benim oğlumu günde 2 kere hıçkırık tutuyor.sizinde öyle oluyor mu kızlar?
benim oğlumu günde 2 kere hıçkırık tutuyor.sizinde öyle oluyor mu kızlar?
benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..
kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...
benim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..
kızlar sadece anne sütü veren ve biberon kullanmayanlar nasıl anlıyorsunuz bebeğin doyup doymadığını,sütün yeterli olup olmadığını...
slmlarr öncelikle cnm..
gözün aydın seninde..
benim oğlumu çok tutuyor hıçkırık..pis hıçkırık baya bi zamanda gtmiyor..
emziriyorum hıçkırık olunca geçiyo bazen..
cnm boğazında kalırsa hemen kaldır bebeğini ve alnının ortasını baş parmağınla yukarı çek mucuk die öpücük at..
evet çok komik ama annem öyle yapıyo bende öyle yapıyorum
bide benimki sütü yutmuyo ağzında bekletiyor boğazında kalıyor:)
cnm benimki memede 5 dk dan sonra uyuyakaldığı için anlayamıyorum:)
sürekli emmek istiyo ne 2 ne 3 saati:)
ağladıkça dayıyorumm memeyi:)
yalancı memede en büyük kurtarıcımm..azda olsa oyalıyorr
aynen o muck muckları biz de yapıyoruzhıçkırırken emzirmeyi denedim ben de evet geçirdi,ama tam o anda ya yutuyor olursa diye paranoya yaptım sanırım..ama uzun süre geçmezse veriyorum memeyi..benim kız da bazen bekletiyor ağzında..sesleri dinliyorum boş mu çekiyor dolu mu diye,lok lok kuvvetli yutkunma seslerini duyuyorum,arada langırt diye bi ses var sanırım o da biriktirikten sonra yuttuğu sütlerin sesi..genelde kızım 2 saatte bir istiyor memeyi,15-20 dk emiyor,emmesi bittikten sonra istemediği zaman kendi çıkarıyor ağzından doydu demek ki diyorum..ağzının kenarları hep süt oluyor,göğsümü sıkıyorum sütleri sürmek için meme ucuma,o zaman da bol miktarda çıkıyor..inşallah yetiyordur. 10 günde 450 gr almış,iyi di mi??
cnm biz salı günü gidicez bakalım kaç kilo almış bilmyorum.
çok kusması normalmi acaba
fazla sütü dışarı atıyor,bu iyi bişey..
bebeklerin fışkırırcasına kusması anormalmiş..liva hanım çok kusmuyor ama fazlalığı da atıyor işte arada..
benim kızımda 10 günlük allah hepimizinkini analı babalı büyütsün kızımı emziriyorum günde en az 3 kere hıçkırık tutuyor yani bebeğimin göbişi büyüyor sütümün yettiğini ordan anlıyorum haftalık kontrolümüzdede 150 gr almışız emzirirken benim kızımında boğazına kaçıyor hiç korkmayın o anda hemen omzunuza alın dik tututn sırtına hafif hafif vurun hafifte burnuna üfleyin biz her emzirmemizde yaşıyoruz benim ikinci çoçuğum oldugu için fazla paniklemiyorum ama ilk çoçuğumda başıma geldiğinde çok korkmuştum bazen hıçkırırken durduramazsanız çok huzursuz olursa emzirin hıçkırıgını geçirecektir yada hıçkırırken kucagınıza alın dik tutun allahım hastalıklardan korusun bebişlerimizibenim kızımı en az 2 kere tutuyor hıçkırık..doktor normal dedi..ama zor oluyor..bir de benim kız bir iki kere emerken boğazında kaldıçok korktum şimdi emzirirken tedirgin olyorum..hıçkırık varsa bitmesini bekliyorum..
Hamileyim ama ne zaman anne olucagim derken anammmm bu sayfalarida mi gorecektikHepimizin adina cok mutluyum
Gelelim bizeee 6 gunluk oglusum ve ben gayet iyiyiz. Sadece oglum memeyi cok sevmiyor. Bende hem meme veriyorum hemde sagdigim sutumu veriyorum. Simdilik bir sorun yok. Hafif sarilikmisiz ama onemli degilmis. Veee birde bugun gobek bagimiz dustu. Cok hafif bir pembelik gordum ama onemli degil sanirim. Kizlarr birsey soracagim benim gibi sutunu sagan arkadaslara. Simdi sagdiktan kac saat sonrasina kadar oda sicakliginda kullaniyorsunuz sutlerinizi. Ben acikcasi 2 saati geciktirmiyorum ama sutumde bazen ziyan oluyor. Fikirleriniz benim icin onemli
Hamileyim ama ne zaman anne olucagim derken anammmm bu sayfalarida mi gorecektikHepimizin adina cok mutluyum
Gelelim bizeee 6 gunluk oglusum ve ben gayet iyiyiz. Sadece oglum memeyi cok sevmiyor. Bende hem meme veriyorum hemde sagdigim sutumu veriyorum. Simdilik bir sorun yok. Hafif sarilikmisiz ama onemli degilmis. Veee birde bugun gobek bagimiz dustu. Cok hafif bir pembelik gordum ama onemli degil sanirim. Kizlarr birsey soracagim benim gibi sutunu sagan arkadaslara. Simdi sagdiktan kac saat sonrasina kadar oda sicakliginda kullaniyorsunuz sutlerinizi. Ben acikcasi 2 saati geciktirmiyorum ama sutumde bazen ziyan oluyor. Fikirleriniz benim icin onemli
Evet kızlaaaar,2012 ocak ve şubatta öğrendik bebeklerimizi,tam 9 ay birlikte müthiş paylaşımlarımız oldu..hemen hemen hepimiz kuzucuklarımıza kavuştuk..şimdi de tatlı minnoşları büyütme zamanı..birlikte yapacağımız çok şeyler var daha.. haydi bakalım evlatlarımızı büyütürken konuşalım,paylaşalım,öğrenelim...
Allaha emanet olsunlar..Allah onları her türlü şerden korusun...
"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."
"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."