2012 Ekim bebekleri büyüyor

cnm nasılsın bakalım bende ekım annesı oldum 19 ekımde erken oldu arasımız nasıl gıdıyo annesı defnenın huyu suyu nasıl

cnm nasılsın bakalım bende ekım annesı oldum 19 ekımde erken oldu arasımız nasıl gıdıyo annesı defnenın huyu suyu nasıl

gözün aydın canımmm.. defnoşum cok iyiydi teyzesi 2 gündür dediğim gibi gündüzleri uyumayıp mızırdanıyor hep kucak hep meme istiyor hiçbirsey yapamıyorum.. ama cok güzel bir duyguyu yaşatıyor bana

bakalım böyle mi devam edecek yoksa yoluna girecekmi hersey..

aras bebiş nasıl kilosu vs.. sen deneyimlisin gerci ama zorlanıyomusun yine de.. Allah kolaylık versin cnmm

slm kızlar yardımınız gerekiyor bana. göbeğimiz haftasında düşmüştü ama gazlı beze zeytin yağı sürüp göbeğinin üstüne koymuştuk akıntı yaptı (anneannesini dinledim) acile gittik batikonlayıp yarı alkollü suyla silin dediler gideli birkaçgün geçti ama kenarlardan kanamalar hafif hafif devam ediyor kıyafetine bulaşmış yine bugün ağlamıştı biraz ağlayınca göbeği kanama yapıyor sizler bu konuda neler yaşadınız nasıl geçti bilgisi olanlar yazsınlar lütfen

cnm arada duzen degışebılır nazar olur bıde kendı ortmının dışında ortamlarda huzursuzluk yaratabılır
zamanla herşey duzene gırer
bız bebek cok özlemışız cnm ya arasta şimdilık cok uslu ondan dolayı sevmeye daha cok zman kalıyo mesela ılk bebekte tecrube daha az oldugundan bıraz daha streslıydı benım ıcın kaygılı bı tıpım vardı
bu arada aras 37 haftada 3780 doğdu cnm 14 gunlukken gıttımızde 4240 cıktı gecen perşembe defnenın kg nasıl

Son düzenleme:

canım doktoruna götür uzun bir cubukla ilaçlayacaktır.. bir kac gün içinde kurur.. bizde problem olmadı ama olursa gel öyle yapacagız demişti..

cnm kk dan bı arkadşın bebeıgınde göbegnde kanaması varmış cnm bı aşının ıkıncı dozunu vurmuş dr u k vıtan-mını dedı tam hatırlamıyorum

canım maşallah 1damla nasıl yettiki ben 7damla veriyorum günde 4 5 kez

Canım işte bizin kusma problemimiz için verildi. Onu azaltması için. Yani daha sık gaz çıkarsın diye. Yalnız bugün ben bayağı bi damlattım. 10 damlayı bulduk. Çünkü gazını çıkaramadıkça kustu durdu. Off ne yapacağım ben bu çocuğun kusmasına. Fışkırtıp duruyor yaaa....

defne küçük doğdu 3.165 gr dı 1 ayımızda 1.100 gr aldı baya toparladı şimdi daha da aldı tostikleşti iyce ama dr. gitmedik daha.. masallah aras bebeğe.. yarenle arası nasıl

defne küçük doğdu 3.165 gr dı 1 ayımızda 1.100 gr aldı baya toparladı şimdi daha da aldı tostikleşti iyce ama dr. gitmedik daha.. masallah aras bebeğe.. yarenle arası nasıl

oh maşalla anesı toparlamış baya bı
yarenle maşalla arsı cok ıyı cnm cok sevıyo ablası maşalla dıyelım
nasıl beslenmesı defnenın

Canım bunun tek çaresi yılmadan sütü artırmak için uğraşmak. Ben artırmak için çok uğraştım ve arttı ama uğraşmayı bırakınca yine azalıyor. Foşur foşur sütü gelenlere çok özeniyorum. Ben 20 cc de olsa sağıp buzluğa attım hep.Şimdi bi göğsümden 50- 90 cc arasında çıkıyor.

Ben sana bol soğan, Humana Tea, bol çorba, bol meyve, 3 LT su öneririm.

Bu arada bu gün Humana Tea almaya giden eşime eczacı bira içsin demiş:44:Eşim e alkol bebeğe geçmez mi demiş, bir su bardağı içsin sadece bebeği etkilemez, en fazla uyku yapar ama sütü inanılmaz artırır demiş. Ben bu gün yarım bardak içtim, bakalım ne olacak.

sütün zaten bolsa sıkıntı yok tabi, bebeğin emip doyuyodur kalanını sağarsın.
süt azlığı yaşayanlar için söyledim ben sağmak azaltır diye. bebek emmeli ki süt üretimi uyarılsın.

Tam tersine artan sütü ya da emmediği sütü sağmak sütü artırır. Ben sütümü bu şekilde artırdım, doktorumuz da böyle söyledi. Sağmak asla sütü azaltmaz.

Eğer göğsünde süt kalırsa beyine "yeterince süt var, üretmeye gerek yok" mesajı gidiyor, kalan sütü sağarsan "süt bitti süt üret" mesajı gidiyor ve dolayısıyla süt üretimi artıyor. Arkadaşınızın sütü başka bir sebepten azalmıştır...

Son düzenleme:

Canim ayni sekilde bende yazdigin gibi biliyorum kesinlkle uzulmek.sutu etkiliyor mutluluk artiriyor kesinlikle denendi ilk dogum yaptigimda sutum tek gogusten 100cc geliyordu simdi ise 50 60 70 cc zor cor cikiyor 2 gogusten bunlqrin tek sebebi uzuntu sikintiiiiii

Ilk dogdugundan beri yataginda kendi odasinda yatiyor odadinada kucuk bir koltuk.koydum gece uyaninca orda emziriyorum

dün gece eşimin ısrarıyla kendi odamızda yattık, ama ben hep vicdan azabı duydum sanki oğlumu terketmişim gibi

ama hemen sesini duyunca aldım emzirdim tekrar uyuttum, çok şükür öyle çok ağlayıp korkmasına sebep olmadım

ama hala içim rahat etmiyor

kafam karıştı vallahi bu konuda çok

günaydın kızlar..benim kızım tüm gece uykusunda ıkındı durdu..neden acaba?ben de uyuyamadım haliyle..kakasını az az yapmış 2 kere değiştirdim..emmesi de iyi..çok uykusuz kaldım...baya büyük insanlar gibi sesler çıkardı ıkınırken..kalkıyorum bakıyorum uyuyor...yardımcı da olamadım..

günaydın güzeller

bi yandan doruk'u sallayıp ,bi yandan kahvaltımı yaptım nihayet

şimdi de ona yasin, tebareke surelerini dinletiyorum ,çok huzurlu uyuyor tavsiye ederim

Gunaydin arkadaslar
Bende bugun guzel uyudum kizimda uyudu tabi ilk defa uzun uyuduk ama yatana kadar cok zahmet verdi epeyde yedi karni toktu zaten karni tok alti temiz olunca ondan iyisi yok uyuyor melek gibi
Kizlar bugun epey sogudu hava usudum evde actik kombiyi kisliklari da cikaricam artik yavastan kis moduna girdik

perşembe günü geliyormuş kış

şuan bizim evde sıcaklık 27 derece, kombi kapalı olmasına rağmen çok sıcak, uzun kolluyla durulmuyor

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…