- 22 Haziran 2012
- 152
- 12
Iyı aksamlar kızlar bızde bugun doktora gıttık doktorum hem benı muayene ettı hemde kızımı gordu sımdılık hersey yollunda.bırı karnımda bırı kucagımda.kızımı babasına verıp ultrasona gırdım cok tuhaf geldı.ordan cıkınca alısverıs merkezıne gıttık.dolastık yemek yıyıp donduk.kısacası guzel bır gundu..
ya ben daha tırnaklarını kesmedim.nasıl keseceğimi de bilmiyorum birazcıkta korkuyorum canını yakarım diye.hem durmuyor ki yerinde nasıl olcak* tırnak makasımı kullandın yoksa makas mı.. bakım setlerinde ikisi de oluyor?
Iyı aksamlar kızlar bızde bugun doktora gıttık doktorum hem benı muayene ettı hemde kızımı gordu sımdılık hersey yollunda.bırı karnımda bırı kucagımda.kızımı babasına verıp ultrasona gırdım cok tuhaf geldı.ordan cıkınca alısverıs merkezıne gıttık.dolastık yemek yıyıp donduk.kısacası guzel bır gundu..
cok guzel hemde yorucu.Ay inanmıyorum ya biri kucağında biri karnında maşallah :))
son adet tarıhım 11 ekım cnm.4-5 haftalık sanırımCanim kac haftalik gebesin.
2,5 aylık kızımnasıl yaniitekrar mı hamilesin ? bebiş 2 aylık değil mi? hayırlı olsun
benı dogdugundan berı aktıf olarak emmedı zaten.yalancı emzık nıyetıne emıyor.Ayy ne guzel yaa zaten mutluyken ustune bi mutluluk daha cok guzel bi duygu olmali heralde allah gonlune gore versin yeni bebisinide
Simdi kizini emziriyomusun
kızlar benim ilk günler sütüm çok güzeldi..
gögüslerim taş gibi oluyordu gece uyandığımda badim sırılsıklam oluyordu..
ama şimdi çokkkk azaldı..bebişimi doyurmuyor, doyurmadığı gibi miktarıda azalıyor..
aranızda benim gibi olan ve tavsiyesi olan var mı??
Anladım cnm doruk nasıl gaz problemi var mı sizin de ?
benimde hastaneden ilk geldiğimde sürekli ıslanıyordu kıyafetlerim sütten sonra azaldı şimdi oğlum emiyor ama beslenemiyor ondan mama takviyesi yapıyoruz. süt artsın diye yemediğim şey kalmadı ama nafile sanırım bunye meselesi. umarım seninki çoğalır tekrardan
anlamış değilim neden çoğalıp azalır..
elimden geleni yapıyorum çoğaltmak için..
şimdi nasıl peki sütünün durumu?
Kayinvaldem sutun kırkından sonra
Oyle ilk günlerdeki gibi akmayacagini soyledi
Muhtemelen vücut kendini ihtiyaca gore ayarliyor
Yani otomatige bağlıyor
Mutlaka daha cok emzirirsen artar diye düşünüyorum
Ama akmıyor diye azaldı gibi düşünmeyelim
kızlar benim ilk günler sütüm çok güzeldi..
gögüslerim taş gibi oluyordu gece uyandığımda badim sırılsıklam oluyordu..
ama şimdi çokkkk azaldı..bebişimi doyurmuyor, doyurmadığı gibi miktarıda azalıyor..
aranızda benim gibi olan ve tavsiyesi olan var mı??
doruk çok iyi canımm..gaz problemimiz yok çok şükür..
sen ve bebişin nasılsınız?
Oh ne guzel insan yarim saat gezse iyi geliyor:))Cok iyi düşünmüşsun canım bende iki günlük yapıyorum yada annem kızkardeşim gelip yapıyorlar sagolsunlar. Göğüs olayı aynısı bende de oluyor birinden ekerler digeri sızım sızım sızlıyor ve şişiyor sanki taslasiyor böyle Rabbim sütümüze süt katsın ama yarayan sut olsun yavrularımıza ins :))
Oh maşallah hadi bakalım :) bizde dün aşıdan sonra azcik gezdik oğlumla basbasa aşıya tek götüreyim dedim SAGLIK OCAĞI cok yakın oradan da bi iki mağaza gezdik :)
alttlarına yaparken ne tatlı oluyor bu çocuklar ya
komşunun kızı var annemlerin , 'ya bunun osuruğu bile çok tatlı' demişti
Ayben,bazen endiseleniyorum,icimde ki canavar anne cikiyor birden acaba hasta ben mi anlamiyorum diye...Tikali burundan biktim artik bir aydir acilmazmi yaa hirlamaktan uyku uyuyamiyoruz
Kızlar sabah saat sekız ve bız hala ayaktayız.valla artık kızı bırakıp kacasım var.cok yoruldum
Bizde dün aksam yaptırdık 35 günlükken senin ki kac günlük ?? bizim ki iyi gecti birazcık huysuzlandi oda gazdan ikinirken pipisi acıdı ondan sanırım yoksa dun gece rahatti fitil verdi Dr zaten ins cok guzel bi sekilde atlatirsiniz cnm