maşallah cnm senii 30 lu haftalarda düşünemiyorummmm tosuncuklar çok şişirecekler analarınııı![]()
aynen canım bende o hallerimi hiç düşünemiyorum merakla bekliyoruz işte
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah cnm senii 30 lu haftalarda düşünemiyorummmm tosuncuklar çok şişirecekler analarınııı![]()
Eki Görüntüle 383134 Eki Görüntüle 383135
kızlar bunlarda bizim 12 haftalık göbeğimiz bakın göbek görün göbekkkkkk![]()
canım maşallah 2 bebiş olunca böle oluyo demekki:)
maşallah canım maşallah![]()
masallah ıkınızede canım
Ben bugün tam 12 haftalığım mavili benim diğeri de aynı iş yerinden arkadaşım o da bugün tam 13 haftalık canlarım....
Eki Görüntüle 382802 Eki Görüntüle 382803![]()
maşallahhh kızlar göbişlerinizeeesağlıcakla daha da büyüsünler bebişlerimizz
laraaabu kadarını beklemiyodum harbiden otobüste yer verilecek kıvama çoktan gelmişsin
![]()
allahımm bebişlerini sağlıcakla büyütsün göbüşünle birlikte
![]()
Canım ben 37+0 da doğum yaptım,hikayem çok hoş sayılmaz,moraliniz bozulmasın.Oğlumun gelişimi gayet iyiydi,ultrasonda 1 ay önden gidiyordu doktor muayeneden sonra normal doğum yapamayacağımı söyledi,sezeryanla alacağız dedi.Biz daha erken dedikçe o hayır günü geldi geçiyor tehlike oluşur dedi ve aldı.Oğluşumun ciğerleri tam gelişmemiş ve 14 gün küvözde kaldı malesef,yenidoğan doktoru erken doğmasıyla alakası yok dedi ama ben hala kadın doğumcuma kızıyorum.Şu an gayet iyi maşallahı var tosunumun.Siz siz olun gününüz gelmeden doğurmayın.Kilo konusuna gelince dikkat et ama kafana da fazla takma canım.Allah yardım etsin hepinize ben hep burdayım,sorabilirsiniz her şeyi.Özelden de yazabilirsiniz.
Canımmm yine de şükürler olsun ki sağ salim bebegine kavuşmuşsun...Maşallah size Allah nazardan korusun sağlık versin hepimize...Cinsiyetini ne zaman öğrenmiştin ilk?
Bizim doktorumuz 10 haftalıkken erkek gibi,12 haftalıkken %90 erkek dedi,15. haftada kesin erkek dedi.Biz biraz erken öğrendik:))))Erkek istedim zaten hep,aşığım da erkek çocuklarına:)))Ama genelde doktorlar 16. haftada söylüyorlar az kaldı sizin de,hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da:)
heyttt maşallahh tosuncuklaraşişrmişler annelerini bayaaa
Allahım nazarlardan korusun siziii
sağlıcakla büyüsün kuzucuklarr
kızlar ben 13 haftalığım hiç göbeğim yok ve 1 aydır aynı kilomdayım sizin göbüşler maaşallah büyümüş :)
Canım ne kadarlık oldugunu yazmamıssın göbişinin?
![]()