor allahtan atesi yokmus oglusunun bi an evvel atlatirsiniz insallah..
Yok be caniim ben iyiyim boyle yani yapicam daaa elifsu 3yasina girsin yemegini kendi yemeye baslasin tamam zamanidir diyecegim artik sonrasi allahin takdirine kalmis senden ne haberr hadi bicesaret siraya seni koyalim ardindan ben ardindan tulin gelsin :KK19:
Bizde olalim iki yildizli anne :KK9:

Kizlar uzun suredir yazmiyorum ama birer birer okuyorum her firsat buldugumda opuyoruz Omerle sizleri he birde ikinciye de hamileyim kasimda gelicek o bebis de tum isteyenlere kismet olsun
Dun farkettim canim hamile oldugunu cook sevindim saglicakla kucagina al insallah 2.oglusunu diyesim geldi =)

Dun farkettim canim hamile oldugunu cook sevindim saglicakla kucagina al insallah 2.oglusunu diyesim geldi =)
Teseekkurler esram darisi en hayirli vakitde sana olsun cnm guzel haberler veresin
Omerdeki gibi ayni geciriyorum bulanti fln yok sadece bas agrisi halsizlik var o da mevsimle alakali da olabilir ben de merak ediyorum ne olacak diye nisan sonu gidecem dr.a ayrintili usm ikili test fln bakalim hayirlisi olsun

Teseekkurler esram darisi en hayirli vakitde sana olsun cnm guzel haberler veresin
Omerdeki gibi ayni geciriyorum bulanti fln yok sadece bas agrisi halsizlik var o da mevsimle alakali da olabilir ben de merak ediyorum ne olacak diye nisan sonu gidecem dr.a ayrintili usm ikili test fln bakalim hayirlisi olsun
Saol canim hayirlisi olsun..
İyi bakalim iyi haberlerini verirsin insallah caniiimm omerde abi oluyor masallah masallah :KK46::nazar:

Kızlarr napıyosunuz hepinize güzel haftalar bebîşleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucğınıza alın inşallah bıcırıklarımınızıda öpüyorum bende hanişim 15 haftalık oldu oğlum olacakmış inşallah bir kızım bir oplum şükür tadarsam ama bir sorunumuz var çiş herkez yaşadı eminim yok arkadaşlar ne yaptıysam olmuyor artık yüz göz olduk bence bilmediği hiç birşey yok bez istemiyorum diyo tamam diyorumbağlamıyırum yok gene altına yapıyo kızmıyım diyorum teresmen ağlıcam çok uzun zamandır uğraşıyoruz acaba ben yapamıcam başkasımı yapsa hani bi kreş fln yok yani yapamıyorum sıkıldım artık sürekli bez almaktan iki gün sonra kardeşi olacak hiç öğrenmicek kıskançlıktan ne yapacağımı şaşırdım internertte okumadığım şey uygulamadığım şey kalmadı çok zormuş çok Allah sağlık versin ama zor beni dinlediğiniz için teşekkür ederim öpüyorum sizi

Kızlarr napıyosunuz hepinize güzel haftalar bebîşleriniz hayırlı olsun sağlıkla kucğınıza alın inşallah bıcırıklarımınızıda öpüyorum bende hanişim 15 haftalık oldu oğlum olacakmış inşallah bir kızım bir oplum şükür tadarsam ama bir sorunumuz var çiş herkez yaşadı eminim yok arkadaşlar ne yaptıysam olmuyor artık yüz göz olduk bence bilmediği hiç birşey yok bez istemiyorum diyo tamam diyorumbağlamıyırum yok gene altına yapıyo kızmıyım diyorum teresmen ağlıcam çok uzun zamandır uğraşıyoruz acaba ben yapamıcam başkasımı yapsa hani bi kreş fln yok yani yapamıyorum sıkıldım artık sürekli bez almaktan iki gün sonra kardeşi olacak hiç öğrenmicek kıskançlıktan ne yapacağımı şaşırdım internertte okumadığım şey uygulamadığım şey kalmadı çok zormuş çok Allah sağlık versin ama zor beni dinlediğiniz için teşekkür ederim öpüyorum sizi
Hiç mi gitmiyor canım thvalete benimkide zor alısanlarfan gece hala baglıyorum.gündüzde altına kaçirdiği oluyor.doktoru zorlamam gerektiğini söyledi geçen haftada böbreklerinde aorun oldugunu öğrendim çiş tutmadan kaynaklı olabilecegini söylediler.diyorum kı tuvalete gitmeye üsendiği xaman tutuyor herhalde kı ben götürüyorum ama oyunu bırakmak zor gelıyor sanırım.senin sabrın tükenmiş bence ara ver altını bağlamaya devam et ben öyle yaptım.hiç söylemiyordu altına yaptıktan sonra aöylüyor biraz ara verdim dün avm de oyun oynarken altına yaptı diye ağladı:-)ben abla değil çiş daptim dedi:-) hem sevindim hem şalirdim hemfe kendini suçlu hisseti ağladı diye üzüldüm

Back