- Konu Sahibi Sarisekerannesi
- #6.941
Selam canim nasilsiniz oglusun nasil oyun gurubu devam mi? Hastalanma skligi nasil etkiledimi grup? Canim oncelikle benim kizim 10,300gr di 2yas kontrolunde boyu 90 cm ilk 9ay ki kilosunda diyebilirim ne zaman emeklemeye yurumeye basladi kilo alimi durdu doktoru hareketli olusuna bagliyor cunku ciddi anlamda yerinde duramiyor memeden kestim 22aylikti saclarini kestirdim belki b ihtimal kilo alir mi diye ama yok nafile yemesi bi tik daha iyi ama kilosu ayni yapcak bisey yok hareketli saglikli boyu uzuyor bende boyle kabullendim senin ogluaun ne durumda
Saol cnm çok şükür iyiyiz ikimizde. Siz nasılsınız? Oyun grubuna devam. İki yaş grubuna geçtik Anneli gruptan terfi ettik. Bekleme yerleri var orda bekliyoruz, spor yaparkende izleyebiliyorum. İki saat bende onunlayım yani. Bir defa hastalandı o zamanda babası hastaydı ondan geçti büyük ihtimal. O konuda çok hassaslar velilerde öğretmende, grupta hasta çocuk olmuyor. Ahmet 24 aylık şuan. 13,5 kilo, boyu 22 aylıkken 92 cmdi. Yemesi bazen iyi bazen çok kötü. Bende zayıflığını önemsemiyorum artık boyu uzun uzuyor çok şükür.