2012 Ekim bebekleri büyüyor

Günaydın Hanmlar...

Saat 6 da uyandı kuzum, kahvaltımızı yaptık babamızı işe yolladık...sonra güzelce yıkadım minik kuşumu,hafif konaklarımız başladı o yüzden mustelanın konak köpük şampuanı ile yıkadım saçlarını,,tırnaklarını kestim,kulaklarını temizledim,burnunu temizledim, cicilerini giydirdim, rahatladı şimdi emiştik koklaştık biraz da anneye gülücükler verdi:nazar:, uykusuz gecelerin rüşveti olarak:KK1: şimdi uyudu benim minik oğlum:nazar: :KK16:

Kızlar bebeklerin odasını ayırmaktan konuşmuşsunuz...bende bu konuda Tosun86 ile aynı fikirdeyim...Bebeğimin bana ihtiyacı var, bu sadece bakımla alakalı değil bana göre ruhsal olarakta ihtiyacı var, benim sevgime, kokuma, bakışıma ve ben onu gece neden bunlardan mahrum edeyim ki, onu gözümün önünden ayırmak istemiyorum...

Son düzenleme:
Günaydın Hanmlar...

Saat 6 da uyandı kuzum, kahvaltımızı yaptık babamızı işe yolladık...sonra güzelce yıkadım minik kuşumu,hafif konaklarımız başladı o yüzden mustelanın konak köpük şampuanı ile yıkadım saçlarını,,tırnaklarını kestim,kulaklarını temizledim,burnunu temizledim, cicilerini giydirdim, rahatladı şimdi emiştik koklaştık biraz da anneye gülücükler verdi:nazar:, uykusuz gecelerin rüşveti olarak:KK1: şimdi uyudu benim minik oğlum:nazar: :KK16:

Kızlar bebeklerin odasını ayırmaktan konuşmuşsunuz...bende bu konuda Tosun86 ile aynı fikirdeyim...Bebeğimin bana ihtiyacı var, bu sadece bakımla alakalı değil bana göre ruhsal olarakta ihtiyacı var, benim sevgime, kokuma, bakışıma ve ben onu gece neden bunlardan mahrum edeyim ki, onu gözümün önünden ayırmak istemiyorum...

nasıl yıkıyosun canımcım tek başına? bugüne kadar hep annemle yıkadık biz, annemler dün gitti, eşimle yıkadık bir kez de

tek başıma cesaretim yok hiç

nasıl yıkıyosun canımcım tek başına? bugüne kadar hep annemle yıkadık biz, annemler dün gitti, eşimle yıkadık bir kez de

tek başıma cesaretim yok hiç

canım eşim evdeyken bizde beraber yıkıyoruz ama yanlız olduğumda yıkamak için eşim e bebekten puj küvet aldı lavoboya oturtulan bi küvet onunla çok rahat yıkıyorum hem onunla yıkadığımda daha rahat oluyor etrafa bakıyor çok sakin duruyor

kızlar hepatıt aşınızı nerde yaptırdınız:26: burada bır arkadasın doktoru saglık ocagındakı hepatıt asında cıva var o da otızme sebep olur demıs burada paylaşmıstı..pekı hastanelerdekı asıların civasız oldugunu nasıl anlayacagız kafam karıstı ya öffff hiç mi bir şeye güvenemıyecegız :KK47::KK47::KK47: şimdi ben hastaneye sorsam tabıkı yok dicek Allah a emanet olsun yavrucaklar yaa..napim ben sımdi???

iloşun annesi kutun doluymuş boşaltıver bakim :KK51:
Cevap yazamiyorum sorun mu var sitede?

gündüz uyumak için son ses müzik isteyen bir oğlum var :KK53: balkona gidiyoruz ordaki tv'den müziği açıyoruz, ayakta dans ederek uykuya dalabiliyoruz

sessizliği hiç sevmiyor oğlum :KK53:

gündüz uyumak için son ses müzik isteyen bir oğlum var :KK53: balkona gidiyoruz ordaki tv'den müziği açıyoruz, ayakta dans ederek uykuya dalabiliyoruz

sessizliği hiç sevmiyor oğlum :KK53:

dönencemize bayılıyoruz ne gülücükler, ne muhabbetler :KK1:

benım kızımında yarın 2 ayı bıtıyor.bızımde donenceyle aramız süper.ellerını felan kaldırıyor belını kaldırıyor.vıdeosunu gosterdım doktora.ınanamadı bumuydu bızım premature masallah dedi cok sasırdı.:nazar::nazar::nazar::nazar:

$DSC03881.jpg
benım kızımında yarın 2 ayı bıtıyor.bızımde donenceyle aramız süper.ellerını felan kaldırıyor belını kaldırıyor.vıdeosunu gosterdım doktora.ınanamadı bumuydu bızım premature masallah dedi cok sasırdı.:nazar::nazar::nazar::nazar:

bi yakalayabilsek o dönenceyi :KK9:

kolik için ne werdı bıtkısel canım ismini yazarmsın bizdede war kolik :KK14:

neo baby isimli bir şurup , şırıngayla veriyorum hergün , gaz ağrısından çığırıyordu bebeğim ama şimdi rahat çıkarıyor , birde emzirdikten sonra yatırma , hemen dik konumda ya göğsünde ya omzunda gazını çıkarmanı tavsiye ederim

selam kızlar. dün gittik aşımızı olduk. kontrollerimiz de güzel geçti çok şükür. 56 cm. ve 5400 gr. olmuşuz:nazar::nazar: gözündeki çapaklanma için krem verdi doktor. biraz daha iyi dünden bugüne. inşallah kısa sürede atlatırız.

ben 1 yaşına kadar odasını ayırmayı düşünmüyorum. bence de bebişlerimizin bize ihtiyaçları var, odayı ayırmak için erken. kokumuzdan bile sakinleşiyorlar. gözümün önünde olsun kuzum, içim rahat olsun istiyorum.

Bende saglik ocagina gideyim dedim kani orda verdik ilk topuktan.. Esim bidahakine gitme hasta olmayan cocugu hasta edeceksin kucuk ve kalabalik dedi,.. Bnide tedirgin etti ama bu ay goturebilirim.. Evelden saglik ocaginin asilari ates agri yapio ozeller yapmiyo diyolardisimdi ozelede ocagada saglik bakanligi ayni asiyi veriyomus. Tek fark para odersin dediocaktaki hemsire ama yinede tedirginim dedim gibi..

ücretsiz yapılan aşılar nerde yapılırsa yapılsın hepsi aynı aşı , hepsini devlet gönderiyor , o yüzden nerde yapıldığının bi önemi yok

neo baby isimli bir şurup , şırıngayla veriyorum hergün , gaz ağrısından çığırıyordu bebeğim ama şimdi rahat çıkarıyor , birde emzirdikten sonra yatırma , hemen dik konumda ya göğsünde ya omzunda gazını çıkarmanı tavsiye ederim

sab smplex weriorum bide dün humananın rezene cayını aldım fayda etcekmı bırasda onu deneyelım.etmesse neo baby ide denerim ya napıcagımı sasırdım bagırmasından sıkıntı yasıorum bide.cocuk uyanık kaldıgı zaman bagırıo dewamlı o yüzden hep uyusun istiorum inanki.senin dediğini deniyim uyuyo die kıyamayıp yatırıorum kaldırıyım en iisi

40ı çıkan arkadaşlar adet oldunuz mu? 3-4 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım var ama gelen giden yok hala

sab smplex weriorum bide dün humananın rezene cayını aldım fayda etcekmı bırasda onu deneyelım.etmesse neo baby ide denerim ya napıcagımı sasırdım bagırmasından sıkıntı yasıorum bide.cocuk uyanık kaldıgı zaman bagırıo dewamlı o yüzden hep uyusun istiorum inanki.senin dediğini deniyim uyuyo die kıyamayıp yatırıorum kaldırıyım en iisi

infacol verdi bizim doktorumuzda çok memnun kaldım çok şükür, çığlık çığlığa bağırıyordu oğlum sanki canı çok yanıyomuş gibi

X