- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
40ın çıkınca kaçıncı gün oldun?
40ın çıkınca kaçıncı gün oldun?
sab smplex weriorum bide dün humananın rezene cayını aldım fayda etcekmı bırasda onu deneyelım.etmesse neo baby ide denerim ya napıcagımı sasırdım bagırmasından sıkıntı yasıorum bide.cocuk uyanık kaldıgı zaman bagırıo dewamlı o yüzden hep uyusun istiorum inanki.senin dediğini deniyim uyuyo die kıyamayıp yatırıorum kaldırıyım en iisi
kızlar adet olmayı nasıl anlıyosunuz.ben doğum yaptım ilk 20 günü kanamam oldu.daha gelen giden bişey yok 40 çıkmsına 1 hafta var ben ne zaman adet olcam ki kafam karıştı.
müziksiz ama hareket etmeleri çok hoşuna gidiyor
asudecim kaç kilo oldu kuzucuk? kaç kilo doğmuştu? aynı gün doğdu kuzularımız seninkinin kilo alımın merak ettim
bir de ismi ne oldu oğluşunun sahi babası zor karar verdi
4250 doğdu canım 55 cm...
aylık kontrolümüze gittiğimizde 5600 olmuşboyumuzda 59cm olmuştu...adımıza karar verdi babamız Miraç ve Recep arasında yaşadığı kararsızlıktan sonra Recep ayının müjdesi bana diyerek Recep koyduk
adıyla yaşasın kuzucuk
benim oğlum da 3820 doğmuştu 51cmdi. cuma günü götürdüm doktora 5300 gr 56 cm olmuş kuzucum
bazen diyorum acaba sezeryan olmayıp bekleseydim normal doğumu nasıl olurdu?
bal 1 yaşına kadar yasak ama bebeklere
reçelle denedim bikaç defa yok ittiriyo hemen diliyle hiç istemiyor, zaten o şekilde alıştırmak da istemiyorum ,şekerli gıdalar ağızda bakteri oluşumuna sebep olduğu için dişlerde probleme yol açıyormuş
40ı çıkan arkadaşlar adet oldunuz mu? 3-4 gündür adet olcakmışım gibi ağrılarım var ama gelen giden yok hala
slm herkese
epeydir giremiyorum kızlar umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
kayınvalidemler burda olduğu için nete gelemiyorum
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş(
ahhh neler çekiyorum geceleri aman dikkat edin bebklerinize
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin
cok büyük geçmiş olsun benimkinde de burun tıkanıklığı var ayrıca cok da huysuz ben de galiba cok ince giiydiriyorum çıtçıtlı badi üzerine tulum giydiriyorum ayrıcada tulumun altına çorap bu kadar gerçi bi iki haftadır kombiyi düşük ayarda açıyorum oda termometresi aldım 25 derecede tutmaya çalışıyorum ortamı
slm herkese
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş(
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin
ben de aynen o şekilde giydiriyorum birde tulumun altına bi tane daha alt giydiriyorum
az mı çok mu anlamadım ama üstünü fazla kapatıyorum yüzüne tülbent falan örtüyorum herkes bişey söylüyo kafam karıştı yaa:44:
slm herkese
eger bebegini emzirmiyorsan adet olursun canm