evet canim ustume battaniye aliyorum omzuma atiyorum. fuchsie arkadasin dedigi gibi emzirme önlukleride var.disaridayken mi emziriyorsun :44:
hahahaahh bu kayınvalideler banada dedi aynınıda ben yapmadım buna benzer daha neler neler yok tırnağını kesmeden babasının cebinden para aldırcakmış ki hırsız olmasın vs...vs...herseyede muhalefet oluyor
acaba erkek cocuklarına kılotlu corap gıydırılıyor mu ??bıryerde gıydırılır bır yerde gıydırılmez dıyor :26::26:
herkese mrb.benim bebeğim 34 günlük oldu ama hala kucağıma alamadım.Pierre Robin Sendromu teşhisi konuldu çünkü.Solunum sıkıntısı var.Solunum sıkıntısını atlatabilirse yaşayacak Allahımın izniyle.Sizden isteğim lohusaların duası kabul olur.Dua edin bebeğim için o kadar acı çekiyorum ki tek yapabildiğim dua etmek.eğer sıkıntıyı atlatırsa 3yaşına kadar ameliyatlar geçirecek.ben ona da razıyım yeter ki bebeğim yaşasın.Aynı şehirde de değilim bebeğimle bulunduğum yerde üniversite hastanesi olmadığı için 8 saatlik uzaktayım.Hastalığı çok araştırdım çok yaygın da değil ama tedavisi biliniyor.Önemli olan solunum sıkıntısını atlatması solunum cihazına bağlı şu anda.Lütfen Dua edin bebeğime..
acaba erkek cocuklarına kılotlu corap gıydırılıyor mu ??bıryerde gıydırılır bır yerde gıydırılmez dıyor :26::26:
ben giydiyorum canım,,minik kotlarımız var attaya giderken onun altına giyiyoruz teyzesi
bende hep annemle ciktim tek basima dedigin gibi dolmusta falan aglar emesi tutar diye evdeyim:))annemle çok gezdik ama şimdi tek başıma dışarı çıakrmaya korkuyorum. cts arkadaşıma gidicektim dolmuşa binmek zorundayım ağlarsa diye vazgeçtim
aslında oğlum arabayı çok seviyor, 4,5 saat memlekete gittik geldik gözünü bile açmadı nerdeyse, arabada emzirdim rahat rahat gidip geldik
hazır oğluşum uyuyorken yazlıkları kaldırayım ,kışlıkları çıkarayım. zaten kendi kendime yazıyor gibi gözüküyorum
. Sivilce bizde de var,ben sapur supur opuyorum:))napiyim dayanamiyorum...Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı? Benimkinin yanaklarında küçük sivilceler çıktı, geçmedi gitti. Bebek sivilcesi diyorlar ama ne kadar sürecek bu ki?
Arkadaşlar rota virüsü için aşı yaptıracak mısınız?
pekı erkek kılotlu corabı ayrımı yoksa kız erkek aynımı satıyorlar,yanı erkeklerınkının ön kısmı bıraz daha bol olmalı dıye dusunuyorum ..sıkışmasın takımları :111:
herkese mrb.benim bebeğim 34 günlük oldu ama hala kucağıma alamadım.Pierre Robin Sendromu teşhisi konuldu çünkü.Solunum sıkıntısı var.Solunum sıkıntısını atlatabilirse yaşayacak Allahımın izniyle.Sizden isteğim lohusaların duası kabul olur.Dua edin bebeğim için o kadar acı çekiyorum ki tek yapabildiğim dua etmek.eğer sıkıntıyı atlatırsa 3yaşına kadar ameliyatlar geçirecek.ben ona da razıyım yeter ki bebeğim yaşasın.Aynı şehirde de değilim bebeğimle bulunduğum yerde üniversite hastanesi olmadığı için 8 saatlik uzaktayım.Hastalığı çok araştırdım çok yaygın da değil ama tedavisi biliniyor.Önemli olan solunum sıkıntısını atlatması solunum cihazına bağlı şu anda.Lütfen Dua edin bebeğime..
Cok cok gecmis olsun Allah buyuktur insallah bugunleri atlatirsiniz canim hem tedavisinde varmis cok sukur guzel haberlerini de bekliyoruz mutlaka Allah yar ve yardimcin olsun
Rabbim şifa versin inşallahh...evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alır evine dönersin inşallah canım
kızlar kaç günlük bebekleriniz. biz 16 günlüğüz..bugün monovitd3 başladım..onun dışında bişey vermedi dr..sizin kullandığınız vitamin nedir..
evet canim ustume battaniye aliyorum omzuma atiyorum. fuchsie arkadasin dedigi gibi emzirme önlukleride var.
Emzirme örtüleri var canım, ben de dışarı çıktığımda o şekilde emziriyorum. Çok rahat oluyor
ben disarda emzirme konusunda biraz cekingenimde kizlar
iyi akşamlar arkadaşlar,
tosun86 bizde sadece devit kullanıyoruz günde 3 damla d vitamini başka bişi yok, dr bişi vermedi zaten her kontrolde herşey normal diyor..
bebişim türlü sesler çıkarıyor gece normal.
boğazına bişi takılıyor gibi oluyor nefesi kesiliyor normal.
tutusunun dudakları mor renkte normal.
sapsarı kustu bugün normal.
neyse Allah sorun vermesin tabi Melis37 Allah ALp e acilinden şifa versin bebişini kucaklamak koklamak nasip etsin...
Muebbete bile degerkızlar ben oğlumu yersem kaç yıl ceza alırım acaba :111::111: napim oda ingaaaa demesın nefs-i müdafadan yırtarım belki
çok sağolun kızlar.Allah razı olsun.Bebişleriniz analı babalı büyüsün,Allah uzun ömürler versin birlikte.üzüntüden sütüm de kesildi.gönderiyordum sütlerimi veriyorlardı ama bilmem tekrar gelir mi cok azaldı
Alt komsum geldi ''mujdemi isteriiiim''diye veeeee hamileymis :) 3,5 yasinda bir kizi var ona kardess geliyorrr
kuluckaya yatmisti bizim apatman zaten :) ve boylece bizim apartmanda giris kat 1 aylik erkek dogdu,onun ustu 3 aylik kiz dogdu,benim karsi komsum hamile kiz olacak yakinda dogum,ben 1 alik kiz dogurdum :) alt komsum taze hamile :))) apartman kakali bez dolu
Arkadaşlar rota virüsü için aşı yaptıracak mısınız?
evet canim ustume battaniye aliyorum omzuma atiyorum. fuchsie arkadasin dedigi gibi emzirme önlukleride var.
ben disarda emzirme konusunda biraz cekingenimde kizlar
Ben de öyleyim ama insan mecbur kalınca yapıyor. Emzirme önlüklerini tavsiye ederim, çok rahat ve pratikler. Ben Bebefox'dan aldım.