• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

benim eşim doğuma da girdi ben ıkındıkça resim çekti:9:
epidural normal oldu çok yorulmadım desem yeridir bence herkes epidural olsun çok rahat:16:
ama epidural öncesi sancılar beni koşturuyordu odanın içinde:27:

canım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde :(

bende epidural ama sezeryan oldum tekrar doğursam yine aynını seçerim
daha doğum yaptığım gece bebeğim koca gece kusunca bi elimde serom bi elimde kızım hastane odasında turladık ve birdahada hiç yatmadım annem acılıktaydı zaten yanımda yoktu ve sonrasında dorudürüst uyuyamadığım içinde sütüm gelmedi malesef

ben o ağrıların arasında sezaryen yapın die yalvardım nerdeyse ama şimdi dua ediyorum , ben kesiksiz yırtıksız bir doğum yaptım ve alt taraf cillop gibi duruyo maşallah :1: eskisinden hiç farkı yok :17: ama sezaryen zor be canım , kolay gibi görünsede zor bir ameliyat o , bence doğumun en güzeli doğal doğum yani kendi sancınla hiç zor değil normal doğum helede epidural yaptırırsan ohhh çok rahat

aç karna veriyorsunda sonrasında ne kadar süt vermemek lazım acaba ? varmı bu demir damlasının tam kullanım şeklini bilen ? ben bunu atlamışım bak , sormadım doktora :44:

ben 1 saat sonra emdiriorum.ztn hemen emmio benım kızım uyanıncA.1 sefer dr a gıdıcez dıe karstı saatlerımız tok karnına kustu sonra ilacı

canım bende epidural sezeryan denedim.epidural tutmayınca genel narkoz verdiler.ama epidural mi bi daha tövbe.doğumdan sonra 1 hafta ben ayağa kalkamadım.25 ekimde doğum yaptım 26 ekimin akşamı evime geldim.ertesi gün şiddetli baş ağrısı ve boynumdaki kitlenmeden hastaneye yattım.meğer epidural böyle yapıyomuş.düşünsene kızım 2 günlükken ben hastanedeydim kızım evde :(

canım seninki şanssızlık olmuş sanırım ama epiduralide herkes yapamıyormuş zaten , benim kendi doktorum yaptı onuda , sana yaptıkları spinal olmasın ? doğum sonrası 1 hafta baş ağrısı çekenleri hep spinalden oluyo

öksürüğü gecmedi canım ya gecmeden ameliyata almıo dr. bakalım yarın gıdıcez yıne kontrolune.ya gecmeside dert ben o zaman karnıma agrılar giriio napcam bılmıom günü belli olunca :5:

anladım canım.inşallah hepsini biran önce hayırlısı ile atlatırsınız.merak etme göz açıp kapayıncaya kadar hepsi biticek.sonra rahat bir ohh çekşicez hep birlikte :)biz herzaman senin yanındayız

sabah ac karnına werıorum kılosu basına damla arkasıdnan multitabs weriorum demirin emilimini arttırsın die içinde acd vitaminleri war onunda.ama bu damla tendürdiyot gibi agzı yüzü batıo boya gibi :37:

banada doktor demirin yanında acd 3 diye bi illaç verdi varmı aranızda kulllanan.

öksürüğü gecmedi canım ya gecmeden ameliyata almıo dr. bakalım yarın gıdıcez yıne kontrolune.ya gecmeside dert ben o zaman karnıma agrılar giriio napcam bılmıom günü belli olunca :5:

canım çok geçmiş olsun neyivar kuzucuğun kusura bakma bilmediği için soruyorum.

canım seninki şanssızlık olmuş sanırım ama epiduralide herkes yapamıyormuş zaten , benim kendi doktorum yaptı onuda , sana yaptıkları spinal olmasın ? doğum sonrası 1 hafta baş ağrısı çekenleri hep spinalden oluyo

yok canım ya epiduraldi.spinal hemen etki yapıyo zaten epiduralde biraz bekliyosun bekledik tutmadı.benim eşimin teyzeside epidural olmuştu ondada feci ağrı yapmış.kimilerinde başa kimilerinde bele buruyomuş ağrı.mesela epidural yapan 3 arkadaşımdada bele vurmuştu.hatta biri felçli gibi olmuştu.ama insan bunları görmüyo işte tutturdum ille de epidural diye. aldım boyumun ölçüsünü oturdum :)

yokcanım ne ekmeği yaa , onlar nenelerimizin zamanında kaldı , boşver sen onu bol bol emzirmeye bak , ek gıdayada başlayacaksan meyve yoğurt gibi başla , bende araştırmadım daha tam ama artık zamanı geldi araştırmanın

bana da saçma geldi konuşamadım da kızım durmadı hiç zaten yoğurtla başla dedi ama herkes başka bir şey söylüyor canım çok sıkkın inşallah beni emmeyi bırakmaz:43::43:annelik ne zormuş ya emzirmek dünyanın en güzel şeyi kızım bırakırsa emmeyi çok üzülürüm:43::43:bir hasta oldu bütün huyu suyu değişti:31:

yok canım ya epiduraldi.spinal hemen etki yapıyo zaten epiduralde biraz bekliyosun bekledik tutmadı.benim eşimin teyzeside epidural olmuştu ondada feci ağrı yapmış.kimilerinde başa kimilerinde bele buruyomuş ağrı.mesela epidural yapan 3 arkadaşımdada bele vurmuştu.hatta biri felçli gibi olmuştu.ama insan bunları görmüyo işte tutturdum ille de epidural diye. aldım boyumun ölçüsünü oturdum :)

ilk kez duydum epiduralin böyle yaptığını ama gerçekten çok hassas bir çizgi o , yani milim kaçsa tutmuyormuş o yüzden yapamamışlar herhalde die düşündüm ben , ben çok şanslıydım bu konuda benim doktorum çok ünlü bir prof. ve kendisi yapıyor epiduralide

muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz muhallebinin bir faydası yok ki boşuna boşuna vermek istemem:26:birde kavanoz mamalarına güveniyor musunuz

banada doktor demirin yanında acd 3 diye bi illaç verdi varmı aranızda kulllanan.

bana dr demedi canımda ben kendım ztn c witamini demirle werınce ii die werıodum ii bişi yapıomusum dr gibi hatunum :1:

canım çok geçmiş olsun neyivar kuzucuğun kusura bakma bilmediği için soruyorum.

nefes borunun yanında kist war bıde aynı taraftakı dıyaframda agrılık war.rabbim ewlatlarımızı korusun

Ben Serap-31 oğlum Toprak 21 ekim 2012 doğumlu. Uzun zamandır sizi takip ediyorum, umarım bundan sonra aktif katılım gösterebilirim :)) tüm annelere ve minnoşlarına sağlıklı günler dilerim.

Ben Serap-31 oğlum Toprak 21 ekim 2012 doğumlu. Ankarada yaşıyoruz. Uzun zamandır sizi takip ediyorum, umarım bundan sonra aktif katılım gösterebilirim :)) tüm annelere ve minnoşlarına sağlıklı günler dilerim.

aman bu ek gıdalar biraz kafa karıştırıcı , inek sütü vermeyin diyorlar , alerji yapan gıdalar varmış , en güzeli bir beslenme uzmanınamı danışsak ne yapsak ? varmı aramızda beslenme uzmanı ? :56:

muhallebi vermeyi düşünüyor musunuz muhallebinin bir faydası yok ki boşuna boşuna vermek istemem:26:birde kavanoz mamalarına güveniyor musunuz

muhallebi derken basit bişey değil canım mesela ben aptamilin sütlü pirinçli mamasını aldım yada bağaşıklık kazandıran tahıllı
mamalar falan yani..

nefes borunun yanında kist war bıde aynı taraftakı dıyaframda agrılık war.rabbim ewlatlarımızı korusun

çok geçmiş olsun canım dualarımız sizinle evet allahım bütün kuzuları korusun..

aslında ben hiç güvenmiyorum ama organik olanları vericem sanırım çünkü pazardakilerde güvenilmez artık gdo lu , ilaçlı falan filan :37: iyi markaların organik ürünleri verilebilir bence

Back