- 22 Mart 2012
- 596
- 95
cok gecmis olsun canim, zor bir durum...Rabbim hayirlisiyla tekrar nasip eder insallah.
saol canım çok üzücü çok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok gecmis olsun canim, zor bir durum...Rabbim hayirlisiyla tekrar nasip eder insallah.
Kız asude napıyosun kızzzz?
oğlumu sallıyorum canım,,çok keyifsiz paşam huzursuzluğu var birazda sulu kaka yapıyor ishal gibi,,yarın sabah doktora götüreceğiz bakalım..
oğlumu sallıyorum canım,,çok keyifsiz paşam huzursuzluğu var birazda sulu kaka yapıyor ishal gibi,,yarın sabah doktora götüreceğiz bakalım..
benimkide ayni sivi sari purtuklu, sanirim normal.Gecmis olsun arkadasim kuzucuguna benim kizim dogdu dogali sulu yapiyor sari purtuklu normali bu degil mi:26:
ben mamayla beslıyorum canım sagdıgımda cok cok az cıkıyor.benım kızım 90 cc mama yıyor bır ogunde bendende en ıyı ıhtımalle 30 cc cıkıyor.benım kızım 34 haftalık dogdu 1,950 41 cm dı 1750 gr a dustu 2 haftalıkken hastanede kuvozde kaldı suanda.2,5 aylık ve 4000 gr 54 cm senınkı ne kadar oldu
sükür kenara sut koyabılmıssınız bızımkı 90 cc içiyor ve sut arttıramıyorum herseyı denedım ama yok yanı ancak bızım pasaya yetıyor
Kizlar kizim 4 gundur oksuruyodu dun doktora gittik cigerlere gecmemis hiriltisi yok cok sukur kuru oksuruyor dr ikac vermedi 3 yaprak ihlamur kaynatip gunde 3kere 5cay kas. vercekmisim bide kizim premature oldugu icin daha fazla sakın dedi ben bile opmucekmisim evde maske tak dedi nasil dururum ben sevmeden hadi ben durdum kimseye anlatamiyorum opulmucek diyorum herkez opuyor gorumcemin eltimin cocuklari var hepsi kucuk deli gibi oksuruyorlar sanirim onlardan gecti surekli temas ettiriyolar hastayken bile seviyorlar opuyorlar laf anlatamiyorum cok biliyor dr bisey olmaz diyolar cok bunaldim kizim oksururken icim gidiyor cok huzursuz uyuyamiyor bile oksurmekten
Gecmis olsun arkadasim kuzucuguna benim kizim dogdu dogali sulu yapiyor sari purtuklu normali bu degil mi:26:
Çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme atlatır benim oğlumda hastalanmıştı önce şurup verdi dr sonra geçmediği için korktu antibiyotik ve kortizonlu 2 tane iğne yaptırdı nefesi açılsın diye zor atlattık biz dr birinden geçmiş diyor benim oğlumda öksürüyordu gok gok içim parçalanıyordu daha 40 ı çıkmamıştı yavrumun gelenlerin anlayışlı olması lazım ya da bizim gaddar ama ben yapamıyorum millet alınmasın diye şu kışı bir bitirsek gerisinden korkum yok çok fazla
masallah canım..Benim kizimda uyuma araligina gore en az 60cc iciyor canim 3 yada4 saatte bi sagiyorum 150cc falan cikiyor cok sukur sutum var ama bu aralar azaldi sanki dondurucuda da 25 poset falan var az azda olsa.benim minelim senin eceden 1 hafta kucuk canim suan 52cm 3700 de kilosu
tesekur ederım cnm bıraz zor ama ıdare edıyoruzAvatardaki resmine bakinca sanki kendi kizimi goruyorum kucucuk yuzlu onde yeni uzayan saclari var benziyolar sanki bende eklemeye calistim ama telden girdigim icin sanirim beceremedim.bu arada tekrar hamileymissin tebrik ederim bende ikinciyi erken dusunuyodum ama malesef hamileligim yine sıkıntıli gecicegi icin kizimi dusunmek zorundayim yoksa bana kalsa isterdim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim