2012 Ekim Anneleri

kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım

bende 25 yasındayım ve kız çıkıyor herkes kız hıssedıyor ama çok erken umıtlenmek ıstemıyorum eşim ısım bıle buldu kız olursa ADA olucak ısmı

saol canım senınde hayırlı olsun ALLAH saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
ben cumartesı gunu gttım ılk doktora,erken gelmıssın dedı,sadece keseyı goruruz dedı
persembe yazmısım yanlıs olmus yukarda..keseyı gorduk,yırmısınde tekrar gıdıcez
31 ocakta ogrendık kan testyle

sağol tatlım amin inşallahh kucağımızdada görürüz :KK16:
banada erken dicek ama gidecem yarın yinede sonra yine çağırır zaten kalp atışı için

ben herzaman sızınle olmıcam evde netım yok,
suan annemden gırıyorum,Allah hepımıze hayırlı hamılelık hayırlı dogum nasıp etsın
guzel haberlerle gorusmek uzer ıyı geceler hepınıze

Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp

arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp

drum banada çogul gebelık çok yuksek dedı reglıye 5 gun kala 147 çıktı kan testım

benimde midem bi garip.dün midem çok bulandı bugün daha iyiyim.ama yemek konusunda eskiden yemediğim şeyleri yemek istiyorum.ben ekşi yemezdim,herşeye limon sıkıyorum şuan.yani bi garip,inşallah dünkü gibi olmam bi daha:KK50:tabi sen tecrübelisin bilmiyorum erkenmi, benim tam 6. haftamda başladı.

ilk hamileliğimde 7. 8. hafta civarı başlamıştı.midem bulandı,iştahım azaldı ama kusma falan olmadı hiç bende.bakalım bu sefer nasıl olacak..

Arkadaslar adtten once kan testı yaptıranlar kac gun once ve degerın ne oldugunu yazarmısınızzz aynı zaman da bnm adetten 2 gun once 130 cıktı cok yuksek bı deger mı ve ıkız olma ıhtımalı var mıı szce ???????????? Lutfen cvppp
ben adetten 1 gün sonra yaptırdım 1271 çıktı.ikiz mi değil mi bilmiyorum hala ama muhtemelen erken döllenme oldu benim.senin değerinde normal göründü bana...

sabret sabret :))) ben de haftaya gidicem 1. gebelikte ben de çok endişeli ve meraklıydım bunda nedense kendimi daha rahat hissediyorum.Rabbim hiçbirimize hiçbir sorun yaşatmasın inşallah.

inşallah sabredebilirsem haftaya gitcem ben de:KK49::KK49:

herhangi bi sorun yaşadınmı peki canım?

nekadar olmuştu gittiğinde ben iyi değil diye duydum ama benim gitceğim dr da alttan bakıyomuş inş. bişey olmaz

benim anca 4 hafta 2 gün falandır heralde görünmez dimi?

ben SAT a göre 4+6 da gitmiştim.şimdi ki dr randevum 7+3,bu kez karından bakar.

kızlar şimdi çin takvimine baktım da ocakta hamile kalanlar için büyük çoğunluğu erkeke tekamül ediyor tabi tutarsa benim oğlumda tutmuştu. Yaşı 25-27-29-33-37 olanlara kız gerisine erkek tahmin ediyor tabi ben ortalama kendi yaş aralığımıza baktım

Yalnız çin takvimine göre hesaplarken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var.öncelikle yaşınızı hesaplamanız gerekiyor.şuradan bkz: in Takvimine Gre Ya Hesaplama, in Takvimine Gre Ka Yandaym renme

Kızlar yeni bişey öğrendim turkcellin bir uygulaması varmış

Anadolu Sağlık Merkezi uzmanlığında hazırlanan bilgilendirici videolar, MMS’ler, öneriler ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle, hamileliğiniz boyunca yanınızda olacağız. Bu arada, ihtiyaç duyduğunuz ürünlerde ve sevdiğiniz markalarda size özel avantajlar kazanacaksınız.
Bu Servis’de:
Fetus gelişimi,
Annenin gelişimi,
Beslenme önerileri,
Egzersiz önerileri,
Hamilelik psikolojisine yönelik öneriler,
Baba adayına öneriler ve bilgilendirici videolar yer alır.

Op. Dr. Nuri Ceydeli’nin yazısı için tıklayın , Bebeğimi Beklerken paketimizin eğlenceli videosu için tıklayın. ​
İptal etmek için

​IPTAL HAMILE yazıp 7777’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek iptal edebilirsiniz.
Nasıl Kullanabilirim?

​Paket talebinde bulunduktan sonra, bilgiler SMS olarak cep telefonunuza gönderilir.
Uyumlu cihazlar

Tüm Cihazlarla Uyumludur

ben yaptım telefonuma ama daha mesaj gelmedi hatların yoğunluğundan olabilir mi diyorum bi de siz deneyin isterseniz nasılsa bedavaymış bu uygulama. Bana daa bir hamile arkadaşım tavsiye etti her gün güzel mesajlar geliyormuş bilgilendirici inşallah olur yaaa

selamlar herkeze nasılsınız hamiş bayanlarrrr ben geldim geç geldim azcık bugün.
yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişşş.

bugün bir arkadaşım dediki ya sen çok erken öğrenmişsin acaba ikiz olabilirmiki diye sordu.
bende kan testi filan yaptırmadım evde kendim yaptım testi dedim adetine bir hafta kala
çıkması bana çok garip geldi dedi içime kurt düştü. yoktur herhalde ikiz bende rabbim isteyen herkeze
versin bende zaten bi tane canavar var üç tane düşünemiyorum hiç kafama göre huni bulamam artık:KK14:

ben adetten 4 gün önce kan testi yaptırdım hcg değeri 74 çıktı canım

Arkadaşlar bu gün bir yerde bir şey okudum çok kafam karıştı vede korktum açıkcası.
Salmonella diye bir virüs varmış ve hakkında bunlar yazıyor;

Salmonella, mide bulantısı, kusma, karın krampları, ishal, ateş ve baş ağrısına neden olabilir. Salmonella hamile kadınlarda doğum kasılmaları riskini arttırmaz, ancak bazen düşük yapmayı tetikleyebilir.

Bu yüzden de çiğ yumurta içeren yiyeceklerden kaçınmanız ve her zaman et, tavuk ve yumurtaları iyi pişirmeniz tavsiye edilir. Ayrıca, NSW Gıda Kurumu (NSW Food Authority), hamile kadınların herhangi bir filiz türünü (yonca, brokoli, soğan, havuç, ayçiçeği, karanfil, turp, taze bezelye, mung ve soya filizleri) çiğ veya pişmemiş olarak tüketmemesini tavsiye etmektedir.
yazıyor. Yani şimdi biz şimdi salatada bile olsa soğan turp yemeyecekmiyiz.Bende kabızlık sorunu olduğu için turp yiyordum hergün çokta iyi geliyordu.Doktora sordum bişey olmaz dedi ama genede içime kurt düştü.Burdaki rus doktorlarada pek güvenmiyorum.

Bilgisi olan varmı aranızda acaba...

Kızlar yeni bişey öğrendim turkcellin bir uygulaması varmış

Anadolu Sağlık Merkezi uzmanlığında hazırlanan bilgilendirici videolar, MMS’ler, öneriler ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle, hamileliğiniz boyunca yanınızda olacağız. Bu arada, ihtiyaç duyduğunuz ürünlerde ve sevdiğiniz markalarda size özel avantajlar kazanacaksınız.
Bu Servis’de:
Fetus gelişimi,
Annenin gelişimi,
Beslenme önerileri,
Egzersiz önerileri,
Hamilelik psikolojisine yönelik öneriler,
Baba adayına öneriler ve bilgilendirici videolar yer alır.

Op. Dr. Nuri Ceydeli’nin yazısı için tıklayın , Bebeğimi Beklerken paketimizin eğlenceli videosu için tıklayın. ​
İptal etmek için

​IPTAL HAMILE yazıp 7777’ye ücretsiz kısa mesaj göndererek iptal edebilirsiniz.
Nasıl Kullanabilirim?

​Paket talebinde bulunduktan sonra, bilgiler SMS olarak cep telefonunuza gönderilir.
Uyumlu cihazlar

Tüm Cihazlarla Uyumludur

ben yaptım telefonuma ama daha mesaj gelmedi hatların yoğunluğundan olabilir mi diyorum bi de siz deneyin isterseniz nasılsa bedavaymış bu uygulama. Bana daa bir hamile arkadaşım tavsiye etti her gün güzel mesajlar geliyormuş bilgilendirici inşallah olur yaaa

ben duyduğum gün yaptım sanki herkes biliyormş gibi söölemek aklıma gelmemişti canm ii etmişsin.... ama gercekten ii bir uygulama:d

bu arada doktorada gittim dünn minnacık 1 cm bile daha olmayan kesemizi gördük şükürler olsun...muhteşemdi...:emir_bebek: tam 5 haftalıkmş bebişim hesabım tam çıktı yani doktorum çok rtahatlattı beni övülecek kadar bilgili ve deneyimli bir adam birde ne dedi biliyomusunuz tüm hamile bayanlar size söylüyorum sakın dedi bunu bir rahatsızlık olarak görmeyin bu vücudunuzun size bir hediyesi en güzel şekilde tadını çıkarark gecirin hiçbirşeyin aşırısına kaçmayın gerek fazla yemek yemek gerek aç kalmak gerek çok ağar iş yapmak gerek hiç yapmamak adam hayatına olduğu gibi devam et dedi acıkcası ve kasma kendini dedi bir risk yok şükür tüm tahlillerimide fazla fazla daha ekim ayında yaptırmştım baktıda onlarada çok ii dedi en riskli ay ilk üç aydır dedi ama eğer o bebek orada yaşamak istiyorsa ve sağlıklıysa sen ne yaparsan yap düşüremezsin eğer düşürebilseydin kimse bize gerek kalmadan istenmeyen gebeliğini kendi kendine sonlandırırdı değilmi dedi ama düşeceği varsada sağlıksızsa emin olun yataktan kalkmasanızda o bebek gider sizden ayrılır dedi tabi ben düşük riskini sorunca bunuda söyledi doktor sizler aynı günde hamile kalan 100 kişisiniz sadece 85 iniz bu yola sonuna kadar devam edeceksiniz 15 i bebeğin sizin sucunuzdan değil sağlıksız olduğu için devam edemeyecek dedi kızlar sanırım bunlar hepimizin korkuları ve merak ettiği sorulardı endişe etmeye gerek yok anlayacağınız bize rahat olmak rabbime bol bol dua edip sağlıklı yaşamak kalıyor ben bunu sizlerlede paylaşmak istedim çok kafama yattı çünkü doktorumun söyledikleri inanaın eşimide benide çok rahatlattı daha neler dedi aklıma geldikçe yazarım artık.....öpüyorum sizleri......:KK16::KK49::nazar:

Kızlar İstanbulda yaşayıp da hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsunuz? Ben doktorumdan memnunum da yeri çok fena arabasız gittik dün çok zorlandık arabayla da gitsek o da bi dert ne yapacağımı şaşırdım :KK50:

canım ben bakırköy incirli caddesinde doktor ferhat uysala gidiyorum özel muayenehanesi hastanede çalışmıyor ama çok ciddi tavsiye üzerine gittim internettende çok araştırdım adam hakkında bir kötü yorum okumadım suan için memnunum umarımda hep ööle olur bu arada bana ilaç olarak artı bişey vermedi 4 aydır folic plus lkullanıyordum günde 3 e çıkar şimdilik yeter dedi siz ne kullanıyorsunuz?

Günaydın güzel anneler
Eşim bana sürekli hazır meyvesauları alıyor bir sakıncasımı var kızlar?Dün akşamda almış greyfult suyu nar suyu,şeftali suyu,kayısı suyu evi doldurdu meyve sularıylabana ve bebeğimize vitamin olsun diye ama ?

hoşgeldin mysea. ilk buluşmanın iyi geçmesine sevindim canım ya peki nasıl beslenmemiz gerektiği hakkında birşey söyledi mi doktorun? kalp atışları için ne zaman gidiceksin? asıl o çok heyecanlı bir durum olsa gerek:KK53:

X