2012 Ekim Annelerinin Tatlı Göbüş(Bebiş)leri :))

olsunn bacımm onlarrrrı kızın cok cok emecekk kocaman olacakk inşallahhhhh ama göbüşün gerçekten küçükkk maşallahhh

inşallahhh göründükleri gibi içide dolu olurda işe yarar evet küçük ama bi yandan iyi çok ağırlaşmadan iş hayatına devam ediyom bide kızım sağlıklı olunca bölesi daha iyi oluyo

eee hani sizin bebişlerrrr

benim memi,şlerde aldı başını gidiyor

foto makinam kayınım aldı kaç günüdr bekliyorum getirsin koyacam hemen

Son düzenleme:

inşallahh cnm ama benceee olurr sendeeebebiş saglıklı olsun göbüş küçük olsun en iyisiiiiibenim göbüş aldı başını gidiyoooooo hemdee agırlaştımmm

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Eklentiler

• $DSCF2862.JPG
    160,3 KB · Görüntüleme: 52
  • $DSCdddddddddddF2862.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme:
benim memi,şlerde aldı başını gidiyor

foto makinam kayınım aldı kaç günüdr bekliyorum getirsin koyacam hemen

benimde memişler aldı başını gidiyo :) emzirirken dahada büyür diyorlar ama ne olacak bilmiyorum. bazen kendimden korkuyorum :)

Son düzenleme:

biz geldikkk 22+0 olduk artık.. dün bi düğüne gittik tanıdığım ee senin oğlan napıyo büyüyo mu dedi dedim benim ki kızz oğlan buu dedi sivri karnın dedi.. doktoruma da o kadar sordum ki artık bi daha sormaya korkuyorum bakalım sizin fikriniz ne olacak

halk arasında karnın basket topu gıbıyse erkek,karpuz gibiyse kız denır ya ondan öyle demıştir tanıdığın ama senin göbişi benim göbişime benzettim benim oğlum oluyor seninki cinsiyetini göstermedimi daha

maşallah canım,ben alakasız bir şey soracam tshirt ünü nerden aldın LCW den mı bulamadım ben beyaz baskılıda

gösterdi canım 16. 20. haftalarda doktorum yüzde yüz kız dedi bi daha da soramıyorum şeker yüklemesine gittğimde tekrar napıyo benim kız falan derim bari o şekilde sormuş olurum

gösterdi canım 16. 20. haftalarda doktorum yüzde yüz kız dedi bi daha da soramıyorum şeker yüklemesine gittğimde tekrar napıyo benim kız falan derim bari o şekilde sormuş olurum

ayrıntılıya girdiğinde netleşir zaten canım o zman kesin belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…