zaten bilerek geniş poz verdimki 2 tane alt alta göbiş var diyeahh ahhh sığdıramıyomm bacımmm
olsunn bacımm onlarrrrı kızın cok cok emecekk kocaman olacakk inşallahhhhh ama göbüşün gerçekten küçükkk maşallahhh
inşallahhh göründükleri gibi içide dolu olurda işe yararevet küçük ama bi yandan iyi çok ağırlaşmadan iş hayatına devam ediyom bide kızım sağlıklı olunca bölesi daha iyi oluyo
eee hani sizin bebişlerrrr
inşallahhh göründükleri gibi içide dolu olurda işe yararevet küçük ama bi yandan iyi çok ağırlaşmadan iş hayatına devam ediyom bide kızım sağlıklı olunca bölesi daha iyi oluyo
eee hani sizin bebişlerrrr
benim memi,şlerde aldı başını gidiyor
foto makinam kayınım aldı kaç günüdr bekliyorum getirsin koyacam hemen
Eki Görüntüle 435842 Eki Görüntüle 435841
biz geldikkk 22+0 olduk artık.. dün bi düğüne gittik tanıdığım ee senin oğlan napıyo büyüyo mu dedidedim benim ki kızz oğlan buu dedi sivri karnın dedi.. doktoruma da o kadar sordum ki artık bi daha sormaya korkuyorum bakalım sizin fikriniz ne olacak
Eki Görüntüle 435842 Eki Görüntüle 435841
biz geldikkk 22+0 olduk artık.. dün bi düğüne gittik tanıdığım ee senin oğlan napıyo büyüyo mu dedidedim benim ki kızz oğlan buu dedi sivri karnın dedi.. doktoruma da o kadar sordum ki artık bi daha sormaya korkuyorum bakalım sizin fikriniz ne olacak
halk arasında karnın basket topu gıbıyse erkek,karpuz gibiyse kız denır ya ondan öyle demıştir tanıdığınama senin göbişi benim göbişime benzettim benim oğlum oluyor seninki cinsiyetini göstermedimi daha
maşallah canım,ben alakasız bir şey soracam tshirt ünü nerden aldın LCW den mı bulamadım ben beyaz baskılıda
gösterdi canım 16. 20. haftalarda doktorum yüzde yüz kız dedi bi daha da soramıyorumşeker yüklemesine gittğimde tekrar napıyo benim kız falan derim bari o şekilde sormuş olurum
ayrıntılıya girdiğinde netleşir zaten canım o zman kesin belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?