Bebeklerinizin dili pamukcuk olmasin diye gogsunu karbonatli su ile veya ozel bir yontem ile temizleyen var mi?
Ben goremedim asudem bir tane bebisin 4d li resmi vardi :26:
cok tatlı resımlerınız masalah,ozellıkl ılk dogum anına bayıldım
aynı şeyleri yaşıyoruz suan hala ayakta,kemal sunalın annesi adile naşiti uyutiym derken kendi uyuması gibi babasıyla uyuduk uyucaz o cin gibi yaa.. arada aglayıp mızmızlanıyor da uyanıyoruz
kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?
kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?
Merhaba
Corek otunu ne kadar aliyorsunuz? Bir de sogani nerde nasil kozluyorsunuz?
Günaydın Hanımlar...
Uykusuz, ıkınmalı, bol kucaklı,kusmuklu ve bi o kadar sallamalı bir gecenin sabahında çatırrrr çatırrrrr bir kaka finaliyle sonunda uyudu paşam, tabii kaç dakika uyur orası meçhul
Bende biraz evi toparladım yemeğimi yaptım bizim hanımlar ne yapıyor bi bakayım dedim ama maşallahh hepsi uyuyor daha
bende geceden erı burdayım arada gırıp bakıyorum herkes horul horul uyuyo cıkıyorum...zor gecıyor degıl mı?bızım kız 2 ayını bıtırdı dahada fena oldu gece sabaha kadar gozunu bıle yummuyor...
bende geceden erı burdayım arada gırıp bakıyorum herkes horul horul uyuyo cıkıyorum...zor gecıyor degıl mı?bızım kız 2 ayını bıtırdı dahada fena oldu gece sabaha kadar gozunu bıle yummuyor...
Ay cnm ya benim ki de bugun sabah cok kötüydü devamlı sancılı sancılı ağladı ben uykulu uykulu ne yapacağımı şaşırdım kucağıma alıyorum buraz sakinliyor ama artık bi süre sonra sırtım ağrıyor onda da . bugun bi ilac daha almış babası ins iyi gelirde rahatlar yavrum bizim kinde alttan gaz sancısı karın ağrısı oluyor sanırsam bizde pzrtsi gunu Dr kontrolumuz var 1 ay doluyor anlaticm bakalım be diecek . İinirken fıtık olmasından korkuyorum oyle kizariyor bozariyor ki yavrum
Sizin 1 buçuk ay oldu hala düzen olmadı he bende bi an once 40 i dolsa da düzen gelse diyorum ama daha erken sanırım mecbur 3 Aya kdr sabredecez desene 
kızlar bebısle dısarı cıkmaya alısan var mı ben genelde hep evdeyım ya soyle alıp cıkayım dıyorum ama bır kere parka gıttım agladı durmadı hemen dondum boyle sıkıcı oluyor butun gun evde o da hava alsın ıstıyorum...
ben su veriyorum canım. doktor söyledi günde 8 çay kaşığı kadar verilebilirmiş. anne sütüyle beslenenlerde gerek yokmuş
Yok anacim 40 inda falan bisey olmuyor,aynen devam huzursuzluklar...
Gunaydin canlarim,
Size sabah sabah su sarkiyi armagan ediyorum sezen aksudan gelsin,kinali kuzum,youtube dan dinleyin agliyo insan bebegini dusunup...
Bu yürek çarpıntısı ömürlük biliyorsun
Büyümedin hiç gözümde
Bebeğim sen ne diyorsun
Bir dualık mesafedeyim
Ne zaman sıkışırsan yanındayım
Ha bu arada soğudu havalar aman ha
Üşütme yine, kurbanın olayım
A nenni nenni
Kınalı kuzum
Büyüdün de adam mı oldun
Yanağı pembem, dudağı kirazım
Gözü okyanusum iyi ki doğdun ....
Allahimmm cok duygulandim gene
Günaydın kızlar biz bu gece yatmadan bi şurup istik neo baby adi ondan mı nedir daha rahatı simdi Ayağım da ikiniyor yine dün kaka yapmadı bi yapsa rahatlatacak bizm ki de onun icin mücadele veriyor bakalım hala bi gün boyu kaka yapmayan bebeği olan var mı kızlar
merak etme şekerim iloş birazdan bi kaka yapar bide üstüne ayağını basıp yine bi sıvarr bak duygusallık falan kalıyor mu