2012 Ekim bebekleri büyüyor

oğlumu sallıyorum canım,,çok keyifsiz paşam huzursuzluğu var birazda sulu kaka yapıyor ishal gibi,,yarın sabah doktora götüreceğiz bakalım..

ah kıyamam ben yavruya..bızde oyleydık bebeklerın vucudu herhangı bır gıdaya tepkı verebılır dedı..geneldede sut ve sut urunlerıymiş bende sut urunlerınden yoksun dıyet yaptım bır de yumurtayı kestım kac gundur cok rahat oğlum..

oğlumu sallıyorum canım,,çok keyifsiz paşam huzursuzluğu var birazda sulu kaka yapıyor ishal gibi,,yarın sabah doktora götüreceğiz bakalım..

Gecmis olsun arkadasim kuzucuguna benim kizim dogdu dogali sulu yapiyor sari purtuklu normali bu degil mi:26:

Benim kizimda uyuma araligina gore en az 60cc iciyor canim 3 yada4 saatte bi sagiyorum 150cc falan cikiyor cok sukur sutum var ama bu aralar azaldi sanki dondurucuda da 25 poset falan var az azda olsa.benim minelim senin eceden 1 hafta kucuk canim suan 52cm 3700 de kilosu

sükür kenara sut koyabılmıssınız bızımkı 90 cc içiyor ve sut arttıramıyorum herseyı denedım ama yok yanı ancak bızım pasaya yetıyor

Avatardaki resmine bakinca sanki kendi kizimi goruyorum kucucuk yuzlu onde yeni uzayan saclari var benziyolar sanki bende eklemeye calistim ama telden girdigim icin sanirim beceremedim.bu arada tekrar hamileymissin tebrik ederim bende ikinciyi erken dusunuyodum ama malesef hamileligim yine sıkıntıli gecicegi icin kizimi dusunmek zorundayim yoksa bana kalsa isterdim allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim

sükür kenara sut koyabılmıssınız bızımkı 90 cc içiyor ve sut arttıramıyorum herseyı denedım ama yok yanı ancak bızım pasaya yetıyor

Ben sadece sagdigim halde sutum yeticekmi azaldimi cogaldimi hic dusunmedim nedense sut miktarini aklima bile getirmiyorum sut yapcak ozel biseyde hic tuketmedim insallah azalmaz masallah diyeyim

MERHABA arkadaşlar bende kasım anneler topiğinden erken gelen bebişimin sürpriziyle ekim anneleri topiğinize
katıldım bütün annelere huzurlu gazsız bol sütlü bir lohusalık diliyorum.

Çarşıda bankanın önündeki kutunun üstüne oturup, ayaklarıyla bam bam vuran çocuğa, gürültü yaptığı gerekçesi ile babası ;
-'' Yapma oğlum ayıp'' dedi...
Çocuk ne dese beğenirsiniz...
-'' Birşey olmaz ben hiç utanmıyorum...''

Tamamen yaşanmış tanık olduğum bu diyolog. Oğlumdan duyacağımız cevaplar konusunda beni çok korkuttu :) Söyle annem söyle

Çok geçmiş olsun arkadaşım üzülme atlatır benim oğlumda hastalanmıştı önce şurup verdi dr sonra geçmediği için korktu antibiyotik ve kortizonlu 2 tane iğne yaptırdı nefesi açılsın diye zor atlattık biz dr birinden geçmiş diyor benim oğlumda öksürüyordu gok gok içim parçalanıyordu daha 40 ı çıkmamıştı yavrumun gelenlerin anlayışlı olması lazım ya da bizim gaddar ama ben yapamıyorum millet alınmasın diye şu kışı bir bitirsek gerisinden korkum yok çok fazla

henüz süt sağmaya başlamadım yarın tam 1 aylık olucaz şubat 20 de işbaşı yapıcam 1 ay öncesinden başlamayı düşünüyorum ama oğlum kilo alıyo gibi geliyo bana yani sütüm iyi sizede fikir olsun diye neler yaptığımı söyleyim her gün mutlaka komposto 1 litre özellikle taze üzüm çok güzel süt yapıyo günde 2 fincan milupa stly tea 2 fincan hip organik çay mutlaka her gün çorba içiyorum 2 litre su tüketiyorum 1 aydır her gün mutlaka bunları tüketiyorum oğlum çok iştahlı hiç mama kullanmadım ve memişlerim dolu dolu maşallah ha birde arada tahin helvası yiyin hemen farkediyo arada dere otu oda çok farkettitiyo arkadaşlar bunlar deneyimlerim paylaşmak istedim

Sagol canim senin kucuk erkeginede cok gecmis olsun atlatmissiniz cok sukur.ben oksurdugunden beri kizimi yanimda yatiriyorum bazen oksururken kusuyor allah korusun korkuyorum bisey olur diye babayi yolladik yanimizdan su kisi gercekten bi atlatsak hayirlisiyla bende kimseye bisey diyemiyorum tek diyebildigim dr.bana bile maske tak dedi diyorum anliyolar ama anlamak istemiyor kimse malesef

masallah canım..
tesekur ederım cnm bıraz zor ama ıdare edıyoruz

tv de prof.ibrahim saraçoğlunu izledim,kuru incir ve rezene prolaktin hormonunu uyarıp arttırıyormuş,dolayısıyla bol bol süt :) bende rezene,kımyon,ve anasondan çay demlıyorum kendıme çok işe yaradı hatta anason sütten geçip oğluşumu gece rahat uyutuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…