- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar biz bu gece yatmadan bi şurup istik neo baby adi ondan mı nedir daha rahatı simdi Ayağım da ikiniyor yine dün kaka yapmadı bi yapsa rahatlatacak bizm ki de onun icin mücadele veriyor bakalım hala bi gün boyu kaka yapmayan bebeği olan var mı kızlar
hazır oğluşum uyuyorken yazlıkları kaldırayım ,kışlıkları çıkarayım. zaten kendi kendime yazıyor gibi gözüküyorum
kızlar bebısle dısarı cıkmaya alısan var mı ben genelde hep evdeyım ya soyle alıp cıkayım dıyorum ama bır kere parka gıttım agladı durmadı hemen dondum boyle sıkıcı oluyor butun gun evde o da hava alsın ıstıyorum...
Dün verdim bi çay kasığı sma yok henüz kaka filan bekliyoruz bakalımbenim oğlum da dün yapmadı kaka, yarım kaşık zeytinyağı verdim. bu sabah 2 bez yanısıra koltuklar kendi üstü, benim üstüm heryanımız kaka oldu
Benimki günde birkaç yapıyor ama seninki de normalmiş. Kimi günde birkaç kez, kimi birkaç günde bir kaka yapabiliyormuş. İnternette öyle okumuştum...
Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı? Benimkinin yanaklarında küçük sivilceler çıktı, geçmedi gitti. Bebek sivilcesi diyorlar ama ne kadar sürecek bu ki?
Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı? Benimkinin yanaklarında küçük sivilceler çıktı, geçmedi gitti. Bebek sivilcesi diyorlar ama ne kadar sürecek bu ki?
hımmmm aferın ecemızın annesıne...
buarada bızde 2ayımızı bıtırdık cok fena bır kız oldu bu...
Canım pamukçuk oluşumunun göğüsle bir ilgisi yok ki. Normal doğum yapan bazı annelerin vajenindeki kandida enfeksiyonunun normal doğum sırasında bebeğe bulaşmasıyla oluşuyor:
Bebeklerde pamukçuk nedir - Kadın ve Kadın
Göğüs ucunu kendi sütümüzle silerek temizliğini sağlayabiliyoruz
hazır oğluşum uyuyorken yazlıkları kaldırayım ,kışlıkları çıkarayım. zaten kendi kendime yazıyor gibi gözüküyorum
Günaydın kızlar biz bu gece yatmadan bi şurup istik neo baby adi ondan mı nedir daha rahatı simdi Ayağım da ikiniyor yine dün kaka yapmadı bi yapsa rahatlatacak bizm ki de onun icin mücadele veriyor bakalım hala bi gün boyu kaka yapmayan bebeği olan var mı kızlar
bende sese fazla alistirdim sanirim oglumu, simdide sessizlik oldumu basliyor mikirdanmayacanım ilk doğduğundan beri sese alışsın diye neler yaptım ama yokk daha doğrusu şarkı,müzik sevmiyor yada evde tıkırtı yapınca tepki veriyor uyanıyor...o kadar heves ettim ona Bright starts aldırdım ama müziğini hiç açamıyoruz sevmiyor beyimiz anca koca poposu sallansın istiyor mesela tv de akşamları mehmet ali birandın sesini çok seviyor sanırım hiç uyanmıyor insan seslerine,, ama müzik yada başka bir ses olsun hemen başlıyor bağırmaya
ben medelanin silikon gögus ucunu kullaniyorum, cokta memnunum, takmadigim zamanda emiyor oglum, tavsiye ederim.Kizlar bende 24unde dogum yaptim ...goguslerim cok kotu yara ozellikle sag gogsum et kopmus yarilmis halde denemedigim sey kalmadi fayda yok aglayarak emzirmeye devam arkadasim Ben 2 gundur kantaron suruyorum ama acik birakiyorum hava alsin kurur dediler sen strech eat deyince Simdi onuda yaptim....insallah gecerde rahat emeriz artik..ilk gunden beri zor emdi oglum Yarin saat ugrastum baslarda direndim Simdi 10dk ugrasiyor sukrediyorum....sag gogsumede silikon uc alsin ama once zorlaniyo sonra aliyor alisir ciplak almaz diye korkuyorum aslinda varmi kullanan....gas problemi tabiki var muskat,zinco kimyon veryorum
ben cikiyorum cokta rahat oluyor, bebek arabasina yatiriyorum citi cikmiyor hic.eve gelene kadar uyuyor bazen emziriyorum 1 kere.kızlar bebısle dısarı cıkmaya alısan var mı ben genelde hep evdeyım ya soyle alıp cıkayım dıyorum ama bır kere parka gıttım agladı durmadı hemen dondum boyle sıkıcı oluyor butun gun evde o da hava alsın ıstıyorum...
benim oglumda da var canim, bende bilmiyorum acaba ne zaman gecer.:26:Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı? Benimkinin yanaklarında küçük sivilceler çıktı, geçmedi gitti. Bebek sivilcesi diyorlar ama ne kadar sürecek bu ki?
ben cikiyorum cokta rahat oluyor, bebek arabasina yatiriyorum citi cikmiyor hic.eve gelene kadar uyuyor bazen emziriyorum 1 kere :26:
Ah ah benelse
Benimde yapmam lazim ama vakit yok kizdan.disari cikmiyorum ki zaten hic,kiyafet de lazim olmuyo,disarida bir hayat vardi ama ben unuttum coktan,hamilelikte bulantidan cikamiyordum,bir de plasenta davasindan,simdi de bebİkimden ama cani sagolsun elbet cikariz ilerde,ama laf aramizda şöyle magaza gezmeyi,kuafore gitmeyi arkadaslarimla bulusmayi nasil ozledim nasil
s
hamarat kadin masallah ben bu is icin esimin gozune bakiyorum yada isi ona yikmayi hhahaahahhaa
.
ya doruk azcık uyurken ya da sakinken yapmaya çalışıyorum işlerimi yada akşam babamız gelince
4 gündür evde yanlızım yakındır kafayı yemem pazartesiye kadar hep annem babam vardı yanımda ne güzel rahattım
benim oğlumun kötü tarafı uyanıkken sürekli kucak istemesi, ama oturtmuyor da sürekli geziyoruz müzik açıp dans ediyoruz
sırtımdaki kemikler dayanmıyor artık
Annelerin hakkini nasil odeyecegiz zaten,bizde rahattik annem varken baya duzen konusunda.
Terminator gibiydi mubarek masallah 63 yasinda benim annem seker-tansiyon var ama yemek-camasir-bulasik-utu-bebege destek-bana destek her seyi hallediyordu.
simdi de beyler bu destegi yapmali artik az da olsa...bulasik makinesini bosaltsa o bile kar...
ah canim ya kucak olayi zor gercekten,bizimki de sallama delisi.Salonda olacak,ana kucaginda olacak sallayacaksin ondan mutlusu yok o zaman.salon koltuklarimda siyah beyaz onlara bakiyor hep,ama ben odadan ciktigimda agliyor.
Allah razı olsun annemden benimki de aynı hiçbir iş yaptırmadı bana
kucağa çok alıştı malesef doruk şimdi durdurak yok hiç ,uyurken de dediğin gibi anakucağında sallanmak istiyor sürekli
iyice uykuya dalana kadar sürekli sallıyoruz, gözünü açıp kontrol ediyor eşek oğlum başında kimse var mı diye
Bız cozumu buzdolabında bulduk dun gece.babaannemızın buzdolabı bı mındık fazla ses cıkarıyor bızımkınden.mutfaga gıdıp oturuyoruz orda uyuyor...canım sorma yaa,, akşam olunca belli bi saati var başlıyoır huzursuzluğu sonra bir türlü uykuya dalamıyor,,uyku bastırdıkça huysuzluğu artıyor kucakta gezdiriyoruz,,sallıyoruz hatta bazı geceler arabayla gezdiriyoruz, seviyor arabada gezmeyi hınzır hemen uyuyor bir yerde okumuştum anne karnındaki sese benzediği için arabaların sesi uyuyabiliyorlarmış,, pusetle yukarı çıkarıyoruz banamısın demiyor uyanmıyor bile.. bakalım ne zman geçecek bu huzursuz saatleri
malesef oyle gunduz ben asla uyuyamam aksamda nobet allahtan kaynanamda kalıyorumda nobetlese bakıyoruz gece 2 ye kadar ben sabah 6 kadar oo.allah bın kere razı olsun kadından.gittikçe zorluyor di mi kuzular insanı? gece ne kadar güzel uyuyor oğlum diyordum şimdi zor uyutuyorum. koridorun lambasını açık bırakıyoruz öyle uyuyorduk. şimdi o aydınlıkta uymuyor da paşa , dönencedeki hayvanlarla muhabbet ediyoruz
uykuya dalması da zorlaşıyor, uzun süre uyuması da
sagol canim.opuyoruz pamuk kizini
bızde senın kızını opuoruz annesııı
fuchsie bende bebegimin agzi pamukcuk olur diye chicconun temizleme mendilleri ile gogsumu silip duruyordum :) tesekkurler bilgi icin canim.
hamarat kadin masallah ben bu is icin esimin gozune bakiyorum yada isi ona yikmayi hhahaahahhaa
benim kiz da dun kakasini yapmadi , popisinin etrafina kulak cubugu ile zeytinyagi surdum,karnina,ayak altlarina masaj yaptim gece 11'de kakasini yapti ama ne yapmak bezden tasti resmen,hemen yikadik sonra anca rahatladi yavrum.
Kizlar Hepinize Hayirli Cumalar
Bugun kirkimiz cikti cok sukur ne kirkmis bekle bekle cok sukur bugunlere geldik