2012 Ekim bebekleri büyüyor

ben kıyamıyorum da orda uyumasına sanki canı acıcak uzun süre kalınca, önce orda sallayıp anakucağına orda sallayıp iyice dalınca da yatağına

günaydın kızlar iyi haftalar

yine babamızın yüzünü göremeden bir pazar daha bitti

hala 40 uçurma gezmelerimizi bitiremedik öğleden sonra arkadaşa gittik ,eve geldik oğluşu yıkadık ,akşam da misafir vardı

bütün bunların arasında temizlik, çamaşır sıkıştırdık derken gece yarısı oldu bile adamın yüzünü görmeden

ben kıyamıyorum da orda uyumasına sanki canı acıcak uzun süre kalınca, önce orda sallayıp anakucağına orda sallayıp iyice dalınca da yatağına

Valla nazar degmesin aman benimki de arabasinda daha rahat takiliyo,daha az agliyor daha iyi uyuyor.

ayy bızımkıde oyle sureklı gezıyoruz komsular cagırıyor hadı oraya gıt aksamda kızı besıgıne yatırmaya gırınce uyuyup kalıyorum hemen yatınca ee halıyle esımde hemen yatıyor sacımı sevıyor okşuyor ben hıç kımıldamıyorum uykum bolunmesın dıye sonra pıştt piştt yapıyor yıne tık yok bebek aglıyormuş gıbı yapıyor garıp sesler çıkarıyor en son kolumu bır ısırdı mecburen uyandım uyanıncada yuhh be bebek aglasa sen böyle duymucanmı dıyor halbukı ben hepsını duymuştum :)))

bende duymamazlıktan geliyorum bazen napıyım çok uykum oluyor

Hanımlar günaydın..
Bugün kırkımız çıktı, Allah'a şükürler olsun:).

Sizi kadın doğum doktorunuz kırkınız çıktıktan sonra görmek istemiş miydi?
Beni çağırdı ama gitmeye pek gerek duymuyorum.

bende duymamazlıktan geliyorum bazen napıyım çok uykum oluyor

sana bışı desem gulmekten koparsın :)))
gecen öyle bır dalıp uyumuşum gögsum acıkta kalmış kızı emzırdıkten sonrada esımde görunce uşumeyım dıye örteyım demış adam dokununca benı soyuyor sandım hayır olmaz vallahı olmaz çok yorgunum söz yarın dıyorum halbukı o ustumu ortmeye calışıyormuş beynım ona odaklanmış resmen

Valla nazar degmesin aman benimki de arabasinda daha rahat takiliyo,daha az agliyor daha iyi uyuyor.

bak sen gelinimin anasına yöntem buluyor da hiç haber vermiyor

dışarda çok güzel uyuyor ama evde hiç aklıma gelmiyordu bebek arabası

cts saat 9dan 12ye kadar ağladı doruk, kucağımda gezdir gezdir öldüm, eşim de çok yorulmuş o gün pek yardımcı olmadı ona da sinirlendim mi

dedim kaldır şu halıyı, koy arabayı bir baktım 2 sn sonra bizimki uykuda

2 gündür kucağımda gezdirmeye uğraşmıyorum, uykusu geldi mi koy arabaya salla, hem çocuk da hırpalanmamış oluyor

40ı atlattıktan sonra kolay diyor herkes bakalım biz daha pek kolaylığını görmedik ama

biz de bugün tam 60 günlük olduk

benim doktorum çağırmadı, spiral takarız istersen demişti ama adet de olmadığım için gitmedim

adamı tacizci ilan etmişsin yazık

doğumdan önce hormonlar tavan yapmıştı bir doğursam 40ım çıksa diyordum çıktı da noldu

ayy bende tavanlardaydım resmen adama bışı olmaz gel dıyordum sapık dıyordu bana.

benım uykum erken gelıyor yatıyorum esımde gec yatıyor sonra sırnasıyor bende gıttım gecelıgımı gıydım yattım gelır dıye bekle bekle yokk yarım saat oldu yok en sonunda msj attım tlfonuna hakkını kaçırdın ıyı geceler dıye bı gelışı var napayım erkenden aradan çıksın dedım yoksa gece 1 veye 2 farketmıyor zor gelıyor

Hayırlı sabahlar herkeze bizim ki uyuyor ama be uyumak ikinma sesleri geliyor devamlı uyandı sanıp kac kere gittim yanına ikiniyor tekrar dalıyor kuzum ya acıyor mu bi yeri acaba o esna da ??
Bu arada bizim 40 Perşembe gunu bitiyor beni de kadın doguncum çağırdı ben onun söylediği yöntemle korunmasam da en azında rahim ne alde toparlamış mı iliski durumunda bisey olur mu bi baksın icim rahat etsin zaten cok korkuyorum nasıl olacak diye sanki ilk gece :S

Son düzenleme:
Gunaydın hanımlar.dun gece uyudum valla kendıme geldım.gercı dun oglen 1 den gece 12 ye kadar uyumadı kızım yemek bıle yıyemedık ama sonrası mukkemel oldu 1 saat oldu kızım kalkalı gece uyurken yedırdım o kadar yanı.bol bol dınlendım.umarım sızlerde gece uyuyabılmıssınızdır.:)

Benimki De ikiniyor
Hatta türlü sesler çıkarıyor
Merak etme acımıyormuş
En ii doktorlara gittim
3 ay boyle geçecek dediler
Zaten bu bebeklerin bir yeri ağrısa
Yaygarayı koparirlarmis
Umarım 3 ayı bulmaz

Sabaha karşı yaklaşık 2 saat ıkınır oğlum, gözler kapalı. Beşiğin içinde yer değiştiriyor tekmelerinden, şapkası gözüne iniyor. Pırtlatınca rahatlıyor. Bende ikide bir başına gidip bakmaktan yorulurum. Ama bu sabah hiç sesi çıkmadı, kalkıp nefes alıyor mu diye baktım:). Güzel çıkardı gazını ıkınmadan. Bir günlük mucize miydi, yoksa böyle kalır mı, bilmem.

Ya ben dün abdest aldım aslında akşam ama yine hafif bir pembelik gelmiş. Benimde devam ederse gidebilirim doktora.
Evliliğimin ilk zamanlarında kayganlaştırıcı jel kullanmıştım, sanırım ondan alacağım yine eczaneden. Kupkuru hissediyorum içimi, sarı akıntı olmayınca.

Hehehe siz uykusuz kalin ben uyuycam,daha ne yontemler var da soylemem
Yok canim ya,babasi buldu bizde de bu fikri,gecen gun azicik ona birakayim dedim,adam yontemler gelistirmis uyutmak icin,cakal carlos
Bir de cok sukur antibiyotik iyi geldi sanirim,idrar yolu enf. Olmustu senin gelin,surekli agliyordu sanirim cani yaniyordu ama masallah seytan kulagina kursun simdi iyi.onun da etkisi var uyumasinda.ama cok kusuyor doktor anti reflu mama kullanin dedi,bugun alicak babasi.kullanan var mi ar mama?
Bu arada dunur sen calismiyor muydun canim,ne zaman basliyorsun?

benim minik çakal da 2 günde çözdü galiba bebek arabası numarasını uyumuyor

kıyamam kuzuya ya idrar yolu enf. çocukluktan beri çekiyorum ben, sürekli tekrar ediyor malesef. şükür iyi gelmiş ilaçları

çalışıyorum canım ve malesef 28 aralık işbaşı şimdiden içime dert. daha doruk'a kim bakıcak konusu da netleşmedi zaten

Sabaha karşı yaklaşık 2 saat ıkınır oğlum, gözler kapalı. Beşiğin içinde yer değiştiriyor tekmelerinden, şapkası gözüne iniyor. Pırtlatınca rahatlıyor. Bende ikide bir başına gidip bakmaktan yorulurum. Ama bu sabah hiç sesi çıkmadı, kalkıp nefes alıyor mu diye baktım:). Güzel çıkardı gazını ıkınmadan. Bir günlük mucize miydi, yoksa böyle kalır mı, bilmem.

Ya ben dün abdest aldım aslında akşam ama yine hafif bir pembelik gelmiş. Benimde devam ederse gidebilirim doktora.
Evliliğimin ilk zamanlarında kayganlaştırıcı jel kullanmıştım, sanırım ondan alacağım yine eczaneden. Kupkuru hissediyorum içimi, sarı akıntı olmayınca.

merhabalar benim bebeğimde çok ıkınıyor kulak pamuğunu zeytinyağına batırıyorum makatına yavaşça sokturuyorum o zaman yapıveriyor kakasını rahatlıyor sonra denemenizi tavsiye ederim ıkınma bitene kadar yapın işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…