2012 Ekim bebekleri büyüyor

oğluma bir kez arabadayken çok zorda kaldım biberonla rezene vermeye kalktım , ağzına sokamadım bile midesi bulanmış gibi yapıyor istemedi

emziği de aynı şekilde diliyle ittiriyor, zorlamıyorum bende artık

biberona alışınca anneyi de reddediyomuş bebekler, zorla da olsa kaşıkla vermek lazım heralde. gerçi oğlum sadece anne sütü aldığı için biberon kullanmama hiç gerek kalmadı henüz ama 28 aralıkta işe başlıcam o zaman napıcam bilemiyorum

sık değiştirmem mi canım hiç, zaten kakayı bırak biraz çiş yapsa rahatsız oluyor beyefendi

kaç kişiyi de okudum nette şikayetçi olan primadan

hım:44: bilmiyorum ama bizm kız yapıyo yapıyo hiç sızdırmadı bide dedigin gibi huggiesi dene bakalım

oğluma bir kez arabadayken çok zorda kaldım biberonla rezene vermeye kalktım , ağzına sokamadım bile midesi bulanmış gibi yapıyor istemedi

emziği de aynı şekilde diliyle ittiriyor, zorlamıyorum bende artık

biberona alışınca anneyi de reddediyomuş bebekler, zorla da olsa kaşıkla vermek lazım heralde. gerçi oğlum sadece anne sütü aldığı için biberon kullanmama hiç gerek kalmadı henüz ama 28 aralıkta işe başlıcam o zaman napıcam bilemiyorum

emzigi balla aldırmaya çalış ben öyle yaptım şimdi balsız alıyo

emzigi balla aldırmaya çalış ben öyle yaptım şimdi balsız alıyo

bal 1 yaşına kadar yasak ama bebeklere

reçelle denedim bikaç defa yok ittiriyo hemen diliyle hiç istemiyor, zaten o şekilde alıştırmak da istemiyorum ,şekerli gıdalar ağızda bakteri oluşumuna sebep olduğu için dişlerde probleme yol açıyormuş

bebeklerin odasını ne zaman ayırmayı düşünüyosunuz kızlar?

kimi diyor 2-3 aylık, kimi 6 aylık, kimi 1 yaş ,kimi 4 yaş

bugün okuduğum bir pedagog 2 yaşına kadar annenin yanında yatmalı, 4 yaşına kadar da aynı odada başka yatakta yatmalı, 4 yaşından sonra da odası ayrılmalı diyor. adem güneşti sanırım adı

bizim odamızda beşik koycak yer yok, oğlumun odasına köşe koltuk aldık orda yatıyoruz ama yatağımı özledim vallahi

6-7 aylık olana kadar yanında yatarız diye düşünüyorum ama nasıl olcak bilmem

ben beyaz dantel elbise aldım canım üzerimi giymeden emzirdim birde mevlüt bütünce emzirdim.elbisemin önü kapalıydı emzirmek zor oldu.elbisem bu
Truvakar Kollu Kuşaklı Elbise | adL
Cok güzelmiş canım ama nasil ayarlicam bazen gün boyu emmek istiyor ya ben emmeye uygun giyinmem daha rahat olur herhalde

bugün okuduğum bir pedagog 2 yaşına kadar annenin yanında yatmalı, 4 yaşına kadar da aynı odada başka yatakta yatmalı, 4 yaşından sonra da odası ayrılmalı diyor. adem güneşti sanırım adı

bizim odamızda beşik koycak yer yok, oğlumun odasına köşe koltuk aldık orda yatıyoruz ama yatağımı özledim vallahi

Adem güneşi bende beğenirim ama bu söylediklerini pek sevmedim yav ben 4-5 aylıkların ayiricam ins odasına bakalım durursa tabi. Bütün pedagoglar farkli bisey söylüyor kimi ayırın onu ayırmayın

Emziği balla vermeye kızlar bal 1 yasından once bebek bunyesini zehirleme özelliği var. Biz emzik olarak nuk kullanıyoruz. bende pilihips aventte var onlar bizleaz dah buyuk ama.simdilik emzigialıyor ara ara cok iyi oluyor ben sürekli emmesini istemiyorum bagimli olmasın ama oyalamak icin çok iyi oluyor süper bi kurtarıcı

canım doktor banada bıberon kullanma dedı bende bebedorun kasıgını aldım ama nerrdeeeee beceremedım sağdıgım sutlerın yarısını bebiş yarısını yer yedı:KK1::KK1:..bu nuby nın kasıklı bıberonu yarı akıskan gıdalar ıcın dıyor anne sutu rahat verılıyormu kullanımını bıraz anlatır mısın ??

Canim biberon yumusak silikon uclu kasik bebegin agzina yaklastir kasigi o zaten emme gucu ile cekecektir sen icirmeye calisma agzina tutunca kebdi cekiyor zaten ben yeni dogdugundan beri iciriyorum daha 1 haftalikti eger iciremiyorsan suringa ile ver

Kizlar simdi sutumu sagdim yine 50 cc cikiyor icim sizliyor yavrum ac ac uyuyor mama vermekte istemiyor dr b7 ay tam 1.700 gr almis

Ilk dogdugundan beri yataginda kendi odasinda yatiyor odadinada kucuk bir koltuk.koydum gece uyaninca orda emziriyorum

Kizlar simdi sutumu sagdim yine 50 cc cikiyor icim sizliyor yavrum ac ac uyuyor mama vermekte istemiyor dr b7 ay tam 1.700 gr almis

1 ayda 1700 gr alması çok iyi değil mi? benim oğlumda 3820 doğdu, 3600e inmişti, şimdi 5300 gr :nazar:

emmiyor mu bebeğin?

Ilk dogdugundan beri yataginda kendi odasinda yatiyor odadinada kucuk bir koltuk.koydum gece uyaninca orda emziriyorum

ne güzel ya ben cesaret edemiyorum yanlız bırakmaya. gece huysuz bir çocuk değil aslında uyanma saatleri belli. odalarımızda yanyana ama bilemiyorum kendi odamıza ne zaman geçsek karar veremiyorum

xanim benin bebegim 2 aylik 2300 dusmustu bebegim emiyor bazen sagdigim sutu iciyor gunde 1 2 kez 60 cc mama verdigim.oldu ana artik vermiycem dr yetiyor sutun dedi gunde 2 kez mama verme ile bu kadar alamaz dedi ama sagdigimda ise 50 cc gecmiuor basumdatelsiz var odasida tam yanimizdaki oda

Son düzenleme:
prima kullanıpta bebeği pişik olan anneler hangi bezi kullanıp memnun kaldınız prima benim bebeğimede pişik yaptııı:26::26::26::26::26:
primanın benim bildiğim 3 çeşidi var..premium care,yenibebek ve kuru&hesaplı(turuncu bir paketi var) ben bugüne kadar prima yenibebek ve huggies denedim. huggies sert geldi,prima denedim,o yumuşacık ama acayip taşırdı.kakasını da çişini de..huggies çok emici hiç böyle bir sorun yaşamadım,ama işte malesef bacak kısımları sert onun da..yenibebek paketinde bu sıkıntı çokmuş..internette baya şikayet var..arkadaşım yenibebekten şikayetçiydi,premium care kullanıyormuş şimdi,anlata anlata bitiremiyor..onu mu denesem acaba diyorum..ikisi de bende pişik yapmadı. ara ara sudocream diye bir kremimiz var onu kullanıyorum,ıslak mendil de şimdilerde huggies kullanıyorum..

merhaba kızlar.. yazdıklarınızı zaman buldukça okumaya çalışıyorum. hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var. benim oğlumdada kolik olmasada gaz sorunu var:KK43: bir gün iyi bir gün kötü... 40ının çıkmasını bekliyorum inşallah düzene girer. 40ı çıkan bayanlar bebkleriniz belli bir düzene girdilermi uyku konusunda. bir de benim bebeğimde doymak bilmiyor. aslında doyuyor ama devamlı emme isteği var sonrada fazla emdiğini çıkarıyor. doktor kilo alımını iyi buldu mama verme dedi.

birde bizim doktorumuz rezene anason falan gibi çayları ne sen iç nede bebeğe ver dedi. şimdilik işine yarar bebeğini rahatlatır belki bunlar dedi ama birkaç aya sonrada kabızlıkla mücadele edersin dedi bu çaylar bağırsak tembelliği yaratıyor dedi. aynı şeyi zinco içinde dedi. bize neo baby diye bir şurup verdi. biraz iyi geliyor ama yinede geçirmiyor.

primanın benim bildiğim 3 çeşidi var..premium care,yenibebek ve kuru&hesaplı(turuncu bir paketi var) ben bugüne kadar prima yenibebek ve huggies denedim. huggies sert geldi,prima denedim,o yumuşacık ama acayip taşırdı.kakasını da çişini de..huggies çok emici hiç böyle bir sorun yaşamadım,ama işte malesef bacak kısımları sert onun da..yenibebek paketinde bu sıkıntı çokmuş..internette baya şikayet var..arkadaşım yenibebekten şikayetçiydi,premium care kullanıyormuş şimdi,anlata anlata bitiremiyor..onu mu denesem acaba diyorum..ikisi de bende pişik yapmadı. ara ara sudocream diye bir kremimiz var onu kullanıyorum,ıslak mendil de şimdilerde huggies kullanıyorum..

büyük oğlumda prima kullanıyoduk.ilk doğduğunda kakasını hep taşırıyodu.kaka bulaşmayan kıyafetimiz kalmıyodu artık:KK1:premium care yoktu sanırım o zaman.şimdi onu kullanıyoruz.hiiiç kaka taşırmadı.bütün sıvı kakayı emiyo.ilk günler çiş kaçırıyodu.sırtına kadar ıslanıyodu hep.o da,biz küçük doğmuştuk,bezin içini dolduramıyoduk fazla,bel kısmı falan bol geliyodu biraz ondandı sanırım.artık hiç taşma falan yok.çok memnunum ben..biraz bol bağlanırsa taşma oluyo genelde bence..

canım 2 yaşından önce kesinlikle ayrılmamalı odadan..en sağlıklısı 3 yaşına kadar anne babayla aynı odada ancak kendi yatağında yatması..hiçbir zaman bebek anneyle beraber aynı yatakta yatmamalı..kendi yatağında yatmalı..dediğim gibi çok zorda kalırsan en erken 2 yaşta odadan ayırmalısın..bebek anne sütü aldığı sürece aynıodada kalmalı..son sınır 3 yaş.(dinen de böyle..3 yaşta anne baba ile aynı odadan 7 yaşta kardeşiyle aynı odadan ayrılmalı)

merhaba kızlar.. yazdıklarınızı zaman buldukça okumaya çalışıyorum. hepimizde aşağı yukarı aynı sorunlar var. benim oğlumdada kolik olmasada gaz sorunu var:KK43: bir gün iyi bir gün kötü... 40ının çıkmasını bekliyorum inşallah düzene girer. 40ı çıkan bayanlar bebkleriniz belli bir düzene girdilermi uyku konusunda. bir de benim bebeğimde doymak bilmiyor. aslında doyuyor ama devamlı emme isteği var sonrada fazla emdiğini çıkarıyor. doktor kilo alımını iyi buldu mama verme dedi.

birde bizim doktorumuz rezene anason falan gibi çayları ne sen iç nede bebeğe ver dedi. şimdilik işine yarar bebeğini rahatlatır belki bunlar dedi ama birkaç aya sonrada kabızlıkla mücadele edersin dedi bu çaylar bağırsak tembelliği yaratıyor dedi. aynı şeyi zinco içinde dedi. bize neo baby diye bir şurup verdi. biraz iyi geliyor ama yinede geçirmiyor.

40 ımız cıktı cok sükür ama düzene girdiğimiz yok gündüzleri cok güzel uyuyordu aksam 2 saat mızırdanıp duruyordu.. ama sabah hep uyudugu için cekilmeyecek gibi değildi gece de 2 kez uyanıp emıp uyuyordu.. 40 mız cıktı 2 gündür sabahları cok az uyuyor kucgımda uyuyor bırakınca acıyor gözleri ve mızırdanıyor..

kayınvaldemler hacdan geldiler mevlüdleri vardı oraya götürmüştüm orda nerdeyse 5 saat falan uyudu herkes cok sevdi defnoşumu ne akıllı uyuyor hep vs.. ordan geldikki geceye kadar mızırdanma.. ve bugün sabahtan beri uyumadı annem geldi banyo yaptırdı okudu ve nıhayet uyudu miniğim.. tv de bir cocuk dr.u bebek kalabalıga girdiğinde yada eve cok kişi geldiğinde negatif enerjı alabılır bebek, aksamına suda yuzdurerek banyo yaptırın o enerjıyı atar diye.. biz buna nazar diyoruz işte..

allahım bebeklerımızı nazarlardan her turlu kötülükten kazalardan korusun inşallah....:nazar:

Son düzenleme:
X