- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
aynen bende keşfettım bebek arabasını hatta kac gundur beşik olarak kullanıyorumarabada uyuyyor yerıne yatırmaya calısırken uyandıgı ıcın ellemıyorum bende..çekıyorum arabasını yatagımın yanına aglayınca sallıyorum gerı uyuyor
ben kıyamıyorum da orda uyumasına sanki canı acıcak uzun süre kalınca, önce orda sallayıp anakucağına orda sallayıp iyice dalınca da yatağına
ayy bızımkıde oyle sureklı gezıyoruz komsular cagırıyor hadı oraya gıt aksamda kızı besıgıne yatırmaya gırınce uyuyup kalıyorum hemen yatınca ee halıyle esımde hemen yatıyor sacımı sevıyor okşuyor ben hıç kımıldamıyorum uykum bolunmesın dıye sonra pıştt piştt yapıyor yıne tık yok bebek aglıyormuş gıbı yapıyor garıp sesler çıkarıyor en son kolumu bır ısırdı mecburen uyandım uyanıncada yuhh be bebek aglasa sen böyle duymucanmı dıyor halbukı ben hepsını duymuştum :)))
bende duymamazlıktan geliyorum bazen napıyım çok uykum oluyor
Valla nazar degmesin aman benimki de arabasinda daha rahat takiliyo,daha az agliyor daha iyi uyuyor.
Hanımlar günaydın..
Bugün kırkımız çıktı, Allah'a şükürler olsun:).
Sizi kadın doğum doktorunuz kırkınız çıktıktan sonra görmek istemiş miydi?
Beni çağırdı ama gitmeye pek gerek duymuyorum.
sana bışı desem gulmekten koparsın :)))
gecen öyle bır dalıp uyumuşum gögsum acıkta kalmış kızı emzırdıkten sonrada esımde görunce uşumeyım dıye örteyım demış adam dokununca benı soyuyor sandım hayır olmaz vallahı olmaz çok yorgunum söz yarın dıyorum halbukı o ustumu ortmeye calışıyormuş beynım ona odaklanmış resmen
40ı atlattıktan sonra kolay diyor herkes bakalım biz daha pek kolaylığını görmedik ama
biz de bugün tam 60 günlük olduk
benim doktorum çağırmadı, spiral takarız istersen demişti ama adet de olmadığım için gitmedim
adamı tacizci ilan etmişsin yazık
doğumdan önce hormonlar tavan yapmıştı bir doğursam 40ım çıksa diyordumçıktı da noldu
inanmıyorum yaa ben de kızıma gözlerini şaşı yaptıgında zekeriya beyaz diye hitap ediyorum hey allahım affetsin tövbe yaa :):):):):)
Hanımlar günaydın..
Bugün kırkımız çıktı, Allah'a şükürler olsun:).
Sizi kadın doğum doktorunuz kırkınız çıktıktan sonra görmek istemiş miydi?
Beni çağırdı ama gitmeye pek gerek duymuyorum.
Hayırlı sabahlar herkeze bizim ki uyuyor ama be uyumak ikinma sesleri geliyor devamlı uyandı sanıp kac kere gittim yanına ikiniyor tekrar dalıyor kuzum ya acıyor mu bi yeri acaba o esna da ??
Bu arada bizim 40 Perşembe gunu bitiyor beni de kadın doguncum çağırdı ben onun söylediği yöntemle korunmasam da en azında rahim ne alde toparlamış mı iliski durumunda bisey olur mu bi baksın icim rahat etsin zaten cok korkuyorum nasıl olacak diye sanki ilk gece :S
Hayırlı sabahlar herkeze bizim ki uyuyor ama be uyumak ikinma sesleri geliyor devamlı uyandı sanıp kac kere gittim yanına ikiniyor tekrar dalıyor kuzum ya acıyor mu bi yeri acaba o esna da ??
Bu arada bizim 40 Perşembe gunu bitiyor beni de kadın doguncum çağırdı ben onun söylediği yöntemle korunmasam da en azında rahim ne alde toparlamış mı iliski durumunda bisey olur mu bi baksın icim rahat etsin zaten cok korkuyorum nasıl olacak diye sanki ilk gece :S
bak sen gelinimin anasına yöntem buluyor da hiç haber vermiyor
dışarda çok güzel uyuyor ama evde hiç aklıma gelmiyordu bebek arabası
cts saat 9dan 12ye kadar ağladı doruk, kucağımda gezdir gezdir öldüm, eşim de çok yorulmuş o gün pek yardımcı olmadı ona da sinirlendim mi
dedim kaldır şu halıyı, koy arabayıbir baktım 2 sn sonra bizimki uykuda
2 gündür kucağımda gezdirmeye uğraşmıyorum, uykusu geldi mi koy arabaya salla, hem çocuk da hırpalanmamış oluyor
Hehehe siz uykusuz kalin ben uyuycam,daha ne yontemler var da soylemem
Yok canim ya,babasi buldu bizde de bu fikri,gecen gun azicik ona birakayim dedim,adam yontemler gelistirmis uyutmak icin,cakal carlos
Bir de cok sukur antibiyotik iyi geldi sanirim,idrar yolu enf. Olmustu senin gelin,surekli agliyordu sanirim cani yaniyordu ama masallah seytan kulagina kursun simdi iyi.onun da etkisi var uyumasinda.ama cok kusuyor doktor anti reflu mama kullanin dedi,bugun alicak babasi.kullanan var mi ar mama?
Bu arada dunur sen calismiyor muydun canim,ne zaman basliyorsun?