Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cok ıstedım.kayınvalıdem e sagolsun yaptı..
kız sen nerde oturuyodun ben gelırım valla...istanbul ıcı her yere gelırım
kızlar benim oğluşum dünden beri kusuyor pazt doktora gıdeceğiz , bu kusma normal mı sızde var mı
Hem mama hem sut veren arkadaslar sizlere bir sorum olacak cevremde mama verdigim takdirde bebege su da vermem gerektigini soyluyorlar sizler de veriyomusunuz ya da verilmesi gerekiyor mu ben biraz vermeyi denedim ama tadini begenmedi hic icmek istemiyor bebegim.
benımkıde dun ve bugun aynı coyotecım,ne oldu anlamadım yarın doktora soracagım bende..Ayy tesekkur ederim masumcum
Allah yavrularimizin kaderini de guzel yazsin insallah,bizden ayirmasin,saglikli olsunlar insallah.
Yalniz bugun ilos acayip agladi,surekli agladi karni tokken de alti kuruyken de agladi.saatlerce memede tuttum yedi beni resmen,etini kopariyormusum gibi ciglik atiyor,gaz ilaclarini da verdim kakasini da yapti kac kere ama yokne uyuyorne duruyor surekli ciglik,bir de yemekten sonra surekli kusuyor dik tutuyorum gazini cikariyorum ama nafile...yarin bi doktora gotureyim diyorum,babasi gelsin de konusalim,niye boyle bu cocuk yaaa:26:
Yorgunluktan öldüm,uyumaz mi kardesim tum gun,nerdeyse bir bucuk aylik olacak ama duzeni kuramadik...
Sizlerde bu sikayetleri olan var mi?
canım afıyetolsun bol bol süt olsun da haberlerde dınledıgım bılgıye göre alımınyumfolyo da yemek pişirmek zararlıymıs içindekı madde yemeğe gecermiş o maddenınde alzehımer yapma özelliği varmıs o gunden berı ben kullanmıyorum bılmem dogru bılmem yanlış ....paylaşmak ıstedımMerhaba,
Çörekotunu her sabah aç karnına bir çay kaşığı alıyorum, püf noktası tohumların ağızda çiğnenerek yenmesi gerekiyor, yani çekilmiş çörekotu olmaz, havayla temas edince tam tersine zararlı oluyor çünkü.
Soğanı da şöyle yapıyorum, aliminyum folyoya küçük soğanlardan kabuklarıyla birkaç tane koyuyorum, yanına da bir baş sarımsak koyuyorum, yağsız tavaya koyup kapağını kapatıyorum. Lokum gibi olana kadar pişiyor. Soğanların kabuklarını soyup çiğnemeden yutuyorum (soğan sevmiyorum da), ama sarımsakları yemeye doyamıyorum resmen, bu kadar mı lezzetli olur ekmekle. Bu şekilde pişince kesinlikle koku da yapmıyor.
Tüm bunların hem sağlığa sayısız faydası var, turp gibi oluyorsun, hem de sütü artırıyor. Ama yavaş yavaş artırıyor, birdenbire mucize olmuyor.
Kizlar bugun kirkimiz cikti kirk banyosu yaptiriliyormus kayinvalidemle konustum yikama suyuna biraz tuz koyuluyormus teri kokmasin falan diye hatta agzinin icine de parmakla sur falan dedi de benim pek icime sinmiyor boyle seyler ne dersiniz siz yapmis miydiniz tuzlama? İnternette hos seyler yazmiyor cunku
artistim özel mesajına bakabilir misin?
herkese mrb.benim bebeğim 34 günlük oldu ama hala kucağıma alamadım.Pierre Robin Sendromu teşhisi konuldu çünkü.Solunum sıkıntısı var.Solunum sıkıntısını atlatabilirse yaşayacak Allahımın izniyle.Sizden isteğim lohusaların duası kabul olur.Dua edin bebeğim için o kadar acı çekiyorum ki tek yapabildiğim dua etmek.eğer sıkıntıyı atlatırsa 3yaşına kadar ameliyatlar geçirecek.ben ona da razıyım yeter ki bebeğim yaşasın.Aynı şehirde de değilim bebeğimle bulunduğum yerde üniversite hastanesi olmadığı için 8 saatlik uzaktayım.Hastalığı çok araştırdım çok yaygın da değil ama tedavisi biliniyor.Önemli olan solunum sıkıntısını atlatması solunum cihazına bağlı şu anda.Lütfen Dua edin bebeğime..
rabbim şifa versin inşallah, insanın evladı gibi yokmuş insan anne olunca anlıyor
birazcık sancısı olsa rabbim onun acısını bana ver diye dua ediyoruz. inşallah bebeğine şifa verir rabbim kucağına aldığın sevdiğin günleri nasip eder
Kızlar doğumdan sonra bebeğim bir hafta yoğun bakımda kalmıştı önce akciğerindeki suyu atamadığı için alındı, 2. gün tam taburcu olacakken çok ciddi bir nöbet geçirdi yoğun bakımda. Sağ kolu ve bacağı 15 dk boyunca kasılmış ve mosmor olmuş kuzumun. Beyin kanamasından şüphelenip ultrason çektiler önce, şükür ki çıkmadı. Sonra MR'lar ve bir sürü testler yapıldı. Epilepsi,menenjit ve çeşitli metabolik hastalıklar bir sürü tarama yapıldı ve bir şey çrıkmadı. 1 hafta yoğun bakımda kaldık, nöbet tekrar etmeyince taburcu olduk. O zamandan beri kırmızı reçeteli bir havale ilacı kullanıyoruz.
Yarın EEG çekilecek.Ve çıkacak sonuca göre bir yol izleyeceğiz. Dilerim Allah'tan o da temiz çıksın. Dua edin bizim için.
Bu arada biz de albümümüze birkaç fotoğraf eklediiik, tüm yakışıklılığımızı sergiledik haberiniz olsun
herkese mrb.benim bebeğim 34 günlük oldu ama hala kucağıma alamadım.Pierre Robin Sendromu teşhisi konuldu çünkü.Solunum sıkıntısı var.Solunum sıkıntısını atlatabilirse yaşayacak Allahımın izniyle.Sizden isteğim lohusaların duası kabul olur.Dua edin bebeğim için o kadar acı çekiyorum ki tek yapabildiğim dua etmek.eğer sıkıntıyı atlatırsa 3yaşına kadar ameliyatlar geçirecek.ben ona da razıyım yeter ki bebeğim yaşasın.Aynı şehirde de değilim bebeğimle bulunduğum yerde üniversite hastanesi olmadığı için 8 saatlik uzaktayım.Hastalığı çok araştırdım çok yaygın da değil ama tedavisi biliniyor.Önemli olan solunum sıkıntısını atlatması solunum cihazına bağlı şu anda.Lütfen Dua edin bebeğime..
Allahım acil şifalar versin inşallah..mucizeler gerçekleştirsinde doktorları herkesı şaşırtsın minik yavrun..tez zamanda kavuşun birbirinize inşallah..bugunlerıde anı olarak hatırlayın ..AMİN..
Kıyamam ben ikinize de...Allah tez zamanda yavrunu sağlığına kavuşturur inşallah...Dilerim en yakın zamanda sağlıcakla alısın bebeğini kucağına. Metanetini koru canım benim, bunlar inan ki sınavdan başka bir şey değil. Allah'a sık sık dua et" Allah'ım can senin canın, sen verirsin sen alırsın, şükürler olsun, onun annesi olmayı nasip ettin. Bana, gönderdiğin bu yavruya sağlıcakla annelik yapmayı lütfet" diye dua et.
Dualarımız seninle...