dün kv ler geldi bize bütün gece aynı babası aynı babası diye diye öldü. tabi ki benzeyecek babasına ama 35 kerede söylenmez ki. kaldı ki ikimize de benzeyen bir bebek. her neyse takmayayım diyorum ama sürekli babası da böyle yapardı babası da şöyle yapardı deyip duruyor. hayır gaz çıkarsa babası da böyle çıkarırdı diyecek o derece yani..çok sıkıldım artık bir çocuk onun bir torun onun var sanki...
dün kv ler geldi bize bütün gece aynı babası aynı babası diye diye öldü. tabi ki benzeyecek babasına ama 35 kerede söylenmez ki. kaldı ki ikimize de benzeyen bir bebek. her neyse takmayayım diyorum ama sürekli babası da böyle yapardı babası da şöyle yapardı deyip duruyor. hayır gaz çıkarsa babası da böyle çıkarırdı diyecek o derece yani..çok sıkıldım artık bir çocuk onun bir torun onun var sanki...
kıslar dün annemler geldi antalyada sürpriz yaptılar öglene geldiler ama acaip ii geldi bana rahatladım çay bile içmeyi unutmuşum rahatçabenim kızım alıstı 1 haftadır 9 uyutuorum ama gunduz pek uyumuo napalım bunada razıyız.
Teşekkürler canım dr. ve eczacımız gece çayını pek önermediler günvitin karışık bitki çayı var ondan kullanıyorum şimdi ama ne bileyim pek etki etmiyor sanırım.Ben emzirmiyorum mama veriyorum bu arada
Evet canım uykusuzluk=biz ama eskiye göre düzelme var yinede buna şükür yani.Senin için daha zor tahmin ediyorum hiç kimsen yok Allah sana güç kuvvet sabır versin.salıncak almıştın sanırım geldimi?inşallah bir faydası olur.Bak annem uydurmasyon tam çingene salıncağı kurdu sağolsun çok işime yaradı yemek yiyip tuvalete gitmek lüx tü şimdi birazda olsa zamanım oluyor bir sallayıp gidiyorum gelene kadar ancak duruyor:)
Bende gece ishal olmuşum kızlar çok halsizim başım dönüyor gibi demin biraz uzanayım dedim bizimki uyandı onu tekrar salla falan filan anlayacağınız ayakta zor duruyorum biraz çorba yaptım iyi gelir inşaallah.
kızlar su face kacan arkadasları bır gerı cagırma yntemı buksak ya.gecenlerde bana ozel mesaj atıldı ıste sızde face gelın felan dıye.bır hesap acmak cok kolay ama ben ısrarla burdayım tek bende kalsam burdayım..
ben hem dalin almıştım hem de dalan roxy, roxy çok çok daha yumuşak çıkarıyo daline göre. ama dalinin yumuşatıcısı da varmış hiç denemedim.
gelmek isteyen geliyor zaten , davetiyemi yollicaz boşver nerde çokluk orda .... demişler hem
factor b kutsev nasılsınız kızlar?
iyidir nolsun işte , cadı kızım anakucağında uyuyor bende buraya kaçtım az
benımkıde kucagımda bırlıkte bakıyoruz
abla oldu o artık , maşallah yaa sanki dün gibi daha doğumları ama zaman çok çabuk geçiyor