2012 Ekim Anneleri

günaydın tüm güzel anne adayları....oğlumu uyuttum anca gelebildim...aramıza katılan arkadaşlar olmuş hepiniz de hoşgeldinz arkadaşlar umarım burda hepimizin de güzel paylaşımları olur... bazı arkadaşlar keseyi ve kalp atışını duymuşlar ne güzel tebrik ediyorum sanırım bi çoğumuz haftaya bunları görmeye gideceğiz ben de öyle yapacağım 7 haftalık olacağız o zaman görünür mutlaka zaten tabi inş. bir sorun yoksa... ben de şimdilik hiç bulantı filan yok zaten oğlumda da hiç bulantı kusmam olmamıştı inş. bunda da olmaz :) sizde değişiklikler var mı?

bende oglumu krese bıraktım geldım dışarsı çok soguk hızlı geldım eve kasıgıma agrı gırdı uzanıyorum.ahhh cnm ne guzel bulantın yok ben oglumda yasamadım ama bunda çok erken basladı gece bıle kolanyalı mendılle yatıp uyuyorum.bıde asırı yemek yıyorum brokolıyı hıç yememıştım hergun aslayım yıyorum umarım zararı yoktur eşım hergun 1 bardak ılık ballı sut hazırlıyor onu ıçıyorum bıde kabuklu fıstıklar oluyor ya onlara taktım ben :))))

bırde kızlar daha bır aylık hamıleyım ve karnım çok şiş sankı 4 aylık gıbı gıydıgım kıyafetler bıle rahatsız edıyor gecermı kı acaba 2, hamılelıgım dıyemı oyle oldu acaba

kızlar günaydınn.ben bişey sormak istiyorum.herkesin mesajlarını yazdığı yerin altında bebişlerinin haftasını gösterir tablo var.bende ondan yapmak istiyorum.nerden yapıyorsunuzz:))

Tatlım 1.sayfada tarifi var ordan bakıp yapabilirsin

hayir cnm daha hicbiseyi goremedim bebegimle ilgili..cunku doktorum randevumu 24une verdi o zmn 9.haftanin icinde olucaz allah nasip ederse sadece aradigimizda kanaman ya da agrin olursa dedi(allah korusun)o zmn hemen gel dedi bana.bide folikasitine devam et dedi.
bnm sat 26 aralik cnm bu arada yurt disinda yasiorum ben ondan olsa gerek sanirim biraz gec cagirmasi

hosbulduk cnmm nnasil gidior belirtiler bas gosterdimi artik

Yok tatlım daha bi belirtim başlamadı doktor kalp atışları duyulduktan sonra mide bulantılarının başlayacağını söyledi bakalım belki de hiç mide bulantısı yaşamayacam
Sen nasılsın canım?

Gamze hoş geldin ne oldu doktora gittin mi? Adımı sormuşsun Banu

canım iyiyim ama çok heyecanlıyım ve çok mutlu çünkü bugün bebeğimizle büyük buluşma var ...doktor randevumuz saat 16,30 da tatlım yaaa güzel şeyler dile bizim için olurmu

canım iyiyim ama çok heyecanlıyım ve çok mutlu çünkü bugün bebeğimizle büyük buluşma var ...doktor randevumuz saat 16,30 da tatlım yaaa güzel şeyler dile bizim için olurmu

Daha vakit varmış amannn bekle bekle geçmez şimdi bu saatler bende dün doktora randevusuz gittiğim için iki saat orda bekledim eşimle tabi çatladım bekle bekle zaten heyecan var ama neyseki içimiz rahatladı keseyi görünce mutlu olduk. İnşallah sende mutlu olursun canım güzel haberle gel

daha çok varmış cnm.Ben reglden sonraki gün gittim hiç bişi görünmedi tabiki:)15 gün sonra gittim kese göründü.5 Hafta 4 günlük bugün ultrasonda görülen.Kalp atışı için sabırsızlanıyorum ama daha çok varrr

Kızlar ben yine gittim dün doktora, eşimin arkadaşı başka bir doktor tavsiye etmiş çok çok iyi. İlk gittiğimiz doktorum çok hastası var o yüzden hemen bakıp anormal bişey yoksa tamam diyor bitiyor, ama dünkü gittiğimiz doktor çok iyi ilgilendi, doktor çok önemli üstelik dün bize geç döllenme olmuş 5 haftalık dedi yani buğün 5+1 oluyo, ilk doktorumuz 6 haftalık demişti diyeceğim doktorunuzu çok iyi seçin...
herşey yolunda dedi çok şükür kese büyümüş az da olsa ve değerim 9522 çıktı doktor çok iyi dedi
Sadece kendini çok yorma, yat, dinlen ve bol bol su iç dedi ve 2 hafta sonra ya çağırdı..
İnşallah bebeklerimizi hayırlısıyla alırız kucaklarımıza....

kızlar merhaba...benim midem bulanmaya başladı dün.ayrıca afedersiniz istifra da oldu.yani benim midem bulansada hiç çıkaramazdım bide ilginç olan şu acaip acıkıyorum,midem kazınıyo ve doymuyorum ne yersem yiyeyim aradan 10 dk geçince midem bulanmaya başlıyo.yani açımm ama yemek yiyemiyorum.inşallah geçici bişeydir arkadaşlar...bu arada tüm yeni anne adaylarını tebrik ediyorum

arkadaslar bende sızlerden umıtlenıp gıttım dra ama ultrasonla bakmadı daha çok erken 14 şubatı beklıcez yanı.bıde ılaç dedım ben 3 ay vermıyorum ılaç dedı normalmı.haftaya gatayada gıtcem bakalım ordakı dr ne dıcek

Canım benim 5 haftayı doldurduğu için kese gözüktü senin daha 1 haftan var gibi doktor doğru söylemiş 1 hafta daha sık dişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…