• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Aynen canım.bi kardeş zamanı geldide beklıyoruz.ciddi anlamda bişeyler yapmaya başladım bakalım şu hamile kalmayı kolaylaştiran tariflere kaldı işimiz.tüp bbek için durum yok malesef.siz ne güzel ikilediniz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
BiZde ikileriz bacim gec olsun guc olmasin yasimiz genc :KK19: hos benimki 30a dayansada ayyy soylemesi bile :KK14: elimi cabuk tutmaliyim :mad:

Aynen canım.bi kardeş zamanı geldide beklıyoruz.ciddi anlamda bişeyler yapmaya başladım bakalım şu hamile kalmayı kolaylaştiran tariflere kaldı işimiz.tüp bbek için durum yok malesef.siz ne güzel ikilediniz allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin
BiZde ikileriz bacim gec olsun guc olmasin yasimiz genc :KK19: hos benimki 30a dayansada ayyy soylemesi bile :KK14: elimi cabuk tutmaliyim :mad:
yeri geliyor çok keyifli, yeri geliyor çok çok zor

ege'yi emzirirken doruk geliyor 'anne kapat, kalk' diyor bişey istiyor. tam ege uykuya dalacak doruk'un çişi geliyor kalkıyorum ege uyanıyor...

ilk 3 ayı atlattık çok şükür şimdi daha kolaylaştı ege abisini takip ediyor, oyuncaklarla ilgilenmeye başladı falan

ama 2 yaş sendromu bizde de var bazen delirtiyor beni doruk, bazen ona bağırıyorum sonra oturup bende ağlıyorum. geçenlerde eşime 'benden anne olmazmış biz niye 2 çocuk yaptık ki' diye ağladım :KK48:

kıskançlık azaldı derken bikaç gündür arttı tekrar , ilk defa geçen gün emmek istedi doruk, bikaç kez istedi olmaz senin dişlerin var yemek yiyebiliyosun ,ege yiyemiyor emmesi lazım diye uyardım her istediğinde unuttu neyseki

özellikle doğumdan sonraki ilk zamanlar zor oluyor ama insanın düzenini kuruyor bir şekilde, nasıl ilk doğumdan sonra da zorlanmıştık bir süre sonra adapte olmuştuk, yine aynı olcak semacım :KK19:

ne kadar kaldı doğuma?
Canim ya oldumu uc ay masllah oglusuna yazdiklarin icinde bulunana zor gelsede ben buyuk bi zevkle okudum beni kizimin dogdugu zamanlara goturdun oyuncak takip ediyorlardi degil mi:KK46: aslina bakarsan hic bisey silinmedi aklimdan en iyisi oturup bi gunluk tutmak gibi gorunuyor saol canim ogluslarina sevgiler elifcigim kendinize iyi bak

Arkadaslar oyun hamurunu kendiniz mi yapiyorsunuz?oğlum yemeye çalısir diye almaya korkuyorum:KK51:
zafi cok haklisin kesinlkle cok ilgilenmek ve vakit gecirmek gerek .zatrn benimki biraz baska birseyle ilgilensem hircinlasip isirmaya vurmaya calisiyor:KK46::KK11:

selam canim aklimdaydin bi suredir dogum yapmis olabilcegni dusundum baya az kalmis allah kolaylik versin iyce agirlasmissindir senosa gecmis olsun hastalik zor kista geldi bakalim umarim bagisikliklari gelismitir surtunme olayini kisa bi sure once bende denk gelip okudum elifin dedigi gibi dikkatini dagitmak gerekirmis tabii oldukca sinir bozucu ancak dogal bi surecmis 1,5yas itibariyle baslayabiliyormus isimler cok guzel havali kulaga hos geliyor melih kaan da yakisiyor birbirine numarani kaybettim canim aramak istedim olmadi tum rehberim silindi ne yazik.. Senosunda gobisine yemek koyup kardesini beslemesi cok sirin guldurdu beni minnos umarim dogdugundada ayni yaklasimi gosterir

çok ağırlaşmadım çok şükür Allah yardım ediyor canım bu ara azalttı gibi sürtünme olayını üstüne düşmemek gerekiyor sanırım numaramı mesaj atarım canım elif nasıl 2. bebişi ertelediniz mi

selam canim aklimdaydin bi suredir dogum yapmis olabilcegni dusundum baya az kalmis allah kolaylik versin iyce agirlasmissindir senosa gecmis olsun hastalik zor kista geldi bakalim umarim bagisikliklari gelismitir surtunme olayini kisa bi sure once bende denk gelip okudum elifin dedigi gibi dikkatini dagitmak gerekirmis tabii oldukca sinir bozucu ancak dogal bi surecmis 1,5yas itibariyle baslayabiliyormus isimler cok guzel havali kulaga hos geliyor melih kaan da yakisiyor birbirine numarani kaybettim canim aramak istedim olmadi tum rehberim silindi ne yazik.. Senosunda gobisine yemek koyup kardesini beslemesi cok sirin guldurdu beni minnos umarim dogdugundada ayni yaklasimi gosterir

çok ağırlaşmadım çok şükür Allah yardım ediyor canım bu ara azalttı gibi sürtünme olayını üstüne düşmemek gerekiyor sanırım numaramı mesaj atarım canım elif nasıl 2. bebişi ertelediniz mi

Sus kız sen satıcan beni bacım.ama yeni süprizlerim ılabilir sana belkıde denk gelicez:).kız özledim sizi kalkın gelin:).
Daha
Selam canim elif su iyi cok sukur, 2.bebegi askiya almistik bu ara yine gundeme oturttuk bakalim kismetse istiyoruz artik bu kez kendimizden eminiz gibi. Ee Neler yapiyorsun sevdinmi yeni evini ortamini senanin arkadaslari var mi cimcimenin

Arkadaslar oyun hamurunu kendiniz mi yapiyorsunuz?oğlum yemeye çalısir diye almaya korkuyorum:KK51:
zafi cok haklisin kesinlkle cok ilgilenmek ve vakit gecirmek gerek .zatrn benimki biraz baska birseyle ilgilensem hircinlasip isirmaya vurmaya calisiyor:KK46::KK11:
Selamm canim bende yer diye cekiniyorum zararsiz Dense bile yemesinden rahatsizlik duyarim evde yapilmis olsa dahi, sonucta elinde oynicak saga sola surcek pislik mikrop ne varsa yapiscak ustune ne anladim evde yapilmis olmasindan

yapmadım da almadım da henüz. aklımdan geçiyor benimde ama biraz daha büyüse şekil falan yapmayı öğrense diye düşünüyorum

renkli boya kalemleri aldım elinde defter resim yapıyoruz, yazı yazıyoruz :KK48: anne, baba, edi (ege), doduk (doruk) heceleye heceleye yazıyor gibi yapıyor :KK48:

Daha

Selam canim elif su iyi cok sukur, 2.bebegi askiya almistik bu ara yine gundeme oturttuk bakalim kismetse istiyoruz artik bu kez kendimizden eminiz gibi. Ee Neler yapiyorsun sevdinmi yeni evini ortamini senanin arkadaslari var mi cimcimenin

hayırlısı olsun canım doğum yaklastıkça iyice korkuyorum bu aralar sena da öyle hırcın ki kardeşi olunca da böyle devam ederse naparım bilmiyorum
alıştım canım evime ama değiştirmek istiyorum yaza site içersinde değil apartman dairesi park yok sıkıntı olur iki çocukla site içi olsa daha iyi olur diyoruz ama bakalım bir yaza çıkalım da nasipte ne varsa o olur arkadaşları var canım ama benim ki çok cadı oyuncaklarını vermiyor kendinide elletmiyor bağrış çığrış oynuyorlar :)

oyun hamuru aldım ben kızıma ama çok saglıksız kaldırdım vermiyorum gözleri mikrop kapacaktı nerdeyse biraz küçükler hamur için bence

Daha

Kız daha yazdiğim mürekep kurumadan geldin ya.ne iyi oldu bacın n

Ben migrostan aldım oyun hamuru.bugday unu ve gida boyasından üreyilmiştir yazıyor.benim kız ağzına fln sokmaz zaten.ellerinidr bîryere sürmeden geliyor anne diye:)

Teşekkür ederim yanıtlarınız için benim ki yer kesin o zaman biraz daha ertelemek iyi olacak.
:KK35: Havalar da soğudu kuzulari dışarı cikarabilen var mı?üzülüyorum sürekli ev çıkarsa da magza içi market içi filan.tum gün kovalamaca oynuyoruz evin içinde:cry:enerjisini atsın diye.

:anneadayı::KK46:Bu arada kardeşi olsa oynandı kuzum .
iki bebekli anneler lütfen zorluğunu kolayligini objektif paylaşalım. Arada biraz yaş farkı olmalı mı böyle mi iyi?yanıtlarınız i bekliyoruz:KK15:

:anneadayı::KK46:Bu arada kardeşi olsa oynandı kuzum .
iki bebekli anneler lütfen zorluğunu kolayligini objektif paylaşalım. Arada biraz yaş farkı olmalı mı böyle mi iyi?yanıtlarınız i bekliyoruz:KK15:

şuan için zor oluyor ama ufaklık 2 ay sonra oturmaya başladığında daha rahat olacağımı düşünüyorum, en azından abisinin yanında oyun oynarken oturabilir. şuan doruk ege'nin de oyunlarına dahil olmasını istiyor eline oyuncak tutuşturuyor, hayali yemekler yapıp kardeşine yedirmeye uğraşıyor. ege de sürekli abisini takip ediyor.

dediğim gibi özellikle ilk 3 ay biraz zorlu oldu ama ege'nin çevresini tanımaya başlamasıyla kolaylaşıyor gibi çünkü doruk'un hareketleri onun ilgisini çekiyor onunla oyalanıyor. doruk da her ne kadar istediği gibi oynamasa da ege'yle oyun oynamaya çalışıyor. 6 aylık oldu mu daha rahat olcaz, yaza da ege yürümeye başlayınca parka vs. gitmemiz daha kolay olcak diye umuyorum

şuan için zor oluyor ama ufaklık 2 ay sonra oturmaya başladığında daha rahat olacağımı düşünüyorum, en azından abisinin yanında oyun oynarken oturabilir. şuan doruk ege'nin de oyunlarına dahil olmasını istiyor eline oyuncak tutuşturuyor, hayali yemekler yapıp kardeşine yedirmeye uğraşıyor. ege de sürekli abisini takip ediyor.

dediğim gibi özellikle ilk 3 ay biraz zorlu oldu ama ege'nin çevresini tanımaya başlamasıyla kolaylaşıyor gibi çünkü doruk'un hareketleri onun ilgisini çekiyor onunla oyalanıyor. doruk da her ne kadar istediği gibi oynamasa da ege'yle oyun oynamaya çalışıyor. 6 aylık oldu mu daha rahat olcaz, yaza da ege yürümeye başlayınca parka vs. gitmemiz daha kolay olcak diye umuyorum
Yani çok kolay olmasa da ilk bebek gibi zor olmuyor zor gelmiyor değil mi?biraz büyüyünce arkadasi gibi oyun oynayacak.teşekkür ederim elifcigim. Maşallah size:nazar:

Yani çok kolay olmasa da ilk bebek gibi zor olmuyor zor gelmiyor değil mi?biraz büyüyünce arkadasi gibi oyun oynayacak.teşekkür ederim elifcigim. Maşallah size:nazar:

ilk bebekte acemiydik zorlandık ama 2.de düzen oturtmak daha kolay geliyor insana. zorlanmadım mı zorlandım ilk başlarda. ağladığımı biliyorum 'benden anne olmazmış neden çocuk yaptık ki biz' diye :KK48:

benim avantajım ege'nin doruk'a göre daha sakin bir bebek olması :nazar: doruk gaz sancıları açısından da , gece uykuları açısından da, gündüz sürekli kucakta olması açısından da daha zor bir bebekti

ege doruk'u takip edip oyalanabiliyor anakucağında

DSC08078.JPG DSC08063.JPG

kuzucuklarım :)

Teşekkür ederim yanıtlarınız için benim ki yer kesin o zaman biraz daha ertelemek iyi olacak.
:KK35: Havalar da soğudu kuzulari dışarı cikarabilen var mı?üzülüyorum sürekli ev çıkarsa da magza içi market içi filan.tum gün kovalamaca oynuyoruz evin içinde:cry:enerjisini atsın diye.
Biz çıkıyoruz arabayla parka götürüyorum.orda oynuyor kuduruyor sonrq binip geliyoruz dönüş yolundada markete uğruyoruz

Back