Canım son zamanlarımı göstereyim hemen, aşağıdaki resim kızımın doğumumdan tam 1 hafta önce çekilmişti. 17 kg almıştım ama yüzüm, kolum bacağım ve sırtım bile normaldi, arkadan bakan anlayamazdı gebeliğimi.
Eki Görüntüle 398014
Eki Görüntüle 398323 Eki Görüntüle 398324 Eki Görüntüle 398325
kızlarrrrrr 15 haftalık göbeğimizzzzzz
yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa
yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...
14+2 halimiz, biz biraz çabuk büyüyoruz galiba :)
Eki Görüntüle 396465
buda bnm göbişim kızlar 18+0 ız
yeni göbiş resimlerim:) canlar ben en fazla 2 kilo aldım ilk 3 ay bulantılardan kilo verdim şimdi almaya başladım ama dikkat etmeye çalışıyorum çok kilo bizede bebişlerede zarar heleki önümüzdeki sıcaklarda harap oluruz bu kilolarla o yüzden dikkat edelim bnm güzel annişlerim hepiniz çok ama çok tatlısınız yaaa
yeni kıyafetlerimizle 14+6 şimdiki halimiz
Eki Görüntüle 395241
Eki Görüntüle 395240
aslında sadece 1 kg aldık ama tombiktik...
14+2 halimiz, biz biraz çabuk büyüyoruz galiba :)
Eki Görüntüle 396465
buda bnm göbişim kızlar 18+0 ız
aman Allahim bu ne guzel göbismasallah, senle biz ayniyiz ama bende daha belli degil bu kadar tabi ikiz olunca ikiye katlaniyor göbis masallah canim icindeki kuzularda iyi olsunlar
41 kere maşallahhh tütütütütüüü
masallah canim valla ikiz gibi duruyorgöbis buyumus baya demekki senin bunyen o sekilde cabuk belli oluyor hamilelikte, cokta tatli görunuyor darisi bizim göbislere insallah bizimkilerde buyusun
herkese maşallahhhhayyy böle göbişleri görünce çok mutlu oluyorum
Rabbim bizlerede nasip etti
14+5 halimiz
Eki Görüntüle 398614 Eki Görüntüle 398615 Eki Görüntüle 398616 Eki Görüntüle 398617
maaşallah canımmmm ne güzel bi göbiş aman nazar degmesin
kızın olacak galiba
Canım son zamanlarımı göstereyim hemen, aşağıdaki resim kızımın doğumumdan tam 1 hafta önce çekilmişti. 17 kg almıştım ama yüzüm, kolum bacağım ve sırtım bile normaldi, arkadan bakan anlayamazdı gebeliğimi.
Eki Görüntüle 398014
senin gobusunu hatirliyorumda hakikaten fuze gibiydi canim yanlar bos onden ileri dogru sivri bir sekilde gidiyordu...bu seferkide aynirahim sekliyle alakali sanirim...
yok canim eski resim oldugunu biliyorumhahahaa sağol canım ama sanırım ufak bir yanlış anlama, şimdiden kocaman olan göbeğimin son aylarımda kimbilir nasıl görüneceğini merak eden bir arkadaşım için arşivden çıkardığım bir foto bu, kızımın doğumundan 1 hafta öncesi tarihli zaten. Boyum 1,58 olduğu için sanırım, göbek kendini ileriye veriyor, valla yayma yapmasın yeter, kısa olduğum için koca bir top gibi görünürüm heralde o zaman:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?