2012 Ekim bebekleri büyüyor

Iyı aksamlar kızlar bızde bugun doktora gıttık doktorum hem benı muayene ettı hemde kızımı gordu sımdılık hersey yollunda.bırı karnımda bırı kucagımda.kızımı babasına verıp ultrasona gırdım cok tuhaf geldı.ordan cıkınca alısverıs merkezıne gıttık.dolastık yemek yıyıp donduk.kısacası guzel bır gundu..

Ayy ne guzel yaa zaten mutluyken ustune bi mutluluk daha cok guzel bi duygu olmali heralde allah gonlune gore versin yeni bebisinide
Simdi kizini emziriyomusun

ya ben daha tırnaklarını kesmedim.nasıl keseceğimi de bilmiyorum birazcıkta korkuyorum canını yakarım diye.hem durmuyor ki yerinde nasıl olcak* tırnak makasımı kullandın yoksa makas mı.. bakım setlerinde ikisi de oluyor?

Canim uyurken kesmek gerekirmis bebekler icin tirnak makasi seti var onlardan kullandim cit cit olanini

Iyı aksamlar kızlar bızde bugun doktora gıttık doktorum hem benı muayene ettı hemde kızımı gordu sımdılık hersey yollunda.bırı karnımda bırı kucagımda.kızımı babasına verıp ultrasona gırdım cok tuhaf geldı.ordan cıkınca alısverıs merkezıne gıttık.dolastık yemek yıyıp donduk.kısacası guzel bır gundu..

oyyy maşallahh..ne büyük heyecan..
Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inş..

bu arada demek ki hemen hamile kalınabiliyor..çok dikkat etmek lazım :18: :18: :18:

Ay inanmıyorum ya biri kucağında biri karnında maşallah :))
cok guzel hemde yorucu.
Canim kac haftalik gebesin.
son adet tarıhım 11 ekım cnm.4-5 haftalık sanırım
nasıl yanii:KK52::KK52: tekrar mı hamilesin ? bebiş 2 aylık değil mi? hayırlı olsun:KK16:
2,5 aylık kızım
Ayy ne guzel yaa zaten mutluyken ustune bi mutluluk daha cok guzel bi duygu olmali heralde allah gonlune gore versin yeni bebisinide
Simdi kizini emziriyomusun
benı dogdugundan berı aktıf olarak emmedı zaten.yalancı emzık nıyetıne emıyor.

kızlar benim ilk günler sütüm çok güzeldi..
gögüslerim taş gibi oluyordu gece uyandığımda badim sırılsıklam oluyordu..
ama şimdi çokkkk azaldı..bebişimi doyurmuyor, doyurmadığı gibi miktarıda azalıyor..

aranızda benim gibi olan ve tavsiyesi olan var mı??

ama şimdi çokkkk azaldı..bebişimi doyurmuyor, doyurmadığı gibi miktarıda azalıyor..

benimde hastaneden ilk geldiğimde sürekli ıslanıyordu kıyafetlerim sütten sonra azaldı şimdi oğlum emiyor ama beslenemiyor ondan mama takviyesi yapıyoruz. süt artsın diye yemediğim şey kalmadı ama nafile sanırım bunye meselesi. umarım seninki çoğalır tekrardan

benimde hastaneden ilk geldiğimde sürekli ıslanıyordu kıyafetlerim sütten sonra azaldı şimdi oğlum emiyor ama beslenemiyor ondan mama takviyesi yapıyoruz. süt artsın diye yemediğim şey kalmadı ama nafile sanırım bunye meselesi. umarım seninki çoğalır tekrardan

anlamış değilim neden çoğalıp azalır..
elimden geleni yapıyorum çoğaltmak için..

şimdi nasıl peki sütünün durumu?

anlamış değilim neden çoğalıp azalır..
elimden geleni yapıyorum çoğaltmak için..

şimdi nasıl peki sütünün durumu?

Kayinvaldem sutun kırkından sonra
Oyle ilk günlerdeki gibi akmayacagini soyledi
Muhtemelen vücut kendini ihtiyaca gore ayarliyor
Yani otomatige bağlıyor
Mutlaka daha cok emzirirsen artar diye düşünüyorum
Ama akmıyor diye azaldı gibi düşünmeyelim

Kayinvaldem sutun kırkından sonra
Oyle ilk günlerdeki gibi akmayacagini soyledi
Muhtemelen vücut kendini ihtiyaca gore ayarliyor
Yani otomatige bağlıyor
Mutlaka daha cok emzirirsen artar diye düşünüyorum
Ama akmıyor diye azaldı gibi düşünmeyelim

bende öyle düşünüyorum..
hem emzirerek hem sağarak çoğaltmaya uğraşıyorum..
pozitif düşünmekte çok önemli tabi..

Canım bununla ilgili geçmişte çok fazla şey yazıldı, geçmişe bakarsan çok faydalı şeyler bulabilirsin. Aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zor oluyor.

Şu yazı da çok faydalı olacaktır:

Anadan emilen sütün burundan gelmesi - Acemi Anne- ntvmsnbc.com

Ben yatınca kizcem rahat edemiyor
Uyanıyor hemen
Dedim o zaman uyumayayim
Poposunu bekleyeyim
Malum ikincan ve gazman kendisi
Bir de uykuda ikinirken
Burnu da hiriltili olunca
Beyaz'in psiko tiplemesi gibi ses cikariyor:KK1:

doruk çok iyi canımm..gaz problemimiz yok çok şükür..
sen ve bebişin nasılsınız?

Bizde iyiyiz ama gazimiz var alttan özellikle :)
Off ne zormus Yaa cocuk kipkirmizi oluyor ıkın ıkın pirtliyor pirtliyor gaz bitmek tükenmek bilmiyor yine geliyor :KK43:

Cok iyi düşünmüşsun canım bende iki günlük yapıyorum yada annem kızkardeşim gelip yapıyorlar sagolsunlar. Göğüs olayı aynısı bende de oluyor birinden ekerler digeri sızım sızım sızlıyor ve şişiyor sanki taslasiyor böyle Rabbim sütümüze süt katsın ama yarayan sut olsun yavrularımıza ins :))

Oh maşallah hadi bakalım :) bizde dün aşıdan sonra azcik gezdik oğlumla basbasa aşıya tek götüreyim dedim SAGLIK OCAĞI cok yakın oradan da bi iki mağaza gezdik :)
Oh ne guzel insan yarim saat gezse iyi geliyor:))
alttlarına yaparken ne tatlı oluyor bu çocuklar ya :KK1:

komşunun kızı var annemlerin , 'ya bunun osuruğu bile çok tatlı' demişti :KK60: :KK60:

Pjrt yapti diye bu kadar sevinir mi insan:)))seviniyoruz iste...

Gunaydin kizlar....
Bu arada hamileligi ozlemek degil ama icimde attigi tekmelerin hissini ozledigimi farkettim,olaganustuydu,simdi ogluma bakip senmiydin o sipa diye seviyorum:nazar:

Dun cok gezdik,once isyerime gittik 2-3 saat durduk yediler oglumu Bitirdiler valla:))sonra yeni evlenen arkadasa kiz kiza oturmaya gittik cok eglenceliydi,bana da cok zayiflamissin dediler moralim duzeldi,aksam ordan ciktik avm e gittik hediyelerimiz vardi birkac degisim yaptik,eve geldigimizde 11 di coook yorulmusum,bende gecmis artik diyorum:)))))

Tikali burundan biktim artik bir aydir acilmazmi yaa hirlamaktan uyku uyuyamiyoruz
Ayben,bazen endiseleniyorum,icimde ki canavar anne cikiyor birden acaba hasta ben mi anlamiyorum diye...
Kızlar sabah saat sekız ve bız hala ayaktayız.valla artık kızı bırakıp kacasım var.cok yoruldum

Tatlim kizdan kacsan karnindakinden kacamazsin:))))))yapicak bisey yokkkk:)))

Bizde dün aksam yaptırdık 35 günlükken senin ki kac günlük ?? bizim ki iyi gecti birazcık huysuzlandi oda gazdan ikinirken pipisi acıdı ondan sanırım yoksa dun gece rahatti fitil verdi Dr zaten ins cok guzel bi sekilde atlatirsiniz cnm

Bizimkide 52gunluk bakalım nasıl geçecek ins çok ağrısı olmaz

gunaydın bızımde 2 gundur sorunumuz kaka yapamadı bı turlu beb poposunu yagla uyardım ama yok gelmıyor kaka sadece anne sutu verıyorum acaba ac mıgdesı boş kakası yokmukı dıye uzuluyorum çok

X