2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar benim oğluşum dünden beri kusuyor pazt doktora gıdeceğiz , bu kusma normal mı sızde var mı

kızlar benim oğluşum dünden beri kusuyor pazt doktora gıdeceğiz , bu kusma normal mı sızde var mı

çok acayip fışkırma şeklindeyse normal değilmiş,en iyi cevabı doktor verir tabi..benim kızım kusmuyor pek ,ama kusunca burnundan da süzülüyor sütler..hatta bazen sadece burnundan süt geliyor,ben de bunu anlamıyorum..

benım kızımdada yuzunde sıvılceler oluyor drumuz sutumun yaglıı olmasından dedıkı masallah oylede 2,720 dogdu 1 aylıkken tam 4 kılo geldı çıplacık ve sadece anne sutu verıyorum boyumuzda 56 olmuş gören 2 aylık oldumu dıyor cın kızıma

aile hekımlıgındekı ebe hemsırede mama verılıyorsa su verılır dedı..yarın doktora soracam bende

benımkıde dun ve bugun aynı coyotecım,ne oldu anlamadım yarın doktora soracagım bende..

canım afıyetolsun bol bol süt olsun da haberlerde dınledıgım bılgıye göre alımınyumfolyo da yemek pişirmek zararlıymıs içindekı madde yemeğe gecermiş o maddenınde alzehımer yapma özelliği varmıs o gunden berı ben kullanmıyorum bılmem dogru bılmem yanlış ....paylaşmak ıstedım

benım annem gobek dustukten sonrakı ılk yıkamada koltuk altlarına apış aralarına tuzlu su surdu cok bekletmeden duruladı hemen ...benı ve kardesımıde tuzlamıs,terleyince tuzun etkısımıdır bılmem ama ter ımız öyle kötü kötü kokmaz ,

herkese mrb.benim bebeğim 34 günlük oldu ama hala kucağıma alamadım.Pierre Robin Sendromu teşhisi konuldu çünkü.Solunum sıkıntısı var.Solunum sıkıntısını atlatabilirse yaşayacak Allahımın izniyle.Sizden isteğim lohusaların duası kabul olur.Dua edin bebeğim için o kadar acı çekiyorum ki tek yapabildiğim dua etmek.eğer sıkıntıyı atlatırsa 3yaşına kadar ameliyatlar geçirecek.ben ona da razıyım yeter ki bebeğim yaşasın.Aynı şehirde de değilim bebeğimle bulunduğum yerde üniversite hastanesi olmadığı için 8 saatlik uzaktayım.Hastalığı çok araştırdım çok yaygın da değil ama tedavisi biliniyor.Önemli olan solunum sıkıntısını atlatması solunum cihazına bağlı şu anda.Lütfen Dua edin bebeğime..

canım afıyetolsun bol bol süt olsun da haberlerde dınledıgım bılgıye göre alımınyumfolyo da yemek pişirmek zararlıymıs içindekı madde yemeğe gecermiş o maddenınde alzehımer yapma özelliği varmıs o gunden berı ben kullanmıyorum bılmem dogru bılmem yanlış ....paylaşmak ıstedım

Canım, soğanı ve sarımsağı kuru kuru kabuklarıyla attığım için geçmiyordur sanıyorum.Sonra kabuklar soyulup yeniyor, geçmiyordur sanırım?

rabbim şifa versin inşallah, insanın evladı gibi yokmuş insan anne olunca anlıyor

birazcık sancısı olsa rabbim onun acısını bana ver diye dua ediyoruz. inşallah bebeğine şifa verir rabbim kucağına aldığın sevdiğin günleri nasip eder

amin canım Allah razı olsun.Allah çocuklarımızı bizlere bağışlasın

Allah'ım bebeklere hastalık vermesin insan ne kadar çaresiz kalıyor. şifa versin inşallah rabbim senin bebeğine de

çok tatlı maşallah kuzucuk

kızlar benım tontişim gunduzlerı fosur fosur uyuyor gecelerı uyumuyor ..bu durum nası tersıne cevrılır acep ??bırde kucakcı yatagına koyar koymaz anlıyoor ve basıyor cıglıgı,ıyıce uykuya dalıp horlayınca yavaasssca koyuyorum koltuga ,yataga önume ne cıkarsa,koala gıbı yapışık bana kuzum ay arkadaşlarımla buluşmayı kahve eşlıgınde uzun uzun sohbetlerı ,avm lerde uzun uzun gezmeyı ve kuafore gıtmeyı özledım,kaşlarım uzadı orman gıbı,sacımı kestırmek ıstıyorum ama nerdeeee galıba artık hıcbıırını yapamıyacagım diyorum kendıme yapsam bıle cabuk cabuk yapıp eve yetısmem gerek fıkrıyle beynımı yıcem

Allahım acil şifalar versin inşallah..mucizeler gerçekleştirsinde doktorları herkesı şaşırtsın minik yavrun..tez zamanda kavuşun birbirinize inşallah..bugunlerıde anı olarak hatırlayın ..AMİN..

Allahım acil şifalar versin inşallah..mucizeler gerçekleştirsinde doktorları herkesı şaşırtsın minik yavrun..tez zamanda kavuşun birbirinize inşallah..bugunlerıde anı olarak hatırlayın ..AMİN..

amin canım inşallah.Allah razı olsun.

acaba erkek cocuklarına kılotlu corap gıydırılıyor mu ??bıryerde gıydırılır bır yerde gıydırılmez dıyor :26::26:

Kıyamam ben ikinize de...Allah tez zamanda yavrunu sağlığına kavuşturur inşallah...Dilerim en yakın zamanda sağlıcakla alısın bebeğini kucağına. Metanetini koru canım benim, bunlar inan ki sınavdan başka bir şey değil. Allah'a sık sık dua et" Allah'ım can senin canın, sen verirsin sen alırsın, şükürler olsun, onun annesi olmayı nasip ettin. Bana, gönderdiğin bu yavruya sağlıcakla annelik yapmayı lütfet" diye dua et.

Dualarımız seninle...

sağol canım Allah senden de razı olsun AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…