Günaydın Hanmlar...
Saat 6 da uyandı kuzum, kahvaltımızı yaptık babamızı işe yolladık...sonra güzelce yıkadım minik kuşumu,hafif konaklarımız başladı o yüzden mustelanın konak köpük şampuanı ile yıkadım saçlarını,,tırnaklarını kestim,kulaklarını temizledim,burnunu temizledim, cicilerini giydirdim, rahatladı şimdi emiştik koklaştık biraz da anneye gülücükler verdi, uykusuz gecelerin rüşveti olarak şimdi uyudu benim minik oğlum
Kızlar bebeklerin odasını ayırmaktan konuşmuşsunuz...bende bu konuda Tosun86 ile aynı fikirdeyim...Bebeğimin bana ihtiyacı var, bu sadece bakımla alakalı değil bana göre ruhsal olarakta ihtiyacı var, benim sevgime, kokuma, bakışıma ve ben onu gece neden bunlardan mahrum edeyim ki, onu gözümün önünden ayırmak istemiyorum...
nasıl yıkıyosun canımcım tek başına? bugüne kadar hep annemle yıkadık biz, annemler dün gitti, eşimle yıkadık bir kez de
tek başıma cesaretim yok hiç
kızlar hepatıt aşınızı nerde yaptırdınız:26: burada bır arkadasın doktoru saglık ocagındakı hepatıt asında cıva var o da otızme sebep olur demıs burada paylaşmıstı..pekı hastanelerdekı asıların civasız oldugunu nasıl anlayacagız kafam karıstı ya öffff hiç mi bir şeye güvenemıyecegızşimdi ben hastaneye sorsam tabıkı yok dicek Allah a emanet olsun yavrucaklar yaa..napim ben sımdi???
Cevap yazamiyorum sorun mu var sitede?iloşun annesi kutun doluymuş boşaltıver bakim
dönencemize bayılıyoruz ne gülücükler, ne muhabbetler
kolik için ne werdı bıtkısel canım ismini yazarmsın bizdede war kolik
bızımde var o pelustan ıkeadan almıstık ama dıkkatını pek cekmıyor
Bende saglik ocagina gideyim dedim kani orda verdik ilk topuktan.. Esim bidahakine gitme hasta olmayan cocugu hasta edeceksin kucuk ve kalabalik dedi,.. Bnide tedirgin etti ama bu ay goturebilirim.. Evelden saglik ocaginin asilari ates agri yapio ozeller yapmiyo diyolardisimdi ozelede ocagada saglik bakanligi ayni asiyi veriyomus. Tek fark para odersin dediocaktaki hemsire ama yinede tedirginim dedim gibi..
neo baby isimli bir şurup , şırıngayla veriyorum hergün , gaz ağrısından çığırıyordu bebeğim ama şimdi rahat çıkarıyor , birde emzirdikten sonra yatırma , hemen dik konumda ya göğsünde ya omzunda gazını çıkarmanı tavsiye ederim
sab smplex weriorum bide dün humananın rezene cayını aldım fayda etcekmı bırasda onu deneyelım.etmesse neo baby ide denerim ya napıcagımı sasırdım bagırmasından sıkıntı yasıorum bide.cocuk uyanık kaldıgı zaman bagırıo dewamlı o yüzden hep uyusun istiorum inanki.senin dediğini deniyim uyuyo die kıyamayıp yatırıorum kaldırıyım en iisi
40ı çıkan arkadaşlar adet oldunuz mu? 3-4 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım var ama gelen giden yok hala