2012 Ekim bebekleri büyüyor

40ın çıkınca kaçıncı gün oldun?

kırkım cıkmadan oldum ben.dogumdan 15 gun sonra kanamam bıttı.tam 1 ay gecmıstı kı tekrar kanama gıttım dotora muayene ettı adet olmussun dedı...tam 40 cıktıgında bıttı.2 gundur tekrar oldum.normalde haftaya olmam gerekıyodu..azda olsa duzene gırdı gıbı..

benim kızımdada kolik var dün doktora götürdük. bıfıform ve colicq diye şurup verdi ve rezene çayı ver dedi. dün verdim. ilk başta ii geldi. her gece 6 ile 10 aarası olan kolik saati şaştıı. gece 2 ye kadar mışıl mışıl uyudu sonra sabaha kadar nöbetteydik :) doktor genelde kış bebeklerinde ve erkek çocuklarda daha çok görülüyo dedi

kızlar adet olmayı nasıl anlıyosunuz.ben doğum yaptım ilk 20 günü kanamam oldu.daha gelen giden bişey yok 40 çıkmsına 1 hafta var ben ne zaman adet olcam ki kafam karıştı.

valla ben normal adet olmayı bekliyorum ,öyle oluruz heralde

benimde 10 gün falan sürdü kanamam sonrası hep 2 gün kesilip 3 gün az az akıntı gibi devam etti. 4 gün önce tamamen akıntı da bitti ve adet olcak gibi ağrım var

47 günlük oldu oğlum bugün

müziksiz ama hareket etmeleri çok hoşuna gidiyor

benimki de müzikli şeylerden nefret ediyor..ana kucağının müziğini bile hiç açamıyoruz hemen huysuzlanıyor humm humm humm diye homurdanarak sesler çıkarıyor kapatınca susuyor

asudecim kaç kilo oldu kuzucuk? kaç kilo doğmuştu? aynı gün doğdu kuzularımız seninkinin kilo alımın merak ettim

bir de ismi ne oldu oğluşunun sahi babası zor karar verdi

asudecim kaç kilo oldu kuzucuk? kaç kilo doğmuştu? aynı gün doğdu kuzularımız seninkinin kilo alımın merak ettim

bir de ismi ne oldu oğluşunun sahi babası zor karar verdi

4250 doğdu canım 55 cm...

aylık kontrolümüze gittiğimizde 5600 olmuşboyumuzda 59cm olmuştu...adımıza karar verdi babamız Miraç ve Recep arasında yaşadığı kararsızlıktan sonra Recep ayının müjdesi bana diyerek Recep koyduk

adıyla yaşasın kuzucuk

benim oğlum da 3820 doğmuştu 51cmdi. cuma günü götürdüm doktora 5300 gr 56 cm olmuş kuzucum

bazen diyorum acaba sezeryan olmayıp bekleseydim normal doğumu nasıl olurdu?

adıyla yaşasın kuzucuk

benim oğlum da 3820 doğmuştu 51cmdi. cuma günü götürdüm doktora 5300 gr 56 cm olmuş kuzucum

bazen diyorum acaba sezeryan olmayıp bekleseydim normal doğumu nasıl olurdu?

sağol canım....Amin cümlemizin evlatları inş.

tatlım neden böyle düşünüyorsun ki..sonuçta kuzunu sağlıkla aldın kollarına, normal doğumu sen beklesemiydim diyorsun da Rabbim ona 20 eylül sabahına nefes vermiş, bu dünyada yazısını yazmış, sen normal olucam derdin ama aniden sancın olurdu yine doğum o sabah olurdu..

inan bilmiyordum :26: yaptık artık :18:

ya hanımlar sütünüzün çogalması için ne yapıyorsunuz gece sütüm iyi ama gündüz az gibi veya bana mı öyle geliyor bilemiyorum ne yiyip içiyorsunuz ben humanayı içiyorum sanki oda fayda etmiyo gibi gibi ..:44:

slm herkese
epeydir giremiyorum kızlar umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
kayınvalidemler burda olduğu için nete gelemiyorum
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş (

ahhh neler çekiyorum geceleri aman dikkat edin bebklerinize
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin

cok büyük geçmiş olsun benimkinde de burun tıkanıklığı var ayrıca cok da huysuz ben de galiba cok ince giiydiriyorum çıtçıtlı badi üzerine tulum giydiriyorum ayrıcada tulumun altına çorap bu kadar gerçi bi iki haftadır kombiyi düşük ayarda açıyorum oda termometresi aldım 25 derecede tutmaya çalışıyorum ortamı

ben de aynen o şekilde giydiriyorum birde tulumun altına bi tane daha alt giydiriyorum
az mı çok mu anlamadım ama üstünü fazla kapatıyorum yüzüne tülbent falan örtüyorum herkes bişey söylüyo kafam karıştı yaa:44:

canim cok gecmis olsun bebisine, insallah en kisa zamanda iyilesir. benimkide ter icinde uyaniyor. demek dikkat etmek lazim kiyafetlerine giydirirken fazla giydirmemek lazim.

ben sadece battaniyeye sarıyorum terleyip teri soğursa daha kolay hasta olur diye korkuyorum.

Canim ben ilk gunden beri fazla giydirmem oda sicakligi 25 derece olur birtane tulum giydiririm uzerinede yelek yada banyo yaptigi gun tulumunun altina birtanede alt giydiririm cok sicaga alistirma kisin.sik hasta olur bizimkisi 2 aylik oldu masallah hic terlemez birak ususun terlemesinden iyidir zaten terlemek hst eder

canım geçmiş olsun..kıyamam hamsiyeme
bende bir badi,ayaklarına çorap ve tulum giydiriyorum...üzerini fazla örtme canım,birde tülbent demişsin o da başını terletir

eger bebegini emzirmiyorsan adet olursun canm

ne alakası var su oturmus dusuncelerden cıkalım benım doktorlarım.ıkısıde emzırırkende adet olabılecegını soyledıler sonucta vucut bu herkes aynı degıl.mısal herkes hamıleyken kılo aldı ben hamıle kaldıgım kıloyla doguma gıttım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…