yav bu çocuk kucağımdan başka yerde uyumuyor kollarım koptu artık.evde 2 beşik 1 anakucağı var bi kere bile düzgün yatmadı ne hevesle almıştım oysaki.bunun başka çöözumu yokmu.babasının kucağında dahi uyumuyor.illaki ben yoruldum artık.
Kizlar bugun kirkimiz cikti kirk banyosu yaptiriliyormus kayinvalidemle konustum yikama suyuna biraz tuz koyuluyormus teri kokmasin falan diye hatta agzinin icine de parmakla sur falan dedi de benim pek icime sinmiyor boyle seyler ne dersiniz siz yapmis miydiniz tuzlama? İnternette hos seyler yazmiyor cunku
Arkadaşlar rota virüsü için aşı yaptıracak mısınız?
Kizlar bugun kirkimiz cikti kirk banyosu yaptiriliyormus kayinvalidemle konustum yikama suyuna biraz tuz koyuluyormus teri kokmasin falan diye hatta agzinin icine de parmakla sur falan dedi de benim pek icime sinmiyor boyle seyler ne dersiniz siz yapmis miydiniz tuzlama? İnternette hos seyler yazmiyor cunku
ya aynı kaderi paylasıoz cnım annemler gitti pzrtesi.yalnızım bende arada kayınwalıdem inio yarımşar saat ama yetmıo tabi.yemekti camasırdı ütüydü.bide benımkıde uyanıkken yatmıo bagırıo illa kucakta olcak hanımefendi.danslar ewde koşmalar benımkı öle uyuo bide.koşarken cocuk uyurmu uyuoben hamileyken cok gezdim die oluo galiba bunlar cocuk harekete alışmış
Agzina bisey de surmedik ayrica,o ne oyle ya el kadar bebikin agzina tuz muz!
Tv2 de aski memnu var gene,hamileyken hep izliyoduk ya,gene izliyorum bitteri
Hatta son bolumde herkese kahve cay yapmistim
Hatirliyo musunuz?
bende izliyorumama bugün izleyemiyorum sanırım dün rüzgarda kablolara bişey oldu salondaki tv gitti ,mutfağa gidip sandalyede oturasımda gelmediği için sessiz sessiz oturuyoruz oğlumla bugün
Ohh bas basa ana ogul
Demin mutfaga gittim ben de,bi baktim ki ne goreyim,sol elim kendi kendine sallaniyooo
Kizi sallamaktan beynim o eli sallamaya kodlamis mi ne,durduk yerde kolumu salliyorum yatagini sallar gibiKafayi yedim galiba:18:
geçen gün de eşim bişey söylüyor ,bense ona şu soruyu soruyorum 'noldu annecim'
Hehehe ona benzer biseyi de benim esim yasadi, simdi ilos altini degistirirken surekli tepikliyo bizi,kakasina basiyo falan bende hep dur annem dur annecim diyorum, bi gece esim kalkti altini aliyo bi baktim dur annem dur annem diyo sonra farketti dur babam demeye basladi ama cok gulduk
Tatlim biz esimle yikadik kirkinda,kovasina bi cimdik tuz bi de ceyrek altin attik,ben de yikarken ayel kursi felak ve nas surelerini okudum yikarken bi de yeni cici giydirdim al iste sana kirki cikti :) baska da bisey bilmiyorum zaten.
ben cok ıstedım.kayınvalıdem e sagolsun yaptı..Ayin sonunda edremite gidicez kayinvalidemlere ziyarete orda yapmayi dusunuyoruz mevlutu ben merakli degilim de kayinvalidem heves etti yoksa ben evde kendim okuyacam 41 yasinimi
slmm nasılsınız uykulardan bahsedılmış bızımde babamızın bası dertte :) en son 9 da emzırıyorum aksam 9,30 da esıme verıyorum onun gögsunde uyuyor kız uyumadan ben uyuyorum esım kızımı uyutup besıgıne koyuyor en sonda oglanı uyutup yatıyor neysekı ızınlı evde o gıdınce ne yaparız derdıne duştum sagolsun komşularım çok yardımcı oluyor uyanıkken bız alalım sevelım sen dınlen dıyolar.
haftayada mevlut yapıyorum sekerlerımızı sıparış vermıştık bu hafta onlar gelıcek yakın olsakta hepınız gelsenız mevludumuze :)