hayırlı cumalar canımm cok guzel dua etmıssın AMINN dıyerek baslayayım ıstedım..
tam da benm duygularıma tercuman olmussun walla su yanına yatrıp uzananları hayranlıkla ızlıyorum
benım ıcın ne mumkun hayalı bıle cok zor kızım dogdugundan berı uyku problemı olan bır bebek bu anlamda benı hergun zorluyo
sende bnm gbı uykusuz annelerdensın sanrm canm
benm kızım da anlattgından farksız ne zman ne kadar uyuyacagnın hıc garantısı yok son gunlerde 20dk lık uyku modunda gunduzlerı sureklı bı odanın ıcınde ayagımda wc yw zor gıdıyorum
bgun farklı bı taktık denedım bakalım sbah 7.30da kalktıı oyaladım braz sonra 9dan 9.30 kadar uyudu ve ben artık canıma tak ettgınden 12ye kadar uyutmıcam bakalım o zman kac dk uyuyacak dedım bıraz once bıtkı cayı ıcırdım ve ayagımda 2 sallamada gozler gttı bana kalsa daha oyalıcaktım ama artık aglamaya basladı 3 saate yakın uykusuzluktan sonra da yarım saatlık uykuyla yetınırse bu kez tam kanaat getırecegım benım bebegım uykuyu sevmıyo dye baska bı acıklaması olamaz cunku karnı tok altı temız....
yalnızlıgı hıc sormaa kımse bu konuda benm kadar dertlı olamaz yasadgım sehırde degıl kaynana gorumce kendımden baska tanıdıgım yok
bebısım dogdu dogalı 3 aydır kapalı bı kutuda gbıyım adeta hep aynı odada
dedgn gbı napalım gecıcek bu sekılde yaza saklıyoruz sımdılık heveslerımızı elbet bahar gelıcek odamıza
annen ıcın sıfalar dılıyorum canm cok gecmıs olsun
bu arada ben bebısımın camasırlarını sabun tozuyla yıkıyorum kızlar tavsıye ederım
mıs gıbı kokusu kalıyo hatta bazen dayanamayıp azcık yumos eklıyorum eklemesem bıle sabun tozu
cok hafıf yatıstıcı tatlı bı koku bırakıyo