2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar cevaplariniz icin tesekkurler valla zaten birak kizcenin camasirlarini kendi camasirlarimiza bile koymuyorum yumusatici evi sariyor koku rahatsiz olur diye... Dalan roxy kullanmaya devam, kiyafetlerimiz %100pamuk ve kaliteli olmasina ragmen sert cikiyor yanliz utuyle yumusuyor kalitesinden suphe ettigim kiyafetleri zaten kaldirdim giydirmedim alerji olur diye. Ancak sodayla karistirdim ben deterjanimizi,gebeyken tecrubeli bi anneden duymustum acaba soda mi sertlestiriyor oysa yumusatiyor demisti...

dün kv ler geldi bize bütün gece aynı babası aynı babası diye diye öldü. tabi ki benzeyecek babasına ama 35 kerede söylenmez ki. kaldı ki ikimize de benzeyen bir bebek. her neyse takmayayım diyorum ama sürekli babası da böyle yapardı babası da şöyle yapardı deyip duruyor. hayır gaz çıkarsa babası da böyle çıkarırdı diyecek o derece yani..çok sıkıldım artık bir çocuk onun bir torun onun var sanki...
Hele benim kv.ayni gorumcemin bebekligiymissss ya ne bebekligiine iniyosun ayni babasinin surati bebegi ille bebegemi benzetcen. Bu kadar israrla soylenmez kii en son kocam patladi anne tamam sus kime benziyosa benziyor yeter da dedi. Of hic sevmiyorum esimin ailesini zaten ne annesine anne ne babasina baba demedim 8
Yildir...

Canim sirke koku birakmiyordur muhtemelen olculu koyunca peki olcusu nedir? Hijyen icin bende kullanmak isterim ellerim mahfoldu kizcenin kiyafetine kaka cikiyor elde akitiyorum dalan roxy nin elde yikama olaniyla sonra makineye atiyorum ama 40°de hijyenden emin degilim... Sodayla karisik deterjanim bide sirke ekliyim faydasi olur zarari olmaz..

Bugün çok canım sıkıldı kızlar rahatsızım kimse yok hava bozuk bizim ufaklık karnı tok altı temiz ama mızmızlanıyor uykusu var ayağıma alıyorum deli gibi uykusu olmasına rağmen direniyor neyseki şimdi kapadı gözünü.Annecim aradı pazar günü gelecek çok sevindim.Eşim çok geç geliyor gerçekten o sabah bu akşam tek başına zaman zor geçti bazen kızıyorum kendime evlat verdi Allah daha ne istiyorsun diye ama sorun o değil ben herşeye herzaman hamd ederim ediyorumda.Yinede bazen geliyor bozuluyor psikolojim ne yapayım:KK6:

kızlar yaa 4.ayda ek kıdaya başlayan var mı? ne yapıyor sunuz? ne veriyor sunuz? muhallebiyi ne kadar veriyosunuz yardımcı olun bana

kızlar yaa 4.ayda ek kıdaya başlayan var mı? ne yapıyor sunuz? ne veriyor sunuz? muhallebiyi ne kadar veriyosunuz yardımcı olun bana
ben verıyorum uzun zamandır.ılk gun elma puresı verıyorsun elmayı dorde bolup 1 parcasını cam rendede ıyıce ezıp verıyorsun ertesı gun bır parcasını daha 3-4 gun sonra komple 1 elma.sonra dılım dılım armut elma verebılırsın.sonrakı hafta muhallebı 1-2 kasık ılk gun 2 gun 3-4 kasık 1 haftada muhallebı yedırıyorsun.3 haftada.sebzelere baslıyorsun.ilk gun patates.2 gun patates pırınc havuc.3 gun kabak ekle.4 gun ıspanak ekle 3-4 kasık tatır yeter kesınlıkle doymak amaclı vermıyorsun..bız bu hafta yogurt vermeye baslıycaz.ısteıyor dıye sakın vermeyı bırakma.ilk basta ıstemıyor ama sonra bayılıyor..
Masallah ecemize ya nasil sevimli oluyordur kuzu... :nazar:

hemde nasıl cıvelekkk kızz..sımdıden kızım dur demekten yoruldum eceee yapmmmaaa hayırr annecımm,olmazzz.butun gun bu kelımelerı kullanır hale geldık yanı doktora analtıyorum guluyorr

Hele benim kv.ayni gorumcemin bebekligiymissss ya ne bebekligiine iniyosun ayni babasinin surati bebegi ille bebegemi benzetcen. Bu kadar israrla soylenmez kii en son kocam patladi anne tamam sus kime benziyosa benziyor yeter da dedi. Of hic sevmiyorum esimin ailesini zaten ne annesine anne ne babasina baba demedim 8
Yildir...

bende dıyemıyorum canım yaa agzımdan cıkmıyor bır turlu donem donem cok sıkkıntı oldu ama hala cıkmıyor.10 yıl oldu esımle beraberız ama ben hala cok sıkkıntı cekıyorum cagırıcagım zaman nasıl cagırıcagımı bılmıyorumm

kızlar bılıyorsunuz kı ben tup bebek yaptırdım memorıalde.memorıalde tup bebek yaptıranlar topıgındekı bır arkadas erken dogum yaptı bebeklerı yogun bakımda onlar ıcın hepınızden dua ıstıyoruz.tez zamanda oda kavussun yavrularına:KK16:

canım bizim kız yine dillendi bugünlerde, abuuu,aduuu,duguu,buguuu,gubuu,abguuu ve anlayamadığım birsürü şey:) hiç susmuyor,dönme işindede nirvanaya ulaştı ve hepsi birkaç gün içinde oldu canım,bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor yani.hatta bugün anneme bıraktım alışverişe çıktım,kadın namaz kılana kadar beşiğin altına girmiş:KK53: zor çıkarmış :)

Bugün çok canım sıkıldı kızlar rahatsızım kimse yok hava bozuk bizim ufaklık karnı tok altı temiz ama mızmızlanıyor uykusu var ayağıma alıyorum deli gibi uykusu olmasına rağmen direniyor neyseki şimdi kapadı gözünü.Annecim aradı pazar günü gelecek çok sevindim.Eşim çok geç geliyor gerçekten o sabah bu akşam tek başına zaman zor geçti bazen kızıyorum kendime evlat verdi Allah daha ne istiyorsun diye ama sorun o değil ben herşeye herzaman hamd ederim ediyorumda.Yinede bazen geliyor bozuluyor psikolojim ne yapayım:KK6:

canım bozma moralini. bende aynı durumdayım eşim 8de gidiyor akşam 8 buçuktan önce gelmiyor. yardım edecek kimsem de yok ailem başka şehirde. kayınvalidem de gelmiyor. o kadar çok yoruluyorum ki... geceleri de eşim sabah işe gidecek diye tek başıma kalkıyorum.sadece emmiyor mama da içiyor onu hazırlıyorum sütümü sağıyorum biberonları yıka steril et derken tam yatıcam bazen tekrar uyanıyor. gündüz desen 40 dakikadan fazla uyumuyor. işimiz zor ama daha iyiye gidecek herşey buna inanıyorum.

canım bizim kız yine dillendi bugünlerde, abuuu,aduuu,duguu,buguuu,gubuu,abguuu ve anlayamadığım birsürü şey:) hiç susmuyor,dönme işindede nirvanaya ulaştı ve hepsi birkaç gün içinde oldu canım,bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor yani.hatta bugün anneme bıraktım alışverişe çıktım,kadın namaz kılana kadar beşiğin altına girmiş:KK53: zor çıkarmış :)

Oyyy allahim yerim seni nasilda tatli bi kuzu :nazar: boncuk boncukta bakiyor :nazar: masallahhh kiz benimkide dun dillendii insallahh susmazlar bidaha sirineler... Agiz hareketleri dilini cevirmesi cok seker degil mi :KK1: ist neresindesiniz?

bende dıyemıyorum canım yaa agzımdan cıkmıyor bır turlu donem donem cok sıkkıntı oldu ama hala cıkmıyor.10 yıl oldu esımle beraberız ama ben hala cok sıkkıntı cekıyorum cagırıcagım zaman nasıl cagırıcagımı bılmıyorumm

Bende bilemiyorum ne diycegmii annemle telde konusuyorum kv de yanimda selam soyle diyo :KK53: soliyimde nasillll annem hattin ucunda bende bi sessizlik ve nihayet annem soruyor kv.nasil ii annecim onunda selami var. Napiyim olmayinca olmuyor..

kızlar bılıyorsunuz kı ben tup bebek yaptırdım memorıalde.memorıalde tup bebek yaptıranlar topıgındekı bır arkadas erken dogum yaptı bebeklerı yogun bakımda onlar ıcın hepınızden dua ıstıyoruz.tez zamanda oda kavussun yavrularına:KK16:

Allah bi an evvel kuzularini saglikla kucagina almak nasip etsin...

Gozumden kacmis :KK53: besigin altina mi girmissss... Anneciginde korkmustur...

Oyyy allahim yerim seni nasilda tatli bi kuzu :nazar: boncuk boncukta bakiyor :nazar: masallahhh kiz benimkide dun dillendii insallahh susmazlar bidaha sirineler... Agiz hareketleri dilini cevirmesi cok seker degil mi :KK1: ist neresindesiniz?

evet ya inşallah suemazlar bidaha,çok tatlı oluyolar:))sorma beşiğin altına girmiş annem namazıda bozamamış, ayaklarımın dibine geldi diyo:KK53:

evet ya inşallah suemazlar bidaha,çok tatlı oluyolar:))sorma beşiğin altına girmiş annem namazıda bozamamış, ayaklarımın dibine geldi diyo:KK53:

Cok yaman bi kiz zaten belli resimden gozlerine yansimis massallah kafasinida baya guzel kaldirmis allahim nazarlardan esirgesin melek yavrunu :nazar:

X