- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
O ikinma bizde de var canım kabizdegil gunde bi defa yapiyr dün yapmamamıştı kaka neyse az evvel yaptı ve cıvık ti ama ikiniyor iste bağırsaklarını hazırlıyor sanırım reflexmis bunlar. Gaz icin bende ilac kullanıyorum ikinmaktan fıtık olacak diye korktum neo baby ve biogaia iciyor iyi gibi simdi dün gece rahhatti cok şükür . İlaclar bitkisel zaten . Banyosuna da yaptı uyudu kuşum :))birde çok hoşuma giden bi durum var ki kızçemi emzirirken arada bi titrtme hareketi varki inanılmaz o an ısırasım geliyor ki öpmek bile yasak emiyor emiyor akıta akıta sonra çenesini titretiyor artık nedeni nedir bilmem ama çok tatlı görünüyor kuzu kızım. birde 40.günümüzdü hala göbeğimiz akıyordu kızlar çok iyi baktım hastanemizin reçetesine uydum ama kurumadı gümüş nitratla yaktılar neyseki acıtan bi şey değildi kurumasa ameliyat dedi doktorumuz o göbek kuruyana kadar neler kurdum kafamda. buda başımızdan geçen bi tecrübe oldu bize. allah beterinden korusun yavrularımızı gazımız içinse zinco kullanıyoruz. memnunuz ama çok ıkınıyor kızım bazen sizinde bebişleriniz ıkınıyor mu kızlar kabız olmuş gibi oysaki anne sütü veriyorum yanlızca kabız felan değiliz...
bnm kinde de çıkıor .. dr muz sütün yağlı geliyor dedi ...
Bizde de sivilce oldu cnm.Evet bana da oyle dediler hem sivilce hemde gaz yaparmış yağlı süt ama iyiymis yağlı çok beslermiş bebegi oyle de maşallah büyümesi guzel :)