- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
hatırlamıyorum canım ya,nereye yazmıştım,maşallah bebeğine
Dr asi kartina yazmamis sagolsun... Risk nedir dedim 6.ayda troidlerine bakariz duzelme olmazsa dedi damla sayisin yukseltti bas cevremiz boyumuz kilomuz normal sukur de cm bilmiyorum 23 ocakta yani tam 4.ayinda 42cm mis. Kanama varsa gazli bezle sar mikrop kapmasin..gecmis olsun.
Kızlar birkaç sorum olacak mama veren anneler kaç satte ve ne kadar kaç cc veriyorsunuz ben 2 yada bazen 3 saatte 100 yada 115 cc veriyorum o kadarını içebiliyor.Birde kullandığımız vitaminler.Bana sağlık ocağı demir damlası yazdı sabah akşam 3 damla dedi.Ama ben multitabs ve devit-3 dende 3 damla kullanıyorum o yüzden daha o verdiğine geçmedim siz neler kullanıyorsunuz?biz henüz bebek arabası almadık araştırıyorum büyük kaba birşey istemiyorum koyacak yerimde yok zaten.Chicco lite way beğendim tavsiyelerinizi bekliyorum
Ooo kızlarla alışveriş yapmak dahada güzel gerçekten:) bizimki babasına çekerse mağazanın kapısında bekler artık:) bugün maaşallah diyelim güzel uyudu bizim ufaklık.Salladım salıncağına koydum inşaallah Allahım hepimizin evlatlarına sağlık vede bol bol uykular versin.Bende çok su içen birisi değilim yaz olsa neysede kışın hiçiçilmiyor hep tatlı yerdim sonra içerdim süt olsun diye:))
mahvettin beni ya.okuduğum an sanki kendim yaşıyormuşum gibi oldum.yerin senin meryem mina nı ben.benim yerime kocaman öp onu
hikayeni simdi okudum arkadasim, gozyaslari icinde okudum, o kadar guzel ifade etmissin ki, gercekten hissettim tek tek o anlattigin anlari. sen zaten cok guzel ozetlemissin: o kokusu var ya..
bu konuyla ilgili,bana kattığı duygularla,manalarla,yaşadıklarımla ilgili saatlerce konuşabilirim,tabiiki öyle bişey yapmayacağım,canım kızım,bizi şaşırtmaya devam ediyor şuanda yuvarlanarak odayı turlamakla meşgul,herbirimiz bir mucizeye şahit oluyoruz
benim vardıda mahfetti sağolsun eşim , çok sinirlendim akşam , tek önemsediğim şey yıldönümümüzdü oda önemini kaybetti bu sayedebeni kaybetmeye başladığını hissediyorum artık
canım yaa,evet büyük bir şoktu bizim için,herşey bir anda oldu,doğumdan 1 hafta sonra,anlatmıştım zaten.zor günlerdi.özellikle sonuçlar çıkana kadar yaşadıklarım ve sonraki bir kaç hafta,çünkü kızım kilo almadı hiç ve henüz sağlık taraması yaptırmamıştık.ama sonra çok rahatladık,çünkü kızım çok sağlıklı,doktora her gittiğimizde sağolsun bağışıklık sistemleri çok zayıftır deyip duruyor ama kızım, ufacık bir rahatsızlık yaşamadıarada burnu tıkanıyor sadece çok şükür iyi de kilo aldı sonradan.gelişimi de çok güzel,şimdiden evimizin neşe kaynağı oldu bile,akşamları oturup onu izliyoruz eşimle,cimcime olduğu yerde durmuyor hiç çok şükür çok mutluyuz ilgin ve hassasiyetin beni mutlu etti canım,umarım sizde de herşey yolundadır.
oyyy tombik tombik olmuş maşşallah ona , inşallahta hiç hasta olmazbizdede durumlar kızımla çok iyi hamdolsun bir sorunu olmadı şimdiye kadar , yanlız eşim gözüme hiç iyi görünmüyor , hormonlardanmıdır yoksa sürekli bebekle evde olmaktanmıdır anlamadım bende abartıyorum herşeyi gerçi , işte böyle böyle kör topal geçicek bu günler , birde bakmışız meleklerimiz kocaman olmuş , beraber gezmelere gidicez bugünlerin acısını bol bol çıkarıcaz o zaman
Biz bu donem biraz hassas ve surekli bebislerle ilgili oldugumuzdan ufakvtefek seyler buyuyebiliyor canim benim sen takma kafani telafi eder esin eminim..valla ben depresifim bayagi bazen gun boyu cook mutsuzum..bebisler bii cook hassaslastirdi. sorumluluk agir. eski rahat zamanlari ozluyorum bazen :)) ama iyi ki var herseye ragmen kuzucugum...
Ooo ben de bir dokun bin ah isit...:))
bencede evde sürekli kalmak bizde kaaramsarlığa sebep oluyor galiba.Bizim üst katımızdaki komşunun 3 çocuğu var en küçüğü 11 aylık büyükde yeni okula başladı onların sesini duyunca halime şükrediyorum:) birtaneye zor bakıyorum kadına helal olsun yani.Hepimizde çok seviyoruz bebişlerimizi fakat zor olduğuda bir gerçek insan yavrusuna bakmak kolay değil bize her şekilde muhtaç yavrucaklar.Allah bize bol bol sabır onlarada sağlık ve uyku versin inşaallah.
AMİNNNN gerçekten çok zormuş , ben bu işi hiç böyle hayal etmemiştim :)) ama yaz geliyor , güzel günler bizi bekliyor
evet canım çok haklısın , dün çok kızdım ama düşününce ortada kızıcak birşeyde göremedim , bebişler hayatımızı komple değiştirdi , ben evlendikten sonra eşim çalışmamı istemedi , evde pekbi keyfim yerindeymiş , şimdi geriye bakınca offf offff diyorum , bir taraftada tarifsiz bir küçük melek olunca tabiki hepsine değiyor ama arada olan kocalara oluyo sanki , bütün herşeyin acısını ondan çıkarıyorum sanırım , bu dönem böyle artık yapıcak bişey yok