2012 Ekim bebekleri büyüyor

disaridayken mi emziriyorsun :44:
evet canim ustume battaniye aliyorum omzuma atiyorum. fuchsie arkadasin dedigi gibi emzirme önlukleride var.

ahh bu kayınvalideler banada dedi aynınıda ben yapmadım buna benzer daha neler neler yok tırnağını kesmeden babasının cebinden para aldırcakmış ki hırsız olmasın vs...vs...herseyede muhalefet oluyor
hahaha annem banada söyledi bende yaptim gulerek, babasinin cebine soktum elini

acaba erkek cocuklarına kılotlu corap gıydırılıyor mu ??bıryerde gıydırılır bır yerde gıydırılmez dıyor :26::26:

giydirilir canim neden giydirilmesin. soguk ulkelerde koca adamlar bile giyiyor. yani benim oldugum yer cok soguk ve erkekler icinde kulotlu coraplar var.

Rabbim şifa versin inşallahh...evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alır evine dönersin inşallah canım

Selam kızlar bebekleriniz sizi tanımaya başladı mı benim kızım 32 günlük bana gülümsemeye başladı

ben giydiyorum canım,,minik kotlarımız var attaya giderken onun altına giyiyoruz teyzesi

pekı erkek kılotlu corabı ayrımı yoksa kız erkek aynımı satıyorlar,yanı erkeklerınkının ön kısmı bıraz daha bol olmalı dıye dusunuyorum ..sıkışmasın takımları :111:

kızlar ben oğlumu yersem kaç yıl ceza alırım acaba :111::111: napim oda ingaaaa demesın nefs-i müdafadan yırtarım belki

bende hep annemle ciktim tek basima dedigin gibi dolmusta falan aglar emesi tutar diye evdeyim:))

hazır oğluşum uyuyorken yazlıkları kaldırayım ,kışlıkları çıkarayım. zaten kendi kendime yazıyor gibi gözüküyorum

Bende gecen hafta yaptimda noldu sanki disari cikip giyiyoruz:)))

Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı? Benimkinin yanaklarında küçük sivilceler çıktı, geçmedi gitti. Bebek sivilcesi diyorlar ama ne kadar sürecek bu ki?
. Sivilce bizde de var,ben sapur supur opuyorum:))napiyim dayanamiyorum...

Arkadaşlar rota virüsü için aşı yaptıracak mısınız?

Ben yaptiricam insallah ucretliymi fiyat hakkinda bilgin var mi canim???

Masumcum,hayirli olsun Allah 40 yasini beraber torunlarinla kutlamayi nasip etsin,yasinini oku sen yine bereket olsun kizina da evine de

Ben kirkinda tuzlamadim sacma gelmisti ama 3 gun once yengem geldi zorla atti 1 kavanoz tuzu suyuna:)))boylece benim sipa da tuzlanmis oldu...

Coyoteeee kiz buldun yine bitterini...beni beni bitterini:))))

pekı erkek kılotlu corabı ayrımı yoksa kız erkek aynımı satıyorlar,yanı erkeklerınkının ön kısmı bıraz daha bol olmalı dıye dusunuyorum ..sıkışmasın takımları :111:

canım kız erkek diye ayrım yok satarken öyle biliyorum ama ben trendyoldan almıştım beze göre önü ve arkası biraz daha bol giydirince tam oturuyor...aslında normal kilotlu çorapta olsa bezleri var zaten altlarında sıkmaz ki:26:

Cok cok gecmis olsun Allah buyuktur insallah bugunleri atlatirsiniz canim hem tedavisinde varmis cok sukur guzel haberlerini de bekliyoruz mutlaka Allah yar ve yardimcin olsun

kızlar kaç günlük bebekleriniz. biz 16 günlüğüz..bugün monovitd3 başladım..onun dışında bişey vermedi dr..sizin kullandığınız vitamin nedir..

Cok cok gecmis olsun Allah buyuktur insallah bugunleri atlatirsiniz canim hem tedavisinde varmis cok sukur guzel haberlerini de bekliyoruz mutlaka Allah yar ve yardimcin olsun

Rabbim şifa versin inşallahh...evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alır evine dönersin inşallah canım

çok sağolun kızlar.Allah razı olsun.Bebişleriniz analı babalı büyüsün,Allah uzun ömürler versin birlikte.üzüntüden sütüm de kesildi.gönderiyordum sütlerimi veriyorlardı ama bilmem tekrar gelir mi cok azaldı

kızlar kaç günlük bebekleriniz. biz 16 günlüğüz..bugün monovitd3 başladım..onun dışında bişey vermedi dr..sizin kullandığınız vitamin nedir..

iyi akşamlar arkadaşlar,
tosun86 bizde sadece devit kullanıyoruz günde 3 damla d vitamini başka bişi yok, dr bişi vermedi zaten her kontrolde herşey normal diyor..
bebişim türlü sesler çıkarıyor gece normal.
boğazına bişi takılıyor gibi oluyor nefesi kesiliyor normal.
tutusunun dudakları mor renkte normal.
sapsarı kustu bugün normal.

neyse Allah sorun vermesin tabi Melis37 Allah ALp e acilinden şifa versin bebişini kucaklamak koklamak nasip etsin...

kızlar biz 2 aylık aşılarımızı olduk.hiç korkulacak bişey değil,üç tane aşı ama hiç ağlamadı bile kızım,sadece son aşıda biraz ağladı,hemşire de dedi zaten yakıyomuş onun dışında hiçbir problem yaşamadık.ne ateş,ne huzursuzluk ne uykusuzluk,tam tersi çok güzel uyudu kızım.önceki gün uyumamıştı mesela:) rota virüs aşısını olmadık,yaptırmayı düşünüyorum ama nerede yaptıracağım bilmiyorum,bilen varmı?

amin canım inşallah..anne oldum mu benim bebeğim mi hala farkında değilim.sanki rüyadayım ve uyanmak istiyorum.6ekimde dogdu oğluşum doğdugunda yanıma getirdi hemşire 1kez kokladım hala kokusu burnumda.çok zor günler yaşıyorum.Hamileyken ne güzeldi diyorum.burda paylaşımlar yapardım.şimdi bu sayfaları çok mesgul de etmek istemiyorum çünkü herkes güzel şeyler paylaşıyor

kızlar emzirme önlüklerinizi nerden aldınız ben mycey inkileri beğenmedim başka marka model alan var mı yoksa diktiricemmm

kızlar ben oğlumu yersem kaç yıl ceza alırım acaba :111::111: napim oda ingaaaa demesın nefs-i müdafadan yırtarım belki
Muebbete bile deger)

Canim Allah sifa versin,insallah bol bol sut olsun kuzuna

Fucshie,canim insallah testler iyi cikar,dualarim bebeisinle...

sanki bizim apartmanı anlatmışsın bizim de giriş kattakinin oğlu oldu.daha 2 haftalık falan o.benim oğlum oldu.üst katımızda da 2 aylık olmak üzere sanırım 1 kız doğdu bizim çöpümüzde kakalı bez dolu yani

Arkadaşlar rota virüsü için aşı yaptıracak mısınız?

bence mutlaka yaptırın.ben oğlumda yaptırmamıştım.çok da gerek yok falan demişlerdi.ve benim oğlum 13 aylıkken rotavirüsü oldu.çok çok çok fena bi hastalık..mahvoldu kuzum.ben böyle ishal görmemiştim.1 hafta sürdü eridi,bitti yavrum.şimdi bu yavruma kesinlikle yaptırcam...3 aylıkken yapılcak dedi dr.muz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…