Canim 1 haftaya kadar normalmis bircogumuz yasadik panik olma iki gun daha bekle bencegunaydın bızımde 2 gundur sorunumuz kaka yapamadı bı turlu beb poposunu yagla uyardım ama yok gelmıyor kaka sadece anne sutu verıyorum acaba ac mıgdesı boş kakası yokmukı dıye uzuluyorum çok
Canim 1 haftaya kadar normalmis bircogumuz yasadik panik olma iki gun daha bekle bence
gunaydın bızımde 2 gundur sorunumuz kaka yapamadı bı turlu beb poposunu yagla uyardım ama yok gelmıyor kaka sadece anne sutu verıyorum acaba ac mıgdesı boş kakası yokmukı dıye uzuluyorum çok
drumuzu aradık 3, gun fıtıl ver dedı fıtılı verdım ben yıne kaka yok gelmıyor kaka olsa ıçınde gelmezmı yada nıye ıkınız
Evet bunu duymuştum :) cok guzel bi yöntemgünaydın kızlar
akşam oğlum 9dan 12ye kadar uyumadı ,kucakta gezdir gezdir dayanamadım dedim eşime kaldır koridorun halısını ,koydum bebek arabasına 1 dk sürmedi oğlum uykuya
bu sabah da aynı şekilde 1,5 saatir uyumamak için direniyoruz ,koydum araba ileri geri derken daldı bile uykuya
kesinlikle tavsiye ediyorum
Kizlar kizim 4 gundur oksuruyodu dun doktora gittik cigerlere.
ben sevmeden hadi ben durdum kimseye anlatamiyorum opulmucek diyorum herkez opuyor gorumcemin eltimin cocuklari var hepsi kucuk deli gibi oksuruyorlar sanirim onlardan gecti surekli temas ettiriyolar hastayken bile seviyorlar opuyorlar laf anlatamiyorum cok biliyor dr bisey olmaz diyolar cok bunaldim kizim oksururken icim gidiyor cok huzursuz uyuyamiyor bile oksurmekten
anlamış değilim neden çoğalıp azalır..
elimden geleni yapıyorum çoğaltmak için..
şimdi nasıl peki sütünün durumu?
anlamış değilim neden çoğalıp azalır..
elimden geleni yapıyorum çoğaltmak için..
şimdi nasıl peki sütünün durumu?
ay canım karnındayken melek bunlar dısarı cıkınca ıclerınden canavar cıkıyor.Ayben,bazen endiseleniyorum,icimde ki canavar anne cikiyor birden acaba hasta ben mi anlamiyorum diye...
Tatlim kizdan kacsan karnindakinden kacamazsin:))))))yapicak bisey yokkkk:)))
sigara için gelip yaklaşıyo,öpüyo,ben de pek anlatamıyorum. hiç hoş değil.insan biraz anlayışlı olur."görmemiş" muamelesi görüyoruz çok esirgeyip koruyormuşum gibi dinleyen kim? görgüsüzler,inanılmaz kızıyorum bu tiplere çok! sen de al bebeğini kapan odana ya anca öyle anlarlarKizlar kizim 4 gundur oksuruyodu dun doktora gittik cigerlere gecmemis hiriltisi yok cok sukur kuru oksuruyor dr ikac vermedi 3 yaprak ihlamur kaynatip gunde 3kere 5cay kas. vercekmisim bide kizim premature oldugu icin daha fazla sakın dedi ben bile opmucekmisim evde maske tak dedi nasil dururum ben sevmeden hadi ben durdum kimseye anlatamiyorum opulmucek diyorum herkez opuyor gorumcemin eltimin cocuklari var hepsi kucuk deli gibi oksuruyorlar sanirim onlardan gecti surekli temas ettiriyolar hastayken bile seviyorlar opuyorlar laf anlatamiyorum cok biliyor dr bisey olmaz diyolar cok bunaldim kizim oksururken icim gidiyor cok huzursuz uyuyamiyor bile oksurmekten
Selam kızlar....
bizde birazdan oğlumu yıkıcaz, hazırlanıyoruz...
kızlar kuzenimde hamileydi 4 aylık aksam bebeğini düşürmüş şimdi öğrendim çok üzüldüm...aramaya bile çekiniyorum daha çok üzülmesin diye...erkekmiş bebek kolları, bacakları heryeri belliymiş kuzenimin eşine göstermişler
kendimi üzmemeye çalışıyorum sütüm falan kaçar diye ama kuzenimle kardeş gibiyiz Allah korusun kendi başıma gelse bu kadar üzülürüm...
Kizim hala beni emmiyo herkezin mudahale etmesinden biberona alisti aman aglamasin ver cok kucuk yorma simdi istemiyor beni.hasta oldu diyorum salgin var ondandir diyorlar eee salginda ondan ona bulasa bulasa salgin oluyor kimse kendine toz kondurmuyor sanki dr.dan iyi biliyorlar dr.opulmucek diyor dr. cok biliyormus
aynen cnm cocuk aglamasın zorlama ver mamasını.sımdıde benı emmıyor.premature bebek cok zor tatlım.benım kızımda yedı bucuk aylık dogdu.
günaydın kızlar
akşam oğlum 9dan 12ye kadar uyumadı ,kucakta gezdir gezdir dayanamadım dedim eşime kaldır koridorun halısını ,koydum bebek arabasına 1 dk sürmedi oğlum uykuya dalmıştı bile
dedim ne diye bugüne kadar denememişiz
bu sabah da aynı şekilde 1,5 saatir uyumamak için direniyoruz ,koydum araba ileri geri derken daldı bile uykuya
kesinlikle tavsiye ediyorum
Cok isterdim emzirebilmeyi o guzel duyguyu yasayabilmeyi kuvezdeyken kucagima verdiklerinde hemen almisti gogsumu ama eve gelince firsat vermediler aman aglamasin cok kucuk diye ben hala mama vermedum sutumu sagip veriyorum ama disari cikinca zor oluyor sut soguyor sen nasil yapiyorsun.allah bagislasin kizini benim kizimda 36 haftalik dogdu ama gelisimde 32 haftaydi 1500 kilo 40cm di minicikti senin kizin kac kg kac cmdi simdi ne kadar.