Ayy ben o o kadar çok dr a götürdüm ki medilife ta miktat var belki duymuşsundur sonra benim oğlan hastalanmıştı onu gene medilife ta nöbetçi ayhan beye götürdük kolona hakan beye götürdük sonra birde avcılara feyzullah bey ve ömer beye götürdük şimdi ömer bey e devam ediyoruz bizde 22 sine randevu aldık hem aşıları var hemde kalça filmini çektircez bakalım bundan da memnun kalmazsa serdaroğdu d bey aklımda olsun benim oğlan doğduğundan beri çok hastalansı çok sorunu oldu uğraştık baya genede hala burnu tıkalı bakalım serum fizyolojiğe devam
Aynen hemde nasilbizim ki her zaman ikinirken ağlamıyor ama dün sünnet oldu bugun ikinirken sanırım acıyor pipisi agliyor bu yüzden .
kolik yok bizde yani kolik saatlerce ağlayan bebeklere deniyor sanırım dımı
Bizde biogaia verdi pek ise yaramadı simdi neobaby kullanıyoruz daha iyi ana tamamen degil yine oluyor. Fakat bugun daha fazla ikindi ağladı memeyi bile ememiyor ikinmaktan hem alıyor sonra alıyor bırakıyor boğusuyor memeyle :S
Ayy ben o o kadar çok dr a götürdüm ki medilife ta miktat var belki duymuşsundur sonra benim oğlan hastalanmıştı onu gene medilife ta nöbetçi ayhan beye götürdük kolona hakan beye götürdük sonra birde avcılara feyzullah bey ve ömer beye götürdük şimdi ömer bey e devam ediyoruz bizde 22 sine randevu aldık hem aşıları var hemde kalça filmini çektircez bakalım bundan da memnun kalmazsa serdaroğdu d bey aklımda olsun benim oğlan doğduğundan beri çok hastalansı çok sorunu oldu uğraştık baya genede hala burnu tıkalı bakalım serum fizyolojiğe devam
oyy kıyamamm geçmş olsn anne sutu alıyor mu oğluşun? evt miktat bey içinde iyi diyorlar ama serdar bey bizim doğumdada kontrolumuzu yapan dr.alıştık ona miktat beyidenemedik serdar beye devam aklında olsun. bruno mu kullanıyorsun ben bruno kullanıyorum. başta kids lear kullanmıştık.
Arkadaşım bende bugün başladım serum fizyolojiğe. Burnumuz hırıl hırıl... ÜZerinde kaç damla damlatılacağı yazmıyor.. Nasıl kullanılıyor bu serum fizyolojik ?
Arkadaşım bana dr günde 4 5 defa ver dedi zaten bir tüpün 24 saat içinde bitmesi gerekiyormuş ama ben 1,5-2 saatte bir birer damla damlatıyorum faydasını da gördüm ama 1 haftadır kullanıyorum öksürmedikçe dr a getirme dedi dr telde konuştum da ben
6 günlükken uyumuyodu,doktor verme demişti,buna rağmen onla mı uğraşıcam ver gitsin dedim. tecrübeli hanımlar da ver demişti zaten.verdim o da kırk yıllık emici gibi kabul etti maşallah şimdi cok cok cok emiyo :)nasıl başardın emziği tutturmayı? benim oğlum tutmuyor
Bizde dün aksam yaptırdık 35 günlükken senin ki kac günlük ?? bizim ki iyi gecti birazcık huysuzlandi oda gazdan ikinirken pipisi acıdı ondan sanırım yoksa dun gece rahatti fitil verdi Dr zaten ins cok guzel bi sekilde atlatirsiniz cnmİyi akşamlar güzel anneler ve tatli bebisler bizim gazlarımız hala tam gaz devam ediyor Pazartesi gunü sünnet ettireceğiz inşallah çok ağrısı olmaz
Iyı aksamlar kızlar bızde bugun doktora gıttık doktorum hem benı muayene ettı hemde kızımı gordu sımdılık hersey yollunda.bırı karnımda bırı kucagımda.kızımı babasına verıp ultrasona gırdım cok tuhaf geldı.ordan cıkınca alısverıs merkezıne gıttık.dolastık yemek yıyıp donduk.kısacası guzel bır gundu..
Allah'a şükür anne sütü alıyor bakalım işe başlayınca ne olacak? bende kidslear gibi birşeydi kullandım ama şuan serum fizyolojik kullanıyorum markası da fiylodese gibi bir şey miktat beyle telde konuştukda o önerdi brunoyu bende düşündüm bakalım perşembe dr ne dicek bşrde bu sizin dr size tel no sunu verdi mi bize miktat hemen verdi ama bu ömere sorcam perşembe miktat çok iyi aslında ben onu bıraktım bizde sarılık oldu bizde yakın diye medilife götürdük miktat beye bize ışın tedavisi verdi neyse sonra konyrole gittik ama sarılığı yok olmadı akının değerleri hep 13 14 falan ben dedimki miktat bey anlamıyorum ben sarardığını korkuyorum dedim o da bana limon sarısı olunca anlar getirirsin dedi ondan caydım ben miktattan ama genede bir sorun olunca onu arıyom cepten banane bananeöyle bu arada miktat beyin muayenesi 60 tl ve ssk lı değil hastanede özelmiş bizimkinin ise 40 tı en son ama zam gelmiş diye duydum 50 olmuş galiba aman sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş biz çektik biraz alalh ım beterinden saklasın hepimizi
Iyı aksamlar kızlar bızde bugun doktora gıttık doktorum hem benı muayene ettı hemde kızımı gordu sımdılık hersey yollunda.bırı karnımda bırı kucagımda.kızımı babasına verıp ultrasona gırdım cok tuhaf geldı.ordan cıkınca alısverıs merkezıne gıttık.dolastık yemek yıyıp donduk.kısacası guzel bır gundu..
Onu kullanmadim fikrim yok ama hipp natal granul kullandim gercekten etkili. Bi kutu bitirdim simdi ihtiyac duymuyorum.iyi akşamlar annişler aranızda vitamalt kullanan var mı tavsiye ediyormsnz.anne sütünü arttıran içecekmiş.
Kizlar ben daha eldivenlerini cikartmayi dusunmuyorum cunku gecenlerde tirnaklarini kesip torpulememe ragmen gozunun hemen altini cizmiscok suursuzca ellerini oynatiyor acikinca 3 aylik olsunda iyice bilinclensin diye dusunuyorum gerci doktora sorucam bu durumu bir daha gidisimde
ya ben daha tırnaklarını kesmedim.nasıl keseceğimi de bilmiyorum birazcıkta korkuyorum canını yakarım diye.hem durmuyor ki yerinde nasıl olcak* tırnak makasımı kullandın yoksa makas mı.. bakım setlerinde ikisi de oluyor?