aynen oyle canım yarın kontrolumuz var bakalım ne olucak
Hele benim kv.ayni gorumcemin bebekligiymissss ya ne bebekligiine iniyosun ayni babasinin surati bebegi ille bebegemi benzetcen. Bu kadar israrla soylenmez kii en son kocam patladi anne tamam sus kime benziyosa benziyor yeter da dedi. Of hic sevmiyorum esimin ailesini zaten ne annesine anne ne babasina baba demedim 8dün kv ler geldi bize bütün gece aynı babası aynı babası diye diye öldü. tabi ki benzeyecek babasına ama 35 kerede söylenmez ki. kaldı ki ikimize de benzeyen bir bebek. her neyse takmayayım diyorum ama sürekli babası da böyle yapardı babası da şöyle yapardı deyip duruyor. hayır gaz çıkarsa babası da böyle çıkarırdı diyecek o derece yani..çok sıkıldım artık bir çocuk onun bir torun onun var sanki...
Oy ece bebekten iyi haberler bekliyoruz annesi.. Rutin kontrol degil mi?
evet canım rutın kontrol bu kızı nasıl durdurucaz bılmıyoruz.emeklemeye gayret edıyor sımdıde.bırde bız ona uyusun dıye eeee eeee dıyoz ya ecede baslıyr bızımle eeeeeeee
ben verıyorum uzun zamandır.ılk gun elma puresı verıyorsun elmayı dorde bolup 1 parcasını cam rendede ıyıce ezıp verıyorsun ertesı gun bır parcasını daha 3-4 gun sonra komple 1 elma.sonra dılım dılım armut elma verebılırsın.sonrakı hafta muhallebı 1-2 kasık ılk gun 2 gun 3-4 kasık 1 haftada muhallebı yedırıyorsun.3 haftada.sebzelere baslıyorsun.ilk gun patates.2 gun patates pırınc havuc.3 gun kabak ekle.4 gun ıspanak ekle 3-4 kasık tatır yeter kesınlıkle doymak amaclı vermıyorsun..bız bu hafta yogurt vermeye baslıycaz.ısteıyor dıye sakın vermeyı bırakma.ilk basta ıstemıyor ama sonra bayılıyor..kızlar yaa 4.ayda ek kıdaya başlayan var mı? ne yapıyor sunuz? ne veriyor sunuz? muhallebiyi ne kadar veriyosunuz yardımcı olun bana
Masallah ecemize ya nasil sevimli oluyordur kuzu...
Hele benim kv.ayni gorumcemin bebekligiymissss ya ne bebekligiine iniyosun ayni babasinin surati bebegi ille bebegemi benzetcen. Bu kadar israrla soylenmez kii en son kocam patladi anne tamam sus kime benziyosa benziyor yeter da dedi. Of hic sevmiyorum esimin ailesini zaten ne annesine anne ne babasina baba demedim 8
Yildir...
Bugün çok canım sıkıldı kızlar rahatsızım kimse yok hava bozuk bizim ufaklık karnı tok altı temiz ama mızmızlanıyor uykusu var ayağıma alıyorum deli gibi uykusu olmasına rağmen direniyor neyseki şimdi kapadı gözünü.Annecim aradı pazar günü gelecek çok sevindim.Eşim çok geç geliyor gerçekten o sabah bu akşam tek başına zaman zor geçti bazen kızıyorum kendime evlat verdi Allah daha ne istiyorsun diye ama sorun o değil ben herşeye herzaman hamd ederim ediyorumda.Yinede bazen geliyor bozuluyor psikolojim ne yapayım
canım bizim kız yine dillendi bugünlerde, abuuu,aduuu,duguu,buguuu,gubuu,abguuu ve anlayamadığım birsürü şey:) hiç susmuyor,dönme işindede nirvanaya ulaştı ve hepsi birkaç gün içinde oldu canım,bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor yani.hatta bugün anneme bıraktım alışverişe çıktım,kadın namaz kılana kadar beşiğin altına girmişzor çıkarmış :)
bende dıyemıyorum canım yaa agzımdan cıkmıyor bır turlu donem donem cok sıkkıntı oldu ama hala cıkmıyor.10 yıl oldu esımle beraberız ama ben hala cok sıkkıntı cekıyorum cagırıcagım zaman nasıl cagırıcagımı bılmıyorumm
kızlar bılıyorsunuz kı ben tup bebek yaptırdım memorıalde.memorıalde tup bebek yaptıranlar topıgındekı bır arkadas erken dogum yaptı bebeklerı yogun bakımda onlar ıcın hepınızden dua ıstıyoruz.tez zamanda oda kavussun yavrularına
canım bizim kız yine dillendi bugünlerde, abuuu,aduuu,duguu,buguuu,gubuu,abguuu ve anlayamadığım birsürü şey:) hiç susmuyor,dönme işindede nirvanaya ulaştı ve hepsi birkaç gün içinde oldu canım,bu bebişlerin işi hiç belli olmuyor yani.hatta bugün anneme bıraktım alışverişe çıktım,kadın namaz kılana kadar beşiğin altına girmişzor çıkarmış :)
Oyyy allahim yerim seni nasilda tatli bi kuzuboncuk boncukta bakiyor masallahhh kiz benimkide dun dillendii insallahh susmazlar bidaha sirineler... Agiz hareketleri dilini cevirmesi cok seker degil mi ist neresindesiniz?
evet ya inşallah suemazlar bidaha,çok tatlı oluyolar:))sorma beşiğin altına girmiş annem namazıda bozamamış, ayaklarımın dibine geldi diyo
evet canım sen nerden anladın tup bebek yaptıgımı sımdı?sen nerde yaptın?hıc sıkayet etmıyorum hergun sukredıyorum yaza 2. tedavıme baslıyorum ınsallah