canm bence sık degiştirmeyi dene prima mükemmel bir bez
sık değiştirmem mi canım hiç, zaten kakayı bırak biraz çiş yapsa rahatsız oluyor beyefendi
kaç kişiyi de okudum nette şikayetçi olan primadan
oğluma bir kez arabadayken çok zorda kaldım biberonla rezene vermeye kalktım , ağzına sokamadım bile midesi bulanmış gibi yapıyor istemedi
emziği de aynı şekilde diliyle ittiriyor, zorlamıyorum bende artık
biberona alışınca anneyi de reddediyomuş bebekler, zorla da olsa kaşıkla vermek lazım heralde. gerçi oğlum sadece anne sütü aldığı için biberon kullanmama hiç gerek kalmadı henüz ama 28 aralıkta işe başlıcam o zaman napıcam bilemiyorum
emzigi balla aldırmaya çalış ben öyle yaptım şimdi balsız alıyo
Cok güzelmiş canım ama nasil ayarlicam bazen gün boyu emmek istiyor ya ben emmeye uygun giyinmem daha rahat olur herhaldeben beyaz dantel elbise aldım canım üzerimi giymeden emzirdim birde mevlüt bütünce emzirdim.elbisemin önü kapalıydı emzirmek zor oldu.elbisem bu
Truvakar Kollu Kuşaklı Elbise | adL
Adem güneşi bende beğenirim ama bu söylediklerini pek sevmedim yav ben 4-5 aylıkların ayiricam ins odasına bakalım durursa tabi. Bütün pedagoglar farkli bisey söylüyor kimi ayırın onu ayırmayınbebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz kızlar?
kimi diyor 2-3 aylık, kimi 6 aylık, kimi 1 yaş ,kimi 4 yaş
bugün okuduğum bir pedagog 2 yaşına kadar annenin yanında yatmalı, 4 yaşına kadar da aynı odada başka yatakta yatmalı, 4 yaşından sonra da odası ayrılmalı diyor. adem güneşti sanırım adı
bizim odamızda beşik koycak yer yok, oğlumun odasına köşe koltuk aldık orda yatıyoruz ama yatağımı özledim vallahi
6-7 aylık olana kadar yanında yatarız diye düşünüyorum ama nasıl olcak bilmem
canım doktor banada bıberon kullanma dedı bende bebedorun kasıgını aldım ama nerrdeeeee beceremedım sağdıgım sutlerın yarısını bebiş yarısını yer yedı..bu nuby nın kasıklı bıberonu yarı akıskan gıdalar ıcın dıyor anne sutu rahat verılıyormu kullanımını bıraz anlatır mısın ??
bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz kızlar?
bugün okuduğum bir pedagog 2 yaşına kadar annenin yanında yatmalı, 4 yaşına kadar da aynı odada başka yatakta yatmalı, 4 yaşından sonra da odası ayrılmalı diyor. adem güneşti sanırım adı
bizim odamızda beşik koycak yer yok, oğlumun odasına köşe koltuk aldık orda yatıyoruz ama yatağımı özledim vallahi
Kizlar simdi sutumu sagdim yine 50 cc cikiyor icim sizliyor yavrum ac ac uyuyor mama vermekte istemiyor dr b7 ay tam 1.700 gr almis
Ilk dogdugundan beri yataginda kendi odasinda yatiyor odadinada kucuk bir koltuk.koydum gece uyaninca orda emziriyorum
primanın benim bildiğim 3 çeşidi var..premium care,yenibebek ve kuru&hesaplı(turuncu bir paketi var) ben bugüne kadar prima yenibebek ve huggies denedim. huggies sert geldi,prima denedim,o yumuşacık ama acayip taşırdı.kakasını da çişini de..huggies çok emici hiç böyle bir sorun yaşamadım,ama işte malesef bacak kısımları sert onun da..yenibebek paketinde bu sıkıntı çokmuş..internette baya şikayet var..arkadaşım yenibebekten şikayetçiydi,premium care kullanıyormuş şimdi,anlata anlata bitiremiyor..onu mu denesem acaba diyorum..ikisi de bende pişik yapmadı. ara ara sudocream diye bir kremimiz var onu kullanıyorum,ıslak mendil de şimdilerde huggies kullanıyorum..prima kullanıpta bebeği pişik olan anneler hangi bezi kullanıp memnun kaldınız prima benim bebeğimede pişik yaptııı:26::26::26::26::26:
primanın benim bildiğim 3 çeşidi var..premium care,yenibebek ve kuru&hesaplı(turuncu bir paketi var) ben bugüne kadar prima yenibebek ve huggies denedim. huggies sert geldi,prima denedim,o yumuşacık ama acayip taşırdı.kakasını da çişini de..huggies çok emici hiç böyle bir sorun yaşamadım,ama işte malesef bacak kısımları sert onun da..yenibebek paketinde bu sıkıntı çokmuş..internette baya şikayet var..arkadaşım yenibebekten şikayetçiydi,premium care kullanıyormuş şimdi,anlata anlata bitiremiyor..onu mu denesem acaba diyorum..ikisi de bende pişik yapmadı. ara ara sudocream diye bir kremimiz var onu kullanıyorum,ıslak mendil de şimdilerde huggies kullanıyorum..
bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz kızlar?
merhaba kızlar.. yazdıklarınızı zaman buldukça okumaya çalışıyorum. hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var. benim oğlumdada kolik olmasada gaz sorunu varbir gün iyi bir gün kötü... 40ının çıkmasını bekliyorum inşallah düzene girer. 40ı çıkan bayanlar bebkleriniz belli bir düzene girdilermi uyku konusunda. bir de benim bebeğimde doymak bilmiyor. aslında doyuyor ama devamlı emme isteği var sonrada fazla emdiğini çıkarıyor. doktor kilo alımını iyi buldu mama verme dedi.
birde bizim doktorumuz rezene anason falan gibi çayları ne sen iç nede bebeğe ver dedi. şimdilik işine yarar bebeğini rahatlatır belki bunlar dedi ama birkaç aya sonrada kabızlıkla mücadele edersin dedi bu çaylar bağırsak tembelliği yaratıyor dedi. aynı şeyi zinco içinde dedi. bize neo baby diye bir şurup verdi. biraz iyi geliyor ama yinede geçirmiyor.