2012 Ekim bebekleri büyüyor

ne yaptın canım uyutabildin mi oğluşunu.bende şuan aynı dertten muzdaribim ben uyucam nerdeyse onda tık yok :)

Benim pamugumda nihayet uyudu... benim uyutma seklim gun icinde ve gece surekli ayni yanina uzaniyorum emziriyorum hem karni doyuyor hem sakinlesiyor hemde rahatca uykuya geciyor ancak disardaysak vay halimize...

Tuceeeeeeeee..... Nerdesin arkadasim ben mi gozden kacirdim sen mi yazmadin tekrarladin mi testi????

Benim pamugumda nihayet uyudu... benim uyutma seklim gun icinde ve gece surekli ayni yanina uzaniyorum emziriyorum hem karni doyuyor hem sakinlesiyor hemde rahatca uykuya geciyor ancak disardaysak vay halimize...

film tavsiyen için çok teşekkürler canım , dün seyredebildik eşimle , bu kadarmı olur ama ? 2 ayrıntı dışında birebir bizi anlatmış sanki eşimle birbirimizi daha iyi anlamamıza sebep oldu , çokta keyifle izledik

yani bende kaçıyorum adamdan sürekli ya,yanıma yaklaştırmıyorum,kızıyo oda hepimizde var o,geçici bir durum bence,dediğin gibi geçicek bu günler yaz gelsin gezicez

Rica ederim canim begendiginize sevindim... Gercekten cok iyi anlatilmis bizde kendimizden cok sey bulduk.

yani bende kaçıyorum adamdan sürekli ya,yanıma yaklaştırmıyorum,kızıyo oda hepimizde var o,geçici bir durum bence,dediğin gibi geçicek bu günler yaz gelsin gezicez

Allah kocalara sabir versin isleri zor yaz icin bende cok hevesliyim umarim hesapta olmayan aksilikler cikmazda umdugumuz gibi yazin gezer tozariz...

Kizlar ben dogum yaptim yapali parfum losyon vs...kullanmiyorum ki kuzum emmeyi reddetmesin. Ama artik buyudu biraz, kiyafetlerine yumusatici kullansam mi dalan kullaniyorum deterjan kokusuda nerdeyse yok ama bu aralar kiyafetleri cok sert cikiyor kizimin utuleyince yumusuyor ancak... Sizler ne kullaniyorsunuz?

hayırlı Cumalar güzel anneler.İnşallah Allah bu mubarek günde bebişlerimize sağlık huzur veee zamanki gibi bol uykular verir.Süt veren annelerede bol bol süt verir.
Maraton başlıyor ten87 dün sormuşsun uyudumu diye hayır ne mümkün gözleri kapanacak gibi oluyor tekrar açıyor.Hani şu yanına uzanıyorum uyutuyorum diyen anneler size imreniyorum maaşallah her çocuk bir değil bizimki pek sevmiyor uykusu ayağımda dalıyor ya salıncağına yada herhangi bir yere koyuyorum bir bakmışsın 10 15dk sonra açılmış gözler bazende (çok nadir) uyanacak şimdi derken 2 buçuk 3 saat uyuyor.Ne yapalım günler bu şekilde gelip geçiyor birde yanlızlık insanı zorluyor inanın görümcemin kızı var 11 yaşında gelip bir yarım saat oyaladığında birsürü iş yapıyorum çok önemli gerçektende.Annemin parça sonucu temiz çıktı çok şükür ameliyat olacak yakın zamanda.

Canım ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum hele elde yıkadığımız zaman çok güzel kokuyor makinada hangi deterjan olsada yumuşatıcı olmayınca pek koku kalmaz.Bir müddet kullanmasak iyi ama yalan yok bazen bende koyuyorum seviyorum çok güzel kokuyor napiyim

ben yumusatiici kullanmiyorum ama kurutma makinasi aldim, icinde bebisin camasirlari sanki yumusatici kullanmissin gibi yumusacik oluyor, hatta yumusaticidan da daha yumusak oluyorlar.

bende 3 satte bır verıyorum ama max 90 cc ıcıyor benım kızım 5 ayını bıtırdı
Tuceeeeeeeee..... Nerdesin arkadasim ben mi gozden kacirdim sen mi yazmadin tekrarladin mi testi????

yokum canım ece durmuyorda bugunlerde yandık valla keske hep kucuk kalsalar.yok canım regl oldum doktorumu aradım tup bebek yapan.ona gore hamıle olabılırsın kan testı yaptır dedı ama bakalım pazartesıye kadar durumda degısıklık olmazsa yaptırırım

ben dalının deterjanını e yumusatıcısını kullanıyorumm cokta memnunum kurutma makınesı daha yuusak yapıyor ama su tasınma ısım bır kesınlesse o zaman alıcam..sanırım evı satmıycaz..esım vazgectı gıbı cok sevınıyorum valla hıc ıcımden gelmıyordu evımden ayrılmak

hayırlı cumalar canımm cok guzel dua etmıssın AMINN dıyerek baslayayım ıstedım..
tam da benm duygularıma tercuman olmussun walla su yanına yatrıp uzananları hayranlıkla ızlıyorum
benım ıcın ne mumkun hayalı bıle cok zor kızım dogdugundan berı uyku problemı olan bır bebek bu anlamda benı hergun zorluyosende bnm gbı uykusuz annelerdensın sanrm canm
benm kızım da anlattgından farksız ne zman ne kadar uyuyacagnın hıc garantısı yok son gunlerde 20dk lık uyku modunda gunduzlerı sureklı bı odanın ıcınde ayagımda wc yw zor gıdıyorum
bgun farklı bı taktık denedım bakalım sbah 7.30da kalktıı oyaladım braz sonra 9dan 9.30 kadar uyudu ve ben artık canıma tak ettgınden 12ye kadar uyutmıcam bakalım o zman kac dk uyuyacak dedım bıraz once bıtkı cayı ıcırdım ve ayagımda 2 sallamada gozler gttı bana kalsa daha oyalıcaktım ama artık aglamaya basladı 3 saate yakın uykusuzluktan sonra da yarım saatlık uykuyla yetınırse bu kez tam kanaat getırecegım benım bebegım uykuyu sevmıyo dye baska bı acıklaması olamaz cunku karnı tok altı temız....
yalnızlıgı hıc sormaa kımse bu konuda benm kadar dertlı olamaz yasadgım sehırde degıl kaynana gorumce kendımden baska tanıdıgım yok
bebısım dogdu dogalı 3 aydır kapalı bı kutuda gbıyım adeta hep aynı odada
dedgn gbı napalım gecıcek bu sekılde yaza saklıyoruz sımdılık heveslerımızı elbet bahar gelıcek odamıza
annen ıcın sıfalar dılıyorum canm cok gecmıs olsun

bu arada ben bebısımın camasırlarını sabun tozuyla yıkıyorum kızlar tavsıye ederım
mıs gıbı kokusu kalıyo hatta bazen dayanamayıp azcık yumos eklıyorum eklemesem bıle sabun tozu
cok hafıf yatıstıcı tatlı bı koku bırakıyo

daha dün bu kozmetik ve deterjanların kansorejen etkilerinden bahsetti bi doktor tv de , ben sabun tozu kullanıyorum birde kemal kükrerirn %100 elma sirkesi var , yumuşatıcı gözüne onu ekliyorum , hem yumuşatıyo hemde her türlü zararlı maddeden arındırıyo , varsın parfüm kokmasın yeterki zararlı olmasın kuzuma die düşünüyorum şahsen

annene çok geçmiş olsun şimndiden , bebeğine milupanın gece çayını vermeyi denesene canım eğer benimki gibi içmezse sen iç , sütten geçiyormuşya belki faydası olur , denemeye değer bence

annene çok geçmiş olsun şimndiden , bebeğine milupanın gece çayını vermeyi denesene canım eğer benimki gibi içmezse sen iç , sütten geçiyormuşya belki faydası olur , denemeye değer bence

Teşekkürler canım dr. ve eczacımız gece çayını pek önermediler günvitin karışık bitki çayı var ondan kullanıyorum şimdi ama ne bileyim pek etki etmiyor sanırım.Ben emzirmiyorum mama veriyorum bu arada

Evet canım uykusuzluk=biz ama eskiye göre düzelme var yinede buna şükür yani.Senin için daha zor tahmin ediyorum hiç kimsen yok Allah sana güç kuvvet sabır versin.salıncak almıştın sanırım geldimi?inşallah bir faydası olur.Bak annem uydurmasyon tam çingene salıncağı kurdu sağolsun çok işime yaradı yemek yiyip tuvalete gitmek lüx tü şimdi birazda olsa zamanım oluyor bir sallayıp gidiyorum gelene kadar ancak duruyor:)
Bende gece ishal olmuşum kızlar çok halsizim başım dönüyor gibi demin biraz uzanayım dedim bizimki uyandı onu tekrar salla falan filan anlayacağınız ayakta zor duruyorum biraz çorba yaptım iyi gelir inşaallah.

bende sabun tozu kullanıyorum dogdugundan berı canm
kesınlıkle haklısın onemlı olan kokudan zıyade zarar vermemesı
sırke eklemek bıldgm bısey ama bebısımn camasırlarına katmak hıc aklıma gelmemstı bde bunu deneyeyım bakalım saol hatrlattgn ıcın

40 cıkmadan oncekı donemlere gore duzelme var evet ama hıc oyle mucızevı bı surece gırmedı halen bı ara duzelır gbı oldu bu hafta yıne fılmı basa sardık
salıncak geldı ama bu kez de pıl beklıyoruz dun esım buyuk boy almıs uymadı bgun degstrırse bakalım denıcez kendım koyup elımle salladım bır ıkı ıcınde durdu gbı geldı
ama cok da umıt baglamıyorum salıncaga benm kızım cok zor bı bebek cunku o da elımde patlarsa hıc sasırmam
cıngene besıgını dusundum ama evde yapabılcegm hıc bı alan yok cok dusundum onu yapmayı ama yoksa
bu arada uyudu dedım ya 20dk sonra yıne uyandı bır ıkı gezdrdım kucagmda tekrar huysuzlandı sımdı yıne ayagımda uykuda
bakalım bı 20dk dha molam var sımdılık.. altı temz karnı tok o kadar da bıtkı cayı ıcıyo 3 saat uyutmuyorum sırf boluk porcuk uyumasın dye ama yok yok yokkkk
olmadı mı olmuyo ıste kesınlıkle karar verdım benım kızım uykusuz bebıslerden
bu modelde bole ısteee canı sag olsun napayımm elbet buyucek yaa

gecmıs olsun canm sana bu arada ıns corba sıfa olur hasta hasta daha bı agır gelıyo ınsana bebısler

kızlar su face kacan arkadasları bır gerı cagırma yntemı buksak ya.gecenlerde bana ozel mesaj atıldı ıste sızde face gelın felan dıye.bır hesap acmak cok kolay ama ben ısrarla burdayım tek bende kalsam burdayım..

ben hem dalin almıştım hem de dalan roxy, roxy çok çok daha yumuşak çıkarıyo daline göre. ama dalinin yumuşatıcısı da varmış hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…