• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

yere henuz koymadim cnm icime sinmiyo soguk fln alir diye:18: sadece yatagina kendi yatagimiza sirtustu yada yana donuk koyuyorum oda cevrilmeye basliyo:emir_bebek: tam duz biyer olsa daha iyi olurdu aslinda donmesi acisindan:26:

cnm ben arada koyuyorum yere daha cok yuvarlanıyo oynaşıyo ama donunce hep pısman yuzustıu oldum olası sevemedı

cnm gercekten cok sevındım senı gördugume
masalla kaanıma evınıze neşe sacmış bızde aynı hallerdeyz cnm
sakın haa kafana takma benım kızım 5 aya yaklaşırken yuzustu döndu kızım kolundan destek alarak dönmeye calısıyodu ugras sonrasında basarmıştı
aras kafadan destek alarak dönuyo bırden altını alırken döndu bı dahadaa devam
cnm 5 ıle 6 ay arası dönemde olurmuş
aras bıraz erken gelışım gösterdı
bızım cocugun acelesı var teyzesı hep önden gıdıyo ne acelesı varsa

bu arada teskkurler cnm hepımıze mutlu yuvalar

Rabbime şükürler olsun bize bağışladığı için :emir_bebek:
altını alırken dönmeye çalışıyor, poposunu kaldırıyor falan ama sonuç yok hala,
herkes daha erken diyor ama bakalım hayırlısı artık,
maşallah aras paşaya aman nazar değmesin :nazar:

Rabbime şükürler olsun bize bağışladığı için :emir_bebek:
altını alırken dönmeye çalışıyor, poposunu kaldırıyor falan ama sonuç yok hala,
herkes daha erken diyor ama bakalım hayırlısı artık,
maşallah aras paşaya aman nazar değmesin :nazar:

cnm ole ole başlar bız annelerın dogasında kaygı var aslında her cocuk farklı gelışım gösterıyo
kızım cok hareketlı aktıf bı bebektı ondan daha agır sakın olsun ıstıyorum ama yok dogasında var sanrım benım meleklerımın
ebe bı dahakı asıda ısımız zor dedı bacaklarda cıplak tut tutabılırsen 1 dk boşluga gelse kut yerde ayyyyy

cnm ole ole başlar bız annelerın dogasında kaygı var aslında her cocuk farklı gelışım gösterıyo
kızım cok hareketlı aktıf bı bebektı ondan daha agır sakın olsun ıstıyorum ama yok dogasında var sanrım benım meleklerımın
ebe bı dahakı asıda ısımız zor dedı bacaklarda cıplak tut tutabılırsen 1 dk boşluga gelse kut yerde ayyyyy

aman dilini ısır canım nazar değmesin,
maşallah meleklerine :nazar:
bak sen yaramaza aşıda da rahat durmuyor demek :1:

evet cnm benım ya kucuk mucızen senın
annesı gıbı oda dırenclı rabbım herkese nasıp etsın
yaza başlıyomu cnm tedavın
insallah basliycaz herhalde

hosbulduk cnm, ya ben yanlis gormusum ooo 13 sayfa olmus diyordum ben oysaki ilk 13 sayfayi gormusum, 60 sayfa varmis :)) gozlerime inanamadim, yeni gelen tum annisler hosgeldinizz, bu arada ben daha once kendimi tanitmistim ama tekrar yazayim, adimgokce, kizim Mia 14 ekim dogumlu.- yarismaya almanyadan katiliyoruz :)

aynen ya ben de yarim yamalak bakalbildim gecmise, sohbetlere de yetisemedim digerlerini okuyayim derken.ben baslamadim bu arada ek gidaya cnm. 6 ay diyor doktor. bu arada kizimi tarttim dun, sadece 50 gr almis, cok moralim bozuldu, okudugum kadariyla 500un altindaki arkadaslar bile uzulmus, ben cok sasirdim, doktora danisicam bakalim bu hafta :((

bizimkiler de kurucesme :)

ya bravo sana, bu leslie`nin konusu gecmisti ben de gaza gelmistim ama yok yapamiyorum imkansiz, benim kizim gundizleri uyumuyor, toplam yarim saat tum gun. o arada ne yapacagimi sasiriyorum.
almanya dedi ya bende ordan geldim belki soylemisimdir cok ozledim ama babam bugun geldi daha. arada gidip geliyir mecburn

aman dilini ısır canım nazar değmesin,
maşallah meleklerine :nazar:
bak sen yaramaza aşıda da rahat durmuyor demek :1:

ah cnm sorma bıde asıda fazla aglamadı ama gıyınırken aile hekımlıgı ınledı gıyınmıcek cıplak duracakmış pufff
senın kaan nasıl cnm eklere başladınızmı

kızlar benm uyku vaktım gelmış bıde gecmış
cocuklar 11 de ben 1 de sızlerde kalın selametle

eda duanı okudum cnm

cnm Almanyadanmı gelın geldınnn
yanlş hatırlamıyosam hevın de Almanyada yaşıyodu

evet almanyadayım ben canım :16:

ah cnm sorma bıde asıda fazla aglamadı ama gıyınırken aile hekımlıgı ınledı gıyınmıcek cıplak duracakmış pufff
senın kaan nasıl cnm eklere başladınızmı

kıyamam ben ona yaa rahat ediyor demek üstsüz :1:
azar azar tattırmaya başladım ben canım,
biz mama takviyesi yapmak zorundayız sütüm yeterli olmadığı için ondan erken başlamak istedim ek gıdaya,
ama sebze püresinden başka bişey vermedim daha oda günde 1-2 kaşık,
aslında hiçte bilmiyorum daha neler verebilirim diye, doktorumuz sebzeyle başla demişti,
siz başladınızmı?

evet almanyadayım ben canım :16:

kıyamam ben ona yaa rahat ediyor demek üstsüz :1:
azar azar tattırmaya başladım ben canım,
biz mama takviyesi yapmak zorundayız sütüm yeterli olmadığı için ondan erken başlamak istedim ek gıdaya,
ama sebze püresinden başka bişey vermedim daha oda günde 1-2 kaşık,
aslında hiçte bilmiyorum daha neler verebilirim diye, doktorumuz sebzeyle başla demişti,
siz başladınızmı?

bız 6 dan sonra baslıcaz cnm ama burda tecrubelı annelerımız cok başlamış olan artık onlar yol gösterıcek
ben sımdılık kacıyorum tatlım artık bu kadar arayı acma özletme kendını kaanı kokla cnm yerıme

Kizlar ben bugun cok mutluyum.spora gidiyorum.1,5 ayda 4,5 kilo verdim.diyet yapmadan verdim.spor cikisi alisverise gitim ve kendime 5 tane elbise aldim.hamile kaldigim kilonun 1 kilo altindayim suan ama 8,5 kilo fazlam var cunku hamile kalmadan once 9,5 kilo almistim.insallah ise baslamafan onlar da gider.aylar sonra kendim icin alisveris yapmak cok iyi geldi.maddi acidan coktum ama yinede cok mutluyum.

bız 6 dan sonra baslıcaz cnm ama burda tecrubelı annelerımız cok başlamış olan artık onlar yol gösterıcek
ben sımdılık kacıyorum tatlım artık bu kadar arayı acma özletme kendını kaanı kokla cnm yerıme

evet canım iyi oldu böyle tecrübelerinden faydalanıcaz inşallah, iyi geceler songülüm gelirim artık eskisi gibi :9:
koklarım tabi teyzesi sende arasımı kokla yerime iyi uykular size :3:

Kizlar ben bugun cok mutluyum.spora gidiyorum.1,5 ayda 4,5 kilo verdim.diyet yapmadan verdim.spor cikisi alisverise gitim ve kendime 5 tane elbise aldim.hamile kaldigim kilonun 1 kilo altindayim suan ama 8,5 kilo fazlam var cunku hamile kalmadan once 9,5 kilo almistim.insallah ise baslamafan onlar da gider.aylar sonra kendim icin alisveris yapmak cok iyi geldi.maddi acidan coktum ama yinede cok mutluyum.

:46: 1.5 ayda 4.5 kilo çok çok iyi gerçekten, diyette uyguluyomusun peki?
eşimde eve bisiklet aldı bende günde 10 dk falan biniyorum,
bide şimdi voleybola başlamayı düşünüyorum eski halime dönebilmek için :1:

canim ne guzel :nazar:darisi basima:21: ben henuz egzersiz bile yapmiyorum :24:bu rahatlikla gidecekmi bakalim 6. aya kadAR kendiliginden:36:

Gunaydin herkese :16:Zuhalcim topigin anahtarini bana verdi yaa:60::90: erkenden aciyorum kimse disarda kalmasin diye:60::90:hadi buyrun kalmayin disarda:60:
hava da bayagi sguk burda ruzgar yagmur...:110:bi balkona cikdim titreyerek girdim iceri:59: kis gitdi diyordum ama galiba asil simdi geliyo :59:...Rabbim en hayirlisini nasip etsin bize

günaydın herkese bizim kız bir saattir uyanık bugün erken başladık niyeyse akşam olsada yatsak

Gunaydin herkese :16:Zuhalcim topigin anahtarini bana verdi yaa:60::90: erkenden aciyorum kimse disarda kalmasin diye:60::90:hadi buyrun kalmayin disarda:60:
hava da bayagi sguk burda ruzgar yagmur...:110:bi balkona cikdim titreyerek girdim iceri:59: kis gitdi diyordum ama galiba asil simdi geliyo :59:...Rabbim en hayirlisini nasip etsin bize

amin.. Burası güneşli şimdilik tek bulut yok gökyüzünde ama ayaz vardır çünkü iki gündür kesiyor insanın yüzünü yine de soğuk değil 10 sene van da yaşamış biri olarak çanakkale de kış falan yaşanmıyor

Gunaydiiiiin herkesee
Bize bu gece uyku yoktu birden beri ayaktayiz uyuyo iki dk sonra ağlamaya basliyor ve cok fena sallanmaya alisti sallamayinca uyaniyor yine agliyo. Napcam ben bunla bilmiyorum canim cikiyor. Bu sabah uyanikken uyudum ilk defa. kafam dustu emzirirken:) durun bnmki u yu du. Hemen uyumam lazim bes dk On dk ne kadar olursa.
Yaren mutlu saglikli seneler...

Back