How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Kızlar yine hastanedeyiz krump denem bir üst solunum efeksiyonu geçiriyor kızım aman dikkat tam mevsimiymiş.

Geçmiş olsun cnm sanırım oğlumda krup. Soğuk algınlığı dedi doktor ama öyle başlarmış belirtiler. Şimdi sesi kısık ve gece fena öksürüyor. Yarın kontrole götürücem. Hava tedavisi veriyorlar.

Geçmiş olsun cnm sanırım oğlumda krup. Soğuk algınlığı dedi doktor ama öyle başlarmış belirtiler. Şimdi sesi kısık ve gece fena öksürüyor. Yarın kontrole götürücem. Hava tedavisi veriyorlar.
bizim ilk günü öksürmey basladı ve götürdüm ona ragmen ıkı gun gec gelseydın hastaneye yatardınız dedı.bir gün once bişeyı yoktu esradaydık..dün sabah bvasladı öglen apar topar hastaneye gıttık pek ıcıme sınmedı aksam esım gelınce kendı hastanemıze gıttık.hemen acılden gırıs yapıldı 3-4 ssaat kaldık orda.ınsallah değildir cok zor cunku daha 10 gun oldu bızım hava tedavısı bıtelı yıne hava verılıyor sımdı allahtan evde makınem var yoksa hastanedeydık daha

Sao
geçmiş olsun tuğçecim ece prensese
sağol canım bugun birden ateşi yükseldi yine gittik.bu seferde kendi doktorumuz gördü krup olmadıgını söyledi çiğerleri noğazı temiz dedi.kan alında kanda mikrop öıktı ama cok az tedavi gerektirmez dedi.azı dilinin biri patlamıs diğeride patlamak üzereyniş ama oda ates yapmaz dedi.alabilirsek idrar tahlili yapılıcak.yanı suan neyı var kımse bilmiyo

bizim ilk günü öksürmey basladı ve götürdüm ona ragmen ıkı gun gec gelseydın hastaneye yatardınız dedı.bir gün once bişeyı yoktu esradaydık..dün sabah bvasladı öglen apar topar hastaneye gıttık pek ıcıme sınmedı aksam esım gelınce kendı hastanemıze gıttık.hemen acılden gırıs yapıldı 3-4 ssaat kaldık orda.ınsallah değildir cok zor cunku daha 10 gun oldu bızım hava tedavısı bıtelı yıne hava verılıyor sımdı allahtan evde makınem var yoksa hastanedeydık daha

Geçmiş olsun tekrardan cnm. Bizde doktordaydık bugün krup değilmiş çok şükür. Neyseki öksürüğü azaldı fakat yine alerji olduk biz. Heryerimiz kabardı ya antibiyotik ya ventolin. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Allah hepsine şifa versin.

Geçmiş olsun tekrardan cnm. Bizde doktordaydık bugün krup değilmiş çok şükür. Neyseki öksürüğü azaldı fakat yine alerji olduk biz. Heryerimiz kabardı ya antibiyotik ya ventolin. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Allah hepsine şifa versin.
Amin canım cok zor ya.yemin ederim her hastaneye giderken arabanın bagajına canta hazırlayıp koyuyorum.ya yatırırsa doktor diye.

10847972_791045247634222_4866641624710520384_n.jpg

Kızlar son durumumuz pazartesiden beri hastaneye gelîp gittik hergün acilde fln yattık krup dediler sonra idrar yolu enfeksiyonu dediler ne oldugunu bulmadık dediler.doktorlar bulana kadar kızım zatüre oldu.bugun 3 günümğz hastanede yatıyoruz serum ve iğne yapılıyor bi aksılık çıkmazsa bugun taburcuyuz.evde iğne ve hava ya devam çok şükğr kı hafıf atlattık ama bu hastalıgın hafifi bile bizi öldürdü.

Kızlar son durumumuz pazartesiden beri hastaneye gelîp gittik hergün acilde fln yattık krup dediler sonra idrar yolu enfeksiyonu dediler ne oldugunu bulmadık dediler.doktorlar bulana kadar kızım zatüre oldu.bugun 3 günümğz hastanede yatıyoruz serum ve iğne yapılıyor bi aksılık çıkmazsa bugun taburcuyuz.evde iğne ve hava ya devam çok şükğr kı hafıf atlattık ama bu hastalıgın hafifi bile bizi öldürdü.

ah nazlı prensesim ya. çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşanmasına.

Canım geçmiş olsun, Allahım bizleri çocuklarımızla sınamasın. Bizde geçenhafta ateşler içerisindeydik. kulak ve bogazında enfaksiyon var, yetmezmiş gibi ikinci azıları çıkarıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım geçmiş olsun, Allahım bizleri çocuklarımızla sınamasın. Bizde geçenhafta ateşler içerisindeydik. kulak ve bogazında enfaksiyon var, yetmezmiş gibi ikinci azıları çıkarıyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizede geçmiş olsun ecede bu esnada çikardı ama ateş fln yapma dedi dokotru.hastalık arasında çikardı bitti.bizede ilk baş bığaz enfeksiyonu dediler 2 gün sonrada 39,5 ateşle yattı hastaneye

Saol canım.o kadar iyi bakılıyor.çocugyna musluktan su içiren bile gördüm ben hala bebek suyu alıyorum.millet hırkayla sokaga öıkarırken ben mont ve atkıyla çıkarıyorum ve zatürre oluyor çildiricam artık.çocuk perişan oldu hastanelerde

Çok geçmiş olsun kuzuya. Çok yıpratıcı olmuştur hastane onun açısından. Kendine gelir evde şimdi :)
İnanın çok sakınmak daha sakıncalı; zayıf bir bağışıklık sistemi oluşuyor böyle.
Arada da olsa musluktan su içmeli ki bir yerde du içeceği zaman hastalanmasın.
Çok sıkı giydirmemek gerekiyor; kendi giydiğimizin bir kat fazlası yeterliymiş.
Yazmak istedim görünce.

Mrb cnm çok sakınmak iyi değilmiş onu anladım çocuğu soğuk değil sıcak hasta edermiş suyuna ver ben hep çeşme suyu veriyorum bizim burada sular çok kötü değil çok korudukca çok hasta ediyoruz ateşte en kötüsü bizde çekiyoruz atesten

Çok geçmiş olsun kuzuya. Çok yıpratıcı olmuştur hastane onun açısından. Kendine gelir evde şimdi :)
İnanın çok sakınmak daha sakıncalı; zayıf bir bağışıklık sistemi oluşuyor böyle.
Arada da olsa musluktan su içmeli ki bir yerde du içeceği zaman hastalanmasın.
Çok sıkı giydirmemek gerekiyor; kendi giydiğimizin bir kat fazlası yeterliymiş.
Yazmak istedim görünce.
Benim kızım çok kücük doğdu doktorumuz bizi her konuda uyardı.öyle başladık öyle devam etti çok direncli bir çocul hasta olmuyor olmuyor sonra bit okuyor ki felaket.geçen senede kızamık oldu.musluktan su içmeye gelincede asla içirmem (büyük konusmıyımda)

Back