2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar birkaç sorum olacak mama veren anneler kaç satte ve ne kadar kaç cc veriyorsunuz ben 2 yada bazen 3 saatte 100 yada 115 cc veriyorum o kadarını içebiliyor.Birde kullandığımız vitaminler.Bana sağlık ocağı demir damlası yazdı sabah akşam 3 damla dedi.Ama ben multitabs ve devit-3 dende 3 damla kullanıyorum o yüzden daha o verdiğine geçmedim siz neler kullanıyorsunuz?biz henüz bebek arabası almadık araştırıyorum büyük kaba birşey istemiyorum koyacak yerimde yok zaten.Chicco lite way beğendim tavsiyelerinizi bekliyorum

Ooo kızlarla alışveriş yapmak dahada güzel gerçekten:) bizimki babasına çekerse mağazanın kapısında bekler artık:) bugün maaşallah diyelim güzel uyudu bizim ufaklık.Salladım salıncağına koydum inşaallah Allahım hepimizin evlatlarına sağlık vede bol bol uykular versin.Bende çok su içen birisi değilim yaz olsa neysede kışın hiçiçilmiyor hep tatlı yerdim sonra içerdim süt olsun diye:))[/QUOTE]

sen bize gönderirsin oğluşunu biz onuda alışveriş delisi yaparız :) maşallah canım inşallah uykusu hep böyle olur. benim kızım nerde uyursa orda kalıyo korkudan kımıldatamıyorum bazen yatağında bazen salıncağında bazen koltuk ta:)

hatırlamıyorum canım ya,nereye yazmıştım,maşallah bebeğine

hikayeni simdi okudum arkadasim, gozyaslari icinde okudum, o kadar guzel ifade etmissin ki, gercekten hissettim tek tek o anlattigin anlari. sen zaten cok guzel ozetlemissin: o kokusu var ya..

canım sen gönlünü ferah tut, bebeklerin büyümeleri gelişmeleri hep farklı farklı. kanaması geçti çok şükür ama ucu kırmızı gördükçe içim acıyor kendime kızıyorum. bugün uyurken tırnaklarını korka korka kestim. bundan sonra hep uyurken kesicem. batık olmasın diye düz kesmek gerekiyomuş, düz keseyim dedim başıma iş aldım. eskisi gibi kavisli kestim.

canım ben bildiğin gibi yarı anne sütü yarı mama veriyorum.günde 3-4 kere mama veriyorum.benim kızım aşağı yukarı 120 cc içiyo bir kerede. ben sadece d vitamini kullanıyorum.doktorumuz başka damla vermedi henüz.bebek arabamızda kraft ama modelini hatırlamıyorum.bende kaba bişey istemiyordum o yüzden aramızdan memnunum.çift yönlü olmasına rağmen kapandığında az yer kaplıyo

sen bize gönderirsin oğluşunu biz onuda alışveriş delisi yaparız :) maşallah canım inşallah uykusu hep böyle olur. benim kızım nerde uyursa orda kalıyo korkudan kımıldatamıyorum bazen yatağında bazen salıncağında bazen koltuk ta:)[/QUOTE]

canım nasıl uyutuyorsun prensesi?sallayarak mı? benim bebiş gece karyolada benimle yatıyor dediğin gibi salladığım yerde bırakmak zorundayım öyle güzel uyuyor:)

mahvettin beni ya.okuduğum an sanki kendim yaşıyormuşum gibi oldum.yerin senin meryem mina nı ben.benim yerime kocaman öp onu

hikayeni simdi okudum arkadasim, gozyaslari icinde okudum, o kadar guzel ifade etmissin ki, gercekten hissettim tek tek o anlattigin anlari. sen zaten cok guzel ozetlemissin: o kokusu var ya..

bu konuyla ilgili,bana kattığı duygularla,manalarla,yaşadıklarımla ilgili saatlerce konuşabilirim,tabiiki öyle bişey yapmayacağım,canım kızım,bizi şaşırtmaya devam ediyor şuanda yuvarlanarak odayı turlamakla meşgul,herbirimiz bir mucizeye şahit oluyoruz

canım nasıl uyutuyorsun prensesi?sallayarak mı? benim bebiş gece karyolada benimle yatıyor dediğin gibi salladığım yerde bırakmak zorundayım öyle güzel uyuyor:)[/QUOTE]

canım bizim çingene salıncağımız var.kızım sallamadan uyumuyordu o yüzden almıştık.genelde uyku geldiğinde ona yatırıyorum zaten çok sallamadan uyuyor.onun haricinde bazen karyolasına koyuyorum.ama artık mümkün olduğunca ayağımda sallamıyorum.

maşallah ona darısı başımıza :) bunların kendileri başlı başına mucize zaten

kızlar, bende dün akşam arkadaşların yazdığı uyutmak için kundaklama yöntemini denedim.başarılı olduk sayılır.22:00 uyutmaya başladım.yarım saat içinde uyudu..bu yöntemde ısrar edicem..umarım başarılı olurum.kızlar kızımın dilinin ucunnda kırmızı noktalar var.sizde böyle bişey farkeden oldumu?birde bebeğiniz fazla kusuyormu? benim kızım 2 gündür çok kusuyor.üşütmeyle alakası olabilir mi?

benim vardıda mahfetti sağolsun eşim , çok sinirlendim akşam , tek önemsediğim şey yıldönümümüzdü oda önemini kaybetti bu sayede beni kaybetmeye başladığını hissediyorum artık

Biz bu donem biraz hassas ve surekli bebislerle ilgili oldugumuzdan ufakvtefek seyler buyuyebiliyor canim benim sen takma kafani telafi eder esin eminim..valla ben depresifim bayagi bazen gun boyu cook mutsuzum..bebisler bii cook hassaslastirdi. sorumluluk agir. eski rahat zamanlari ozluyorum bazen :)) ama iyi ki var herseye ragmen kuzucugum...
Ooo ben de bir dokun bin ah isit...:))

oyyy tombik tombik olmuş maşşallah ona , inşallahta hiç hasta olmaz bizdede durumlar kızımla çok iyi hamdolsun bir sorunu olmadı şimdiye kadar , yanlız eşim gözüme hiç iyi görünmüyor , hormonlardanmıdır yoksa sürekli bebekle evde olmaktanmıdır anlamadım bende abartıyorum herşeyi gerçi , işte böyle böyle kör topal geçicek bu günler , birde bakmışız meleklerimiz kocaman olmuş , beraber gezmelere gidicez bugünlerin acısını bol bol çıkarıcaz o zaman

bencede evde sürekli kalmak bizde kaaramsarlığa sebep oluyor galiba.Bizim üst katımızdaki komşunun 3 çocuğu var en küçüğü 11 aylık büyükde yeni okula başladı onların sesini duyunca halime şükrediyorum:) birtaneye zor bakıyorum kadına helal olsun yani.Hepimizde çok seviyoruz bebişlerimizi fakat zor olduğuda bir gerçek insan yavrusuna bakmak kolay değil bize her şekilde muhtaç yavrucaklar.Allah bize bol bol sabır onlarada sağlık ve uyku versin inşaallah.

evet canım çok haklısın , dün çok kızdım ama düşününce ortada kızıcak birşeyde göremedim , bebişler hayatımızı komple değiştirdi , ben evlendikten sonra eşim çalışmamı istemedi , evde pekbi keyfim yerindeymiş , şimdi geriye bakınca offf offff diyorum , bir taraftada tarifsiz bir küçük melek olunca tabiki hepsine değiyor ama arada olan kocalara oluyo sanki , bütün herşeyin acısını ondan çıkarıyorum sanırım , bu dönem böyle artık yapıcak bişey yok

AMİNNNN gerçekten çok zormuş , ben bu işi hiç böyle hayal etmemiştim :)) ama yaz geliyor , güzel günler bizi bekliyor

Evet biz de hakliyiz onlarda hakli ...dusunsene canim yaa adamlar bor anda evde sonuncuoldular bebekten evel biinciydiler oysa yazik onlara da...bize ilgimize ihtiyaclari var ama bebilerden ne mumkun...onlarla da ilgilendigimizi hissettirsek fena olmaz :))
Tum sinirimizi kocislerden cikariyoruz..

kızlar dua edin bebişim uyusun kaçtan beri direniyor mama yedi altı temiz esniyo ama uykuyla mücadele ediyor halbuki gündüz iyi uyumuştu. ayağımda ellerini tutuyorum battaniyeye sarıyorum ama nafile maalesef hemen dalamıyor demin kapatmıştı gözlerini bir müddet indirmedim sonra ayıldı tekrar çok sinirli olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…