Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar aranıza bende katılayımmı ? benim sat 10 ocak yaş 27 kg 58 şehir osmaniye tahmini dğm 16 ekim
yarın ilk dr randevuma gidecem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
bırde kızlar daha bır aylık hamıleyım ve karnım çok şiş sankı 4 aylık gıbı gıydıgım kıyafetler bıle rahatsız edıyor gecermı kı acaba 2, hamılelıgım dıyemı oyle oldu acaba
Aramıza hoş geldin canım gebeliğin hayırlı olsun
hoşbuldum canım sağolll kızlar siz ilk muaynede alttan baktırdınızmı ?
ben ilk gittiğim de alttan baktı ama çok erkendi daha.10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 10 değil de 18 gün sonra gitcem.aynı anda kalp atışlarını da duymak için.yani randevum 18 şubatta :)
redshadow benım de randevum 18 şubatta yaa daha çok var zaman geçmek biliyo çok meraklanıyorum..
herhangi bi sorun yaşadınmı peki canım?evet canım bana baktılar:)
nekadar olmuştu gittiğinde ben iyi değil diye duydum ama benim gitceğim dr da alttan bakıyomuş inş. bişey olmazben ilk gittiğim de alttan baktı ama çok erkendi daha.10 gün sonra tekrar gel dedi ama ben 10 değil de 18 gün sonra gitcem.aynı anda kalp atışlarını da duymak için.yani randevum 18 şubatta :)
Canım ben dün gittim ilk defa doktora üstten bakıldı kese görüldü bende 5.haftada olunca üstten görülüyor herhalde
herhangi bi sorun yaşadınmı peki canım?
nekadar olmuştu gittiğinde ben iyi değil diye duydum ama benim gitceğim dr da alttan bakıyomuş inş. bişey olmaz
benim anca 4 hafta 2 gün falandır heralde görünmez dimi?
masumiyettt yaptığım çizelgeyi değiştirdim şimdi de tamamen kayboldu neden acaba yaa
masumiyettt yaptığım çizelgeyi değiştirdim şimdi de tamamen kayboldu neden acaba yaa