slm güzel anneler..nasılsınızz?
iştahınız nasıl kızlar sizin?ben kaç gündür hiç bişey yemek istemiyorum yaa.yemekler aklıma geldikçe midem kalkıyo.ilk hamilelğimde de böyle olmuştu.ilk zamanlar kilo bile vermiştim.kusma falan olmadı ama iştah hiç yoktu.ama bu sefer erken başladı gibi sanki...
Selam canım hoş geldin
Benim de iştahımda pek açılma olmadı eski düzenimde yemeye devam ediyorum. Mide bulantılarımda başlamadı dün doktora gittiğimde kalp atışlarından sonra esas belirtilerimin başlayacağını söyledi. Haftaya bakalım neler yaşayacam
bana da erken başladı gibi geliyo bu belirtiler aslında.seninle günlerimiz yakın.muhtemelen ben de şimdi gitsem sadece kese görünür.belki ben de haftaya giderim hem kalp atışlarını da duymuş olurum.meraktan da çatlıyorum ama sabredemiyorum
bana da erken başladı gibi geliyo bu belirtiler aslında.seninle günlerimiz yakın.muhtemelen ben de şimdi gitsem sadece kese görünür.belki ben de haftaya giderim hem kalp atışlarını da duymuş olurum.meraktan da çatlıyorum ama sabredemiyorum
kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım
umarım şimdi olmuştur...
slm güzel anneler..nasılsınızz?
iştahınız nasıl kızlar sizin?ben kaç gündür hiç bişey yemek istemiyorum yaa.yemekler aklıma geldikçe midem kalkıyo.ilk hamilelğimde de böyle olmuştu.ilk zamanlar kilo bile vermiştim.kusma falan olmadı ama iştah hiç yoktu.ama bu sefer erken başladı gibi sanki...
14 Şubata çağırdı beni doktor kalp atımını duyarız dedi inşallah duyarız valla şimdi onun heyecanı sardı :18::18::18:
Canım çok tşk ederim darısı başına olsun sen ne zaman gidiyorsun doktora?
kızlar folik asit folbiol kullanıyorum 2 gündür suyla yutuyorum ama agzıma yapışıyor acaba eritiliyomu agızda birde acaip midem agrıyo yaa folik asit yaparmıki
yarın gidiyorum canım kalp atısları için. dualarınızı eksık etmeyın... insallah duyabiliriz..
güzelim bende kullanıyorum ama oyle agıza yapısma mide agrısı felan yapmadı. bol bol su iç ilac içtikten sonra..
canım bende 4 haftada gittim göründü kesecik... hiç bir sorun olmuyo korkma
merabalar
bende ekım annesı olucam ıns 5+2
persembe gunu doktordaydık keseyı gorduk
20sınde kalp atısı ıcın gıdıcez ıns
ama ayakta fazla durma dınlen dusuk rıskı ılk 3ay herkeste olur dedı
foılk ast vıtamın ve alttan dusuk onleyıcı ılac verdı
ben cok acıkıyorum ya cok acıkan varmı arnızda baska bıseyım yok ama acukjıyom sureklı
Allah herkese nasıp etsın aratmasın ıns
merabalar
bende ekım annesı olucam ıns 5+2
persembe gunu doktordaydık keseyı gorduk
20sınde kalp atısı ıcın gıdıcez ıns
ama ayakta fazla durma dınlen dusuk rıskı ılk 3ay herkeste olur dedı
foılk ast vıtamın ve alttan dusuk onleyıcı ılac verdı
ben cok acıkıyorum ya cok acıkan varmı arnızda baska bıseyım yok ama acukjıyom sureklı
Allah herkese nasıp etsın aratmasın ıns
merhaba canım hayırlı olsun bebişin
benimde 4 haftalık heralde yarın dra gidecem
bende sık sık acıkıyorum canım ama herşeyi canım istemiyor
sen ilk ne zaman gittin dra canım?
Hoş geldin canım hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah
cok tesekkur ederım canım senınde hayırlı olsun,aynıyız sanırım:)