- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #7.161
Kiskanmasin diye bebekten uzak duruyor olmalı ailen.bu dönem daha erken olabilir mi kendi kendilerine oynamalari için acaba.benim oğlan da sürekli birini ister yanında ve uzun süreli aynı şeyle oynadığımız da hiç olmadı üstelik. Ne kadar uzun dersen15 dk mesela .hemen dikkati dağılıyor.
Yani söyle olabilir sen büyükle ilgilenirken ailen küçüğü sever ilgilgilenir.boylece dengelenebilir. Birlikte kısa süreli de olsa oynamak dışında birsey yapıyor musun.? Markete parka gitmek ggibi.bebegi bırakarak birine tabi...bir de bebeğin adı yerine sürekli buyugun adı neyse onun kardeşi diye bahsetmek gerekir diye okumuştum belki kendine ait gibi daha çabuk benimser böylece.
Tecrübelerini paylaşmaya devam et lütfen. Ilerde biz de istifade ederiz.
ayrıca 40 da yaşlı sayılmaz.
Cocuklarinla musmutlu günler diliyorum
Yani söyle olabilir sen büyükle ilgilenirken ailen küçüğü sever ilgilgilenir.boylece dengelenebilir. Birlikte kısa süreli de olsa oynamak dışında birsey yapıyor musun.? Markete parka gitmek ggibi.bebegi bırakarak birine tabi...bir de bebeğin adı yerine sürekli buyugun adı neyse onun kardeşi diye bahsetmek gerekir diye okumuştum belki kendine ait gibi daha çabuk benimser böylece.
Tecrübelerini paylaşmaya devam et lütfen. Ilerde biz de istifade ederiz.
ayrıca 40 da yaşlı sayılmaz.
Cocuklarinla musmutlu günler diliyorum