2012 Ekim bebekleri büyüyor

yav bu çocuk kucağımdan başka yerde uyumuyor kollarım koptu artık.evde 2 beşik 1 anakucağı var bi kere bile düzgün yatmadı ne hevesle almıştım oysaki.bunun başka çöözumu yokmu.babasının kucağında dahi uyumuyor.illaki ben yoruldum artık.

benim meleğimde uyanıkken kucak istiyor kimileri diyor ağlata ağlata alıştır bırak ağlasın ama nasıl :S ben dayanamamki aglamasına :KK14: ağlayacak terleyecek sonra hastalanacak ben yapamam hem şu an onların bizim kokumuzada ihtiyaçları var biraz büyüsün düzene girerler konuşa konuşa anlatırırz:KK1:

Kizlar bugun kirkimiz cikti kirk banyosu yaptiriliyormus kayinvalidemle konustum yikama suyuna biraz tuz koyuluyormus teri kokmasin falan diye hatta agzinin icine de parmakla sur falan dedi de benim pek icime sinmiyor boyle seyler ne dersiniz siz yapmis miydiniz tuzlama? İnternette hos seyler yazmiyor cunku

ahh bu kayınvalideler banada dedi aynınıda ben yapmadım buna benzer daha neler neler yok tırnağını kesmeden babasının cebinden para aldırcakmış ki hırsız olmasın vs...vs...herseyede muhalefet oluyor

Kizlar bugun kirkimiz cikti kirk banyosu yaptiriliyormus kayinvalidemle konustum yikama suyuna biraz tuz koyuluyormus teri kokmasin falan diye hatta agzinin icine de parmakla sur falan dedi de benim pek icime sinmiyor boyle seyler ne dersiniz siz yapmis miydiniz tuzlama? İnternette hos seyler yazmiyor cunku

Tatlim biz esimle yikadik kirkinda,kovasina bi cimdik tuz bi de ceyrek altin attik,ben de yikarken ayel kursi felak ve nas surelerini okudum yikarken bi de yeni cici giydirdim al iste sana kirki cikti :) baska da bisey bilmiyorum zaten.

ya aynı kaderi paylasıoz cnım annemler gitti pzrtesi.yalnızım bende arada kayınwalıdem inio yarımşar saat ama yetmıo tabi.yemekti camasırdı ütüydü.bide benımkıde uyanıkken yatmıo bagırıo illa kucakta olcak hanımefendi.danslar ewde koşmalar benımkı öle uyuo bide.koşarken cocuk uyurmu uyuo :KK1: ben hamileyken cok gezdim die oluo galiba bunlar cocuk harekete alışmış :KK8:

aynen canım bizimkinin de enteresan huyları var

annem salonda kucağında zıplata zıplata sehpanın etrafında döndürerek uyutuyordu ,eşim balkonda müziği son ses açarak kucağında uyutuyor

ve oğlum öyle bir alıştı ki kucaktan inmiyor şimdi

ana kucağında uyutmak da istemiyorum ondan kurtarmaya çalışıyorum şimdi de

az önce emzirdim koltuğa koydum yanıma uyanmaya çalıştıkça karnına hafif dokunup yanından da hafif hafif salladım

ve mucize yarım saattir uyuyor hiç sallanmadan dokunmadan :nazar: :KK9:

bende tuzlatmam dedim dedim bir baktım yarı kırkı çıkınca bana çaktırmadan tuzlu suyu kafasından döküverdiler ,ama ağzına falan sürmedik

bir de yarı kırkı çıkınca alyansımı 20 kere suya batırıp, kırkı çıkınca da 40 kere batırıp o şekilde döktük

aynı şekilde hem 20sinde hem 40ında bende banyo yaptım ,alyansı aynı şekilde suya batırıp döktüm kendime de banyo sonrası

Agzina bisey de surmedik ayrica,o ne oyle ya el kadar bebikin agzina tuz muz!

ah canım beni babannem öyle bir tuzlamış ki bebekken tuzlanmış balık gibi :KK53: ağzıma da sürmüş heryanıma da tuz sürmüş

bilmem doğru bilmem yanlış her ne kadar inanmasam da ben hiç terlemem de kokmam da :KK53:

Tv2 de aski memnu var gene,hamileyken hep izliyoduk ya,gene izliyorum bitteri:KK1:
Hatta son bolumde herkese kahve cay yapmistim:KK52:
Hatirliyo musunuz?

Tv2 de aski memnu var gene,hamileyken hep izliyoduk ya,gene izliyorum bitteri:KK1:
Hatta son bolumde herkese kahve cay yapmistim:KK52:
Hatirliyo musunuz?

bende izliyorum :KK1: ama bugün izleyemiyorum sanırım dün rüzgarda kablolara bişey oldu salondaki tv gitti ,mutfağa gidip sandalyede oturasımda gelmediği için sessiz sessiz oturuyoruz oğlumla bugün :KK1:

bende izliyorum :KK1: ama bugün izleyemiyorum sanırım dün rüzgarda kablolara bişey oldu salondaki tv gitti ,mutfağa gidip sandalyede oturasımda gelmediği için sessiz sessiz oturuyoruz oğlumla bugün :KK1:

Ohh bas basa ana ogul:KK16:
Demin mutfaga gittim ben de,bi baktim ki ne goreyim,sol elim kendi kendine sallaniyooo:KK53:
Kizi sallamaktan beynim o eli sallamaya kodlamis mi ne,durduk yerde kolumu salliyorum yatagini sallar gibi:KK52:Kafayi yedim galiba:18:

Ohh bas basa ana ogul:KK16:
Demin mutfaga gittim ben de,bi baktim ki ne goreyim,sol elim kendi kendine sallaniyooo:KK53:
Kizi sallamaktan beynim o eli sallamaya kodlamis mi ne,durduk yerde kolumu salliyorum yatagini sallar gibi:KK52:Kafayi yedim galiba:18:

sürekli ninni söylediğimi farkediyorum bende :KK53: bi bakıyorum bulaşık yıkarken 'dandini dandini dastana...' :KK60:

slmm nasılsınız uykulardan bahsedılmış bızımde babamızın bası dertte :) en son 9 da emzırıyorum aksam 9,30 da esıme verıyorum onun gögsunde uyuyor kız uyumadan ben uyuyorum esım kızımı uyutup besıgıne koyuyor en sonda oglanı uyutup yatıyor neysekı ızınlı evde o gıdınce ne yaparız derdıne duştum sagolsun komşularım çok yardımcı oluyor uyanıkken bız alalım sevelım sen dınlen dıyolar.
haftayada mevlut yapıyorum sekerlerımızı sıparış vermıştık bu hafta onlar gelıcek yakın olsakta hepınız gelsenız mevludumuze :)

geçen gün de eşim bişey söylüyor ,bense ona şu soruyu soruyorum 'noldu annecim' :KK60: :KK60:

Hehehe ona benzer biseyi de benim esim yasadi, simdi ilos altini degistirirken surekli tepikliyo bizi,kakasina basiyo falan bende hep dur annem dur annecim diyorum, bi gece esim kalkti altini aliyo bi baktim dur annem dur annem diyo sonra farketti dur babam demeye basladi ama cok gulduk:KK52:

Hehehe ona benzer biseyi de benim esim yasadi, simdi ilos altini degistirirken surekli tepikliyo bizi,kakasina basiyo falan bende hep dur annem dur annecim diyorum, bi gece esim kalkti altini aliyo bi baktim dur annem dur annem diyo sonra farketti dur babam demeye basladi ama cok gulduk:KK52:

önceki gece de eşim doruk uyandı diye beni kaldırmaya çalışıyor, ben kalkmak yerine eşimi pişpişleyip uyutmaya çalışıyodum :KK60: :KK60:

kafa bırakmıcak bu çocuklar bizde :KK53:

10 gün sonra oğlum 2 ayını bitircek inşallah, nasıl doğcak nasıl olcak derken zaman akıp gidiyor galiba

3 günlüktü oğlum sarılık testi için hastaneye gitmiştik ,10 aylık bebeği olan bir bayan vardı, 40ı çıktıktan sonra gerisi çabucak geçiyor demişti

o zaman 40 gün bile bana çoook uzak gelmişti, 50 günlük oldu şimdi oğlum sanki hiç hamile kalmamışım, hiç doğum yapmamışım gibi geliyor bana

Tatlim biz esimle yikadik kirkinda,kovasina bi cimdik tuz bi de ceyrek altin attik,ben de yikarken ayel kursi felak ve nas surelerini okudum yikarken bi de yeni cici giydirdim al iste sana kirki cikti :) baska da bisey bilmiyorum zaten.

Bizde yikadik simdi dokme suyuna biraz tuz koydum koltuk altini yikadim sonra her yerine o suyu doktum oldu bitti iste agzina surmedim tabi :KK20: ne olur ne olmaz ama yaptim iste adet yerini bulsun cicilerini de giydirdim temiz pak oldu kuzum dualrini da okurum zaten hep okuyorum ayetel kursi felak nas Allah esirgesin kotuluklerden kem gozlerden evlatlarimizi :nazar:

Ayin sonunda edremite gidicez kayinvalidemlere ziyarete orda yapmayi dusunuyoruz mevlutu ben merakli degilim de kayinvalidem heves etti yoksa ben evde kendim okuyacam 41 yasinimi
ben cok ıstedım.kayınvalıdem e sagolsun yaptı..
slmm nasılsınız uykulardan bahsedılmış bızımde babamızın bası dertte :) en son 9 da emzırıyorum aksam 9,30 da esıme verıyorum onun gögsunde uyuyor kız uyumadan ben uyuyorum esım kızımı uyutup besıgıne koyuyor en sonda oglanı uyutup yatıyor neysekı ızınlı evde o gıdınce ne yaparız derdıne duştum sagolsun komşularım çok yardımcı oluyor uyanıkken bız alalım sevelım sen dınlen dıyolar.
haftayada mevlut yapıyorum sekerlerımızı sıparış vermıştık bu hafta onlar gelıcek yakın olsakta hepınız gelsenız mevludumuze :)

kız sen nerde oturuyodun ben gelırım valla...istanbul ıcı her yere gelırım

X