2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

hamile bayanlara bayılıyorum nerede olursa olsun
gözüme takılıveriyo:)
çok tatlılar

keşke benimde iç karnım geniş olsaydı daha 3 ayda davul gibi dolasıyorum ortalarda alay edıyo benle herkes

heralde canım iç karnım geniş doktorumda en fazla 10 kilo al diyo 4 gün sonra 3. ayımız bitiyo ben aynı kilomdayım. :)

maşallah kızlar göbüşlerehiç göbeğim yok diyenlerde bile azıcık sivrilmiş göbüşartık biz burdayız diyolarrrrrrrr

maşallah kızlar göbüşlerehiç göbeğim yok diyenlerde bile azıcık sivrilmiş göbüşartık biz burdayız diyolarrrrrrrr

evet ya ben ilk defa böyle göruyorum göbisimi insallah hepimizin göbisi kocaamaaaan olsun (catlaksizzz) tabi icindeki meleklerde saglikli olsun

MASALLAHHH benim kini gorseniz simdi gocaman oldu hayret ediyorum cok cabuk buyuyor ben gocaman olacam galiba az daha beklim koyim bir tane daha

kızlar göbüşlerin maşaAllah'ı var ya nazar değmesin inşaAllah :) ben biraz daha bekleyip 13. haftaya döndüğümüz zaman koyarım göbüşümün fotosunu :) çok öptüm hepinizi Nazar değmesin inşaAllahhh

maşallahhh maşallah göbişlere hayırlısıyla doğsun bebişlerimiz inşallahhhh

kızlar bu sayfayı yeni görüyorum daha.açan arkadaş çok saolsun.maaşallah göbeciklere valla benimde belli biraz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…