2012 Ekim bebekleri büyüyor

benim vede oğluşumun güzel ekim arkadaşları biz bugün evimize gidiyoruz çok şükür. evimizde internet yok bağlatana kadar Allaha emanet olun görüşmek üzere...

bir arkadasimiz demisti buradan ya ''Folik Asit bebekleri bunlar''diye vallahi masallah cok akillilar :)

goz acip kontrol etmeler evet ya yerim ben onlari.Bir de uykularinda gulmeleri o an harika bir an :KK16:

full vitamin bebekler :KK9:

doğar doğmaz annemi korkutmuş doruk. ben daha ameliyattan çıkmadan doruk odaya gelir gelmez kafasını kaldırıp bakınınca :KK1:

bizim zamanımızda bebekler böyle değildi diyor :KK1:

Benimki günde birkaç yapıyor ama seninki de normalmiş. Kimi günde birkaç kez, kimi birkaç günde bir kaka yapabiliyormuş. İnternette öyle okumuştum...

benimkide ne zaman emse yada mama yese yapıyor kakasını hemde öle böle değil kilo alamıyor kaka yapmaktan anlamadım gitti:KK43:((

bir arkadasimiz demisti buradan ya ''Folik Asit bebekleri bunlar''diye vallahi masallah cok akillilar :)

goz acip kontrol etmeler evet ya yerim ben onlari.Bir de uykularinda gulmeleri o an harika bir an :KK16:
Aynen canım Yaa uykuda ki gülmesi beni bitiryor birde bazen kAtilarak sesli gülüyor bizim ki :) videoya aldık gulerden onu izliyorum devamlı :)
benim vede oğluşumun güzel ekim arkadaşları biz bugün evimize gidiyoruz çok şükür. evimizde internet yok bağlatana kadar Allaha emanet olun görüşmek üzere...
Canım bi an once bağlatirsin ins sende a.e.ol
Kizlar Hepinize Hayirli Cumalar
Bugun kirkimiz cikti cok sukur ne kirkmis bekle bekle cok sukur bugunlere geldik :nazar:

Sanada hayırlı cumalar maşallah bitmiş 40niz bizimde 13 gunümüz kaldı 40 a say say bitmedi valla :)

Fuchesie, benimkinde de vardı. Son bir iki gündür geçmeye baskadi (neredeyse 4 haftalık). Ama benim okuduklarıma göre ilk 2 ay icinde geçiyor. Hiç dokunma- istersen suyla silip kurulayabilirsin.

doğar doğmaz annemi korkutmuş doruk. ben daha ameliyattan çıkmadan doruk odaya gelir gelmez kafasını kaldırıp bakınınca :KK1:

Bizim kı de oyle eskiden 40 dolmadan kafasını tutamazmış simdi yikarken bile eğmiyor kafasını kaldırıyor kuveti tutmaya çalışıyor bi acayip :)) bizimkiler hayret ediyor zor güç yetişiyoruz yikarken filan :KK66:

Bu sivilce sanırım cogumuzun bebeğin de olmuş bende sınır oldum çıkınca ne guzel puruzsuzdu simdi azalmaya başladı gerçi bakalım . birde öpüluyor devamlı anneannesi babası ondan da gecmiyir galiba .ben boynundan filan öpüyorum genelde yüzünü öpmüyorm ama diğer herkez öpüyor

Gozu acik dogdu bizimkide :) Bahtlari guzel olsun insallah.

Bizim anneannemiz cok ozluyor,her gun agliyor telefonda,Farkli sehirlerde olmak cok zor.Kiyamam ben anneme ya off.
Resim-video yolluyorum gun asiri.Skype'dan baglanip da gosteriyorum ama yetmiyor diyor burnumun ucu sizliyor,kokusunu ozledim diyor.
Babamda sende emeklisiniz gelin Antalyaya yerlesin diyorum,dusunuyorlar bakalim ne olacak...

Bizim kı de oyle eskiden 40 dolmadan kafasını tutamazmış simdi yikarken bile eğmiyor kafasını kaldırıyor kuveti tutmaya çalışıyor bi acayip :)) bizimkiler hayret ediyor zor güç yetişiyoruz yikarken filan :KK66:

Bu sivilce sanırım cogumuzun bebeğin de olmuş bende sınır oldum çıkınca ne guzel puruzsuzdu simdi azalmaya başladı gerçi bakalım . birde öpüluyor devamlı anneannesi babası ondan da gecmiyir galiba .ben boynundan filan öpüyorum genelde yüzünü öpmüyorm ama diğer herkez öpüyor

dayanamıyorum bende öpüyorum artık oğluşumu yanaklarından

Gozu acik dogdu bizimkide :) Bahtlari guzel olsun insallah.

Bizim anneannemiz cok ozluyor,her gun agliyor telefonda,Farkli sehirlerde olmak cok zor.Kiyamam ben anneme ya off.
Resim-video yolluyorum gun asiri.Skype'dan baglanip da gosteriyorum ama yetmiyor diyor burnumun ucu sizliyor,kokusunu ozledim diyor.
Babamda sende emeklisiniz gelin Antalyaya yerlesin diyorum,dusunuyorlar bakalim ne olacak...

bizde msnden konuşuyoruz görüyolar ama yetmiyor. 46 gün beraberdik çok alıştılar annemde babamda

bende diyorum izmire yerleşin ama bozmazlar düzenlerini, kardeşim de var zaten orda

oyy masallah kızımıza. bızde 62gun olduk artık kocaman abla oldu kızım benımm:nazar::nazar::nazar:
mevlut yaptın mı canım?

Ayin sonunda edremite gidicez kayinvalidemlere ziyarete orda yapmayi dusunuyoruz mevlutu ben merakli degilim de kayinvalidem heves etti yoksa ben evde kendim okuyacam 41 yasinimi

47.günlük olduk bizde çok şükür uykularımızda düzene girmeye başladı gündüzleri çoğunlukla kısa uykular yapıyoruz gece ise derin uykular ohh kendime geldim neydi o ilk günler :nazar: kızlar bu 2.ayın sonunda olmamız gereken verem aşımıza çok az kaldı ama tabiiki aşımızı olacağız ama şimdiden kara kara düşünmeye başladım :KK14:
ateş huzursuzluk vs... birde aşının tutmama durumu varmış :18:
minicik canlarıyla kıyamam yaa :KK5:

birde çok hoşuma giden bi durum var ki kızçemi emzirirken arada bi titrtme hareketi varki inanılmaz o an ısırasım geliyor ki öpmek bile yasak :emir_bebek: emiyor emiyor akıta akıta sonra çenesini titretiyor artık nedeni nedir bilmem ama çok tatlı görünüyor kuzu kızım. birde 40.günümüzdü hala göbeğimiz akıyordu kızlar çok iyi baktım hastanemizin reçetesine uydum ama kurumadı gümüş nitratla yaktılar neyseki acıtan bi şey değildi kurumasa ameliyat dedi doktorumuz o göbek kuruyana kadar neler kurdum kafamda. buda başımızdan geçen bi tecrübe oldu bize. allah beterinden korusun yavrularımızı:nazar: gazımız içinse zinco kullanıyoruz. memnunuz :KK8: ama çok ıkınıyor kızım bazen sizinde bebişleriniz ıkınıyor mu kızlar kabız olmuş gibi oysaki anne sütü veriyorum yanlızca kabız felan değiliz...

kızlarr oğlumun resimlerini koydum bende:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım resimler için ayrı bi topik mi var bakayım bebişlerinize :nazar: bende ekliyim prensesimi maşallah subhanallah hepsine bazı arkadaşlar avatar yapmış allah nazarlardan esirgesin çok tatlılar melekler.

yav bu çocuk kucağımdan başka yerde uyumuyor kollarım koptu artık.evde 2 beşik 1 anakucağı var bi kere bile düzgün yatmadı ne hevesle almıştım oysaki.bunun başka çöözumu yokmu.babasının kucağında dahi uyumuyor.illaki ben yoruldum artık.

Kizlar bugun kirkimiz cikti kirk banyosu yaptiriliyormus kayinvalidemle konustum yikama suyuna biraz tuz koyuluyormus teri kokmasin falan diye hatta agzinin icine de parmakla sur falan dedi de benim pek icime sinmiyor boyle seyler ne dersiniz siz yapmis miydiniz tuzlama? İnternette hos seyler yazmiyor cunku

ya doruk azcık uyurken ya da sakinken yapmaya çalışıyorum işlerimi yada akşam babamız gelince

4 gündür evde yanlızım yakındır kafayı yemem :KK53: pazartesiye kadar hep annem babam vardı yanımda ne güzel rahattım :KK14:

benim oğlumun kötü tarafı uyanıkken sürekli kucak istemesi, ama oturtmuyor da sürekli geziyoruz müzik açıp dans ediyoruz

sırtımdaki kemikler dayanmıyor artık

ya aynı kaderi paylasıoz cnım annemler gitti pzrtesi.yalnızım bende arada kayınwalıdem inio yarımşar saat ama yetmıo tabi.yemekti camasırdı ütüydü.bide benımkıde uyanıkken yatmıo bagırıo illa kucakta olcak hanımefendi.danslar ewde koşmalar benımkı öle uyuo bide.koşarken cocuk uyurmu uyuo :KK1: ben hamileyken cok gezdim die oluo galiba bunlar cocuk harekete alışmış :KK8:

canım resimler için ayrı bi topik mi var bakayım bebişlerinize :nazar: bende ekliyim prensesimi maşallah subhanallah hepsine bazı arkadaşlar avatar yapmış allah nazarlardan esirgesin çok tatlılar melekler.

yok canım ben albüme ekledim ama iyi fikir bak :KK34: bebişlerimizin resimlerini ekleyeceğimiz bi topik iyi olurdu :)

X