2012 Ekim bebekleri büyüyor

O ikinma bizde de var canım kabizdegil gunde bi defa yapiyr dün yapmamamıştı kaka neyse az evvel yaptı ve cıvık ti ama ikiniyor iste bağırsaklarını hazırlıyor sanırım reflexmis bunlar. Gaz icin bende ilac kullanıyorum ikinmaktan fıtık olacak diye korktum neo baby ve biogaia iciyor iyi gibi simdi dün gece rahhatti cok şükür . İlaclar bitkisel zaten . Banyosuna da yaptı uyudu kuşum :))
bnm kinde de çıkıor .. dr muz sütün yağlı geliyor dedi ...

Bizde de sivilce oldu cnm.Evet bana da oyle dediler hem sivilce hemde gaz yaparmış yağlı süt ama iyiymis yağlı çok beslermiş bebegi oyle de maşallah büyümesi guzel :)

kızlar ya az once kk dakı ler elerının fotolarını paylasmıslar onlara bakıyodum bızde acsak ole bısey paylassak ya ay ne guzel olurr

Alt komsum geldi ''mujdemi isteriiiim''diye veeeee hamileymis :) 3,5 yasinda bir kizi var ona kardess geliyorrr

kuluckaya yatmisti bizim apatman zaten :) ve boylece bizim apartmanda giris kat 1 aylik erkek dogdu,onun ustu 3 aylik kiz dogdu,benim karsi komsum hamile kiz olacak yakinda dogum,ben 1 alik kiz dogurdum :) alt komsum taze hamile :))) apartman kakali bez dolu

vah ben kizima alik mi demisimmm aylikk aylikkk

benım okul arkadasım kaynanamın karsı komsusu oda az once geldı onunda oglu oluyomus.ben hamıleyken onun sacını oksayıp ınsallah hamıle kalırsın br oglun olur demıstım...bıde annemın arkadasına aynısını yaptım oda hamıle....herkes benden kacıcak hamıleyken elını bana surme dıyee

hamilenin duasi iste.bir de kalbin temiz demek masallah.
ah canim ya tupleri tikali olan ve kistleri olan 3 kiz arkadasim var bebekleri olmuyor,onlara o kadar dua ettim ki insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

hamilenin duasi iste.bir de kalbin temiz demek masallah.
ah canim ya tupleri tikali olan ve kistleri olan 3 kiz arkadasim var bebekleri olmuyor,onlara o kadar dua ettim ki insallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

ınsallah onlarda saglıkla alırlar bebıslerını kucaklarına...canım ya kou nerden acılıyor ben evlerımızı paylasalım dıye topık acıcam

topıgı acamadım ama belkı sızlerde paylasırsınız dıye ılk ben paylastım.ben bole netten felan bakıp begendıgım seylerı uygularım o yuzden bayılırım baskalarının evlerıne bakmaya

bende çok severim ev dekorasyonunu en kısa zamanda bende paylaşıcam canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım kızınla eşinle :)

bizde de sivilceler oldu. dr umuz 1 aya geçer dedi. bizden gecen hormonlardan dolayı olur dedi.hiçbirsey surme dedi. ben emzirdikten sonra akan sütten 1-2 damla sürüyorum yuzune.

bende çok severim ev dekorasyonunu en kısa zamanda bende paylaşıcam canım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım kızınla eşinle :)

tesekurler canım evımızı aldık tasınalı 1 yıl oldu.bayılıyorum bende dekorasyon a. Beklıyorum evını en kısa zamanda.aslında boyle paylasmak uzun zamansır aklımdaydı

bebek odası perdelerimiz aynıymış. ben de cok beğenmiştim winnie the pooh karakterini çok secerim. çok da canlı renkleerle yapılmış.

Benim de kayınvalidem tutturdu tuzlayalım diye izin vermedim. O eşimi tuzlamış, bir şey mi olmuşmuş. Ben de dedim niye tuzladın, kokmasın diye, teri kokmuyor mu şimdi sence dedim. Sustu kaldı.

Şu haberi okuyun, bebeği tuzlamak, ölüme bile sebep oluyor Allah korusun:

Hrriyet - Bebekleri kokmasn diye tuzlamak yanl

bebek odası perdelerimiz aynıymış. ben de cok beğenmiştim winnie the pooh karakterini çok secerim. çok da canlı renkleerle yapılmış.
aynen bende renklerını cok begendım bızım odamız rengarenk oldugu ıcın.bızım evde en reklı yer kızımın odası zaten yoksa krem kahve bızım ev bı tek genel banyo sıyah beyaz
Perdenin aynisi bende de var ama benimki store seklinde
evet hatırladım kızlarımızın adı ece perdelerı aynı.sans ıste denk gelıyor.keske yere kadar olsaydı ama o kadar uzun yokmus cocuk perdesı 3.5 yere sordum yok dedıler yınede bulursam alıcam

ayyy böyle karnı hopluyor di mi?uzun da sürüyor..
bir hafta banyo yokmuş,sağlık ocağında hemşire dedi,o gün 3 aşı yapılacak..
aynı yaaa,yazık üzülüyorum o ıkındıkça..kıpkırmızı oluyor,dudakları bükülüyor,bazen uykusunda bile ıkınıyor..
ben kırkımızı anlatayım,bebeğin banyo suyuna 40 tane taş attık,bir de alyans..onunla yıkadık,o kovaya ben de su doldurup son durulanma suyu olarak döktüm üstüme..sonra birkaç eve gezmeye gittik,şeker,yumurta falan verdiler...tuzlamadık,annem tuzlayalım dedi,ben sizi tuzladım dedi,eeee benim terim gayet kokuyor dedim

Son düzenleme:
Kızlar doğumdan sonra bebeğim bir hafta yoğun bakımda kalmıştı önce akciğerindeki suyu atamadığı için alındı, 2. gün tam taburcu olacakken çok ciddi bir nöbet geçirdi yoğun bakımda. Sağ kolu ve bacağı 15 dk boyunca kasılmış ve mosmor olmuş kuzumun. Beyin kanamasından şüphelenip ultrason çektiler önce, şükür ki çıkmadı. Sonra MR'lar ve bir sürü testler yapıldı. Epilepsi,menenjit ve çeşitli metabolik hastalıklar bir sürü tarama yapıldı ve bir şey çrıkmadı. 1 hafta yoğun bakımda kaldık, nöbet tekrar etmeyince taburcu olduk. O zamandan beri kırmızı reçeteli bir havale ilacı kullanıyoruz.

Yarın EEG çekilecek.Ve çıkacak sonuca göre bir yol izleyeceğiz. Dilerim Allah'tan o da temiz çıksın. Dua edin bizim için.

Bu arada biz de albümümüze birkaç fotoğraf eklediiik, tüm yakışıklılığımızı sergiledik haberiniz olsun

Son düzenleme:

aynen canım bızde suyun ıcıne 40 tas.ıyıce yıkanmıs sıfır calı supurgesınden 40 tane cop.ve butun altınlarını koy dedıler koydum.onla yıkadık.azcık bana ayırdık.bı ıkı tas da ben dokundum suyu.cıktık gezdık seker yumurta tuz ekmek felan verdıler.gıttımız evden ıcerı gırerken onumuze su dokup dua ettıler o kadar

canım oğluşun çok tatlı maşallah,allah nazardan korusun hiçbirşeyciği de çıkmaz inşallah..o kadar şey temiz çıkmış EEg si de iyi çıkar..

değişik değişik adetler işte,adet yerini bulsun dedik biz de..bize su döken olmadı,bir de sadece alyans koyduk,tek fark bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…