2012 Ekim Anneleri

Kızlar İstanbulda yaşayıp da hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsunuz? Ben doktorumdan memnunum da yeri çok fena arabasız gittik dün çok zorlandık arabayla da gitsek o da bi dert ne yapacağımı şaşırdım :KK50:

merhaba kızlar aranıza bende katılayımmı ?:KK34: benim sat 10 ocak yaş 27 kg 58 şehir osmaniye tahmini dğm 16 ekim
yarın ilk dr randevuma gidecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:KK16:

bırde kızlar daha bır aylık hamıleyım ve karnım çok şiş sankı 4 aylık gıbı gıydıgım kıyafetler bıle rahatsız edıyor gecermı kı acaba 2, hamılelıgım dıyemı oyle oldu acaba

ahahah ben de öyleyim hiç sorma. ama geçer diyorlar.ilk adet görmediğimiz ay sanırım ondan, bir de bende gaz ve kabızlık da var...bir an önce geçmesini temenni ediyorum :)

Son düzenleme:
hoşbuldum canım sağolll :nazar: kızlar siz ilk muaynede alttan baktırdınızmı ?

ben ilk gittiğim de alttan baktı ama çok erkendi daha.10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 10 değil de 18 gün sonra gitcem.aynı anda kalp atışlarını da duymak için.yani randevum 18 şubatta :)

Son düzenleme:
ben ilk gittiğim de alttan baktı ama çok erkendi daha.10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 10 değil de 18 gün sonra gitcem.aynı anda kalp atışlarını da duymak için.yani randevum 18 şubatta :)

redshadow benım de randevum 18 şubatta yaa daha çok var zaman geçmek biliyo çok meraklanıyorum..

Dün doktora gittiğimde bende kan sayımı istedi hemogram bugün onu yaptırdım gittiğimde sonuçlarımı götürücem doktoruma. ayrıca bana decavit diye bir multivitamin verdi. Hamilelere özgü bi vitaminmiş. Bana artık folik asit içme dedi ben 7-8 aydır içiyordum çünkü bebek düşündüğümüzden beri kullanıyordum :KK52:

redshadow benım de randevum 18 şubatta yaa daha çok var zaman geçmek biliyo çok meraklanıyorum..

ben de nasıl sabırsızım bilemezsin.öyle mide bulantısı,yorgunluk,uyku hali gibi belirtiler de olmayınca insanın içi de rahat etmiyormuş bunu anladım :) ama 2 hafta üst üste gitmektense sabretmek en iyisi.

ben geçen hafta dr a gittiğimde ilk testlerin hepsini istedi, bir dahaki gelişinde hazır olur değerlendiririz dedi.tabi ben hemen aldım sonuçları ertesi gün.kızamık pozitif çıktı çok şükür.HIV,tiroid vs. hepsi temiz..bir tek kan değerlerim düşük.kansızlığım olduğu için de demir prepatı verecek büyük ihtimalle.ben tabi ek gıdalarla destekliyorum.Folik asit olarak da bir aydır Folidoce içiyorum. bir de o gün aç gitmem gerekecek açlık şekerime bakacakmış doktor.

aynen yaa hiç bir belirti yok sadece bugun benım biraz ateşim çıktı yanaklarım başım yandı resmen yüzümü yıkadım kafama su tuttum.. inşallah hiç bir sorunumuz olmadan tamamlarız hamişliğimizi:nazar:

evet canım bana baktılar:)
herhangi bi sorun yaşadınmı peki canım?
nekadar olmuştu gittiğinde ben iyi değil diye duydum ama benim gitceğim dr da alttan bakıyomuş inş. bişey olmaz
Canım ben dün gittim ilk defa doktora üstten bakıldı kese görüldü bende 5.haftada olunca üstten görülüyor herhalde

benim anca 4 hafta 2 gün falandır heralde görünmez dimi?

herhangi bi sorun yaşadınmı peki canım?

nekadar olmuştu gittiğinde ben iyi değil diye duydum ama benim gitceğim dr da alttan bakıyomuş inş. bişey olmaz

benim anca 4 hafta 2 gün falandır heralde görünmez dimi?

canım bende 4 haftada gittim göründü kesecik... hiç bir sorun olmuyo korkma

masumiyettt yaptığım çizelgeyi değiştirdim şimdi de tamamen kayboldu neden acaba yaa:KK43:

Canım yaptığın çizelge yanlış olmuş zaten çizelgeye göre bebek doğmuş gözüküyor :KK34:
1. sayfadaki anlatıma bi daha bakıp yapmaya çalış canım ben ezbere bişey diyemeyecem şimdi gördükçe hatırlıyorum çünkü :KK50:

slm güzel anneler..nasılsınızz?

iştahınız nasıl kızlar sizin?ben kaç gündür hiç bişey yemek istemiyorum yaa.yemekler aklıma geldikçe midem kalkıyo.ilk hamilelğimde de böyle olmuştu.ilk zamanlar kilo bile vermiştim.kusma falan olmadı ama iştah hiç yoktu.ama bu sefer erken başladı gibi sanki...

masumiyettt yaptığım çizelgeyi değiştirdim şimdi de tamamen kayboldu neden acaba yaa:KK43:

Canım bak sen galiba Add details bölümünde event day diye bi yer var orda expected due date calculator diye bölüm var oraya gireceksin orda yanlış yapıyorsun tahminimce
calculator a gir orda son adet olduğun tarih 28 gün mü sürüyor kaç gün sürüyorsa onu yaz luteal faz yumurtlama sonrası geçen süre o 14 olur genelde bunları işaretlersen doğru çıkacaktır tickerdaki gebelik sürecin hadi bi daha dene :nazar:

X