- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Kizlar Hepinize Hayirli Cumalar
Bugun kirkimiz cikti cok sukur ne kirkmis bekle bekle cok sukur bugunlere geldik
bir arkadasimiz demisti buradan ya ''Folik Asit bebekleri bunlar''diye vallahi masallah cok akillilar :)
goz acip kontrol etmeler evet ya yerim ben onlari.Bir de uykularinda gulmeleri o an harika bir an
Benimki günde birkaç yapıyor ama seninki de normalmiş. Kimi günde birkaç kez, kimi birkaç günde bir kaka yapabiliyormuş. İnternette öyle okumuştum...
Aynen canım Yaa uykuda ki gülmesi beni bitiryor birde bazen kAtilarak sesli gülüyor bizim ki :) videoya aldık gulerden onu izliyorum devamlı :)bir arkadasimiz demisti buradan ya ''Folik Asit bebekleri bunlar''diye vallahi masallah cok akillilar :)
goz acip kontrol etmeler evet ya yerim ben onlari.Bir de uykularinda gulmeleri o an harika bir an
Canım bi an once bağlatirsin ins sende a.e.olbenim vede oğluşumun güzel ekim arkadaşları biz bugün evimize gidiyoruz çok şükür. evimizde internet yok bağlatana kadar Allaha emanet olun görüşmek üzere...
Kizlar Hepinize Hayirli Cumalar
Bugun kirkimiz cikti cok sukur ne kirkmis bekle bekle cok sukur bugunlere geldik
full vitamin bebekler
doğar doğmaz annemi korkutmuş doruk. ben daha ameliyattan çıkmadan doruk odaya gelir gelmez kafasını kaldırıp bakınınca
bizim zamanımızda bebekler böyle değildi diyor
full vitamin bebekler
doğar doğmaz annemi korkutmuş doruk. ben daha ameliyattan çıkmadan doruk odaya gelir gelmez kafasını kaldırıp bakınınca
bizim zamanımızda bebekler böyle değildi diyor
Bizim kı de oyle eskiden 40 dolmadan kafasını tutamazmış simdi yikarken bile eğmiyor kafasını kaldırıyor kuveti tutmaya çalışıyor bi acayip :)) bizimkiler hayret ediyor zor güç yetişiyoruz yikarken filan
Bu sivilce sanırım cogumuzun bebeğin de olmuş bende sınır oldum çıkınca ne guzel puruzsuzdu simdi azalmaya başladı gerçi bakalım . birde öpüluyor devamlı anneannesi babası ondan da gecmiyir galiba .ben boynundan filan öpüyorum genelde yüzünü öpmüyorm ama diğer herkez öpüyor
Gozu acik dogdu bizimkide :) Bahtlari guzel olsun insallah.
Bizim anneannemiz cok ozluyor,her gun agliyor telefonda,Farkli sehirlerde olmak cok zor.Kiyamam ben anneme ya off.
Resim-video yolluyorum gun asiri.Skype'dan baglanip da gosteriyorum ama yetmiyor diyor burnumun ucu sizliyor,kokusunu ozledim diyor.
Babamda sende emeklisiniz gelin Antalyaya yerlesin diyorum,dusunuyorlar bakalim ne olacak...
oyy masallah kızımıza. bızde 62gun olduk artık kocaman abla oldu kızım benımm
mevlut yaptın mı canım?
bnm kinde de çıkıor .. dr muz sütün yağlı geliyor dedi ...Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı? Benimkinin yanaklarında küçük sivilceler çıktı, geçmedi gitti. Bebek sivilcesi diyorlar ama ne kadar sürecek bu ki?
kızlarr oğlumun resimlerini koydum bende
ya doruk azcık uyurken ya da sakinken yapmaya çalışıyorum işlerimi yada akşam babamız gelince
4 gündür evde yanlızım yakındır kafayı yemempazartesiye kadar hep annem babam vardı yanımda ne güzel rahattım
benim oğlumun kötü tarafı uyanıkken sürekli kucak istemesi, ama oturtmuyor da sürekli geziyoruz müzik açıp dans ediyoruz
sırtımdaki kemikler dayanmıyor artık
canım resimler için ayrı bi topik mi var bakayım bebişlerinizebende ekliyim prensesimi maşallah subhanallah hepsine bazı arkadaşlar avatar yapmış allah nazarlardan esirgesin çok tatlılar melekler.