- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım
saol canım senınde hayırlı olsun ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
ben cumartesı gunu gttım ılk doktora,erken gelmıssın dedı,sadece keseyı goruruz dedı
persembe yazmısım yanlıs olmus yukarda..keseyı gorduk,yırmısınde tekrar gıdıcez
31 ocakta ogrendık kan testyle
arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
benimde midem bi garip.dün midem çok bulandı bugün daha iyiyim.ama yemek konusunda eskiden yemediğim şeyleri yemek istiyorum.ben ekşi yemezdim,herşeye limon sıkıyorum şuan.yani bi garip,inşallah dünkü gibi olmam bi dahatabi sen tecrübelisin bilmiyorum erkenmi, benim tam 6. haftamda başladı.
ben adetten 1 gün sonra yaptırdım 1271 çıktı.ikiz mi değil mi bilmiyorum hala ama muhtemelen erken döllenme oldu benim.senin değerinde normal göründü bana...Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
sabret sabret :))) ben de haftaya gidicem 1. gebelikte ben de çok endişeli ve meraklıydım bunda nedense kendimi daha rahat hissediyorum.Rabbim hiçbirimize hiçbir sorun yaşatmasın inşallah.
drum banada çogul gebelık çok yuksek dedı reglıye 5 gun kala 147 çıktı kan testım
herhangi bi sorun yaşadınmı peki canım?
nekadar olmuştu gittiğinde ben iyi değil diye duydum ama benim gitceğim dr da alttan bakıyomuş inş. bişey olmaz
benim anca 4 hafta 2 gün falandır heralde görünmez dimi?
kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım
peki tekmıydı cogul mu anlayamadım cnm acıklık getırırmısın ? Lutfenn bılgıne cok ıhtıyacım var
Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
Kızlar yeni bişey öğrendim turkcellin bir uygulaması varmış
Anadolu Sağlık Merkezi uzmanlığında hazırlanan bilgilendirici videolar, MMS’ler, öneriler ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle, hamileliğiniz boyunca yanınızda olacağız. Bu arada, ihtiyaç duyduğunuz ürünlerde ve sevdiğiniz markalarda size özel avantajlar kazanacaksınız.
Bu Servis’de:
Fetus gelişimi,
Annenin gelişimi,
Beslenme önerileri,
Egzersiz önerileri,
Hamilelik psikolojisine yönelik öneriler,
Baba adayına öneriler ve bilgilendirici videolar yer alır.
Op. Dr. Nuri Ceydeli’nin yazısı için tıklayın , Bebeğimi Beklerken paketimizin eğlenceli videosu için tıklayın. ​
İptal etmek için
​IPTAL HAMILE yazıp 7777’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek iptal edebilirsiniz.
Nasıl Kullanabilirim?
​Paket talebinde bulunduktan sonra, bilgiler SMS olarak cep telefonunuza gönderilir.
Uyumlu cihazlar
Tüm Cihazlarla Uyumludur
ben yaptım telefonuma ama daha mesaj gelmedi hatların yoğunluğundan olabilir mi diyorum bi de siz deneyin isterseniz nasılsa bedavaymış bu uygulama. Bana daa bir hamile arkadaşım tavsiye etti her gün güzel mesajlar geliyormuş bilgilendirici inşallah olur yaaa
cnm 14 şubatta bellı olucak hayırlısı ıle
Kızlar İstanbulda yaşayıp da hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsunuz? Ben doktorumdan memnunum da yeri çok fena arabasız gittik dün çok zorlandık arabayla da gitsek o da bi dert ne yapacağımı şaşırdım